TEVREDENHEIDSGARANTIE

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

KIJKTUIN OOSTKAMP

Voordat je kunstgras koopt, is het belangrijk dat je het kunt bekijken in een realistische setting. Dat kan in onze kunstgras showtuin in Oostkamp. Hier hebben we verschillende opstellingen gecreëerd met wisselende kunstgrassen uit onze uitgebreide Royal Grass® collectie. Je kunt op ieder gewenst moment langskomen om inspiratie op te doen voor je tuin en met eigen ogen te aanschouwen hoe levensecht ons kunstgras eruitziet.

Onze kijktuin in Oostkamp is doorlopend vrij te bezichtigen.

Voor welke toepassing heb je kunstgras nodig:

VERSCHILLENDE TUINSTIJLEN

Tuinen zijn er in verschillende soorten stijlen, van modern tot klassiek of landelijk. Bij het Kunstgrascentrum hebben we voor ieder soort tuin een passend kunstgras. Daarom hebben we in onze showtuin niet alleen gazons aangelegd, we hebben verschillende opstellingen gecreëerd, compleet met bomen, beplanting en verschillende soorten bestrating. Zodoende weet je precies hoe het kunstgras er in een échte tuin uit komt te zien.

Showtuin Oostkamp

KUNSTGRAS ERVAREN

Tegen de zijkant van het gebouw tref je een mooi strak gazon met een terras van donkere blauwstenen. In het grasveld hebben we stapstenen geplaatst en aan de andere kant van het gazon een mooie plantenbak. Aan de rechterzijde van het gazon ligt een strook met lavastenen en siergrassen. Door de strakke vormen en het gebruik van stenen en grassen krijgt je een goede indruk van hoe een onderhoudsvriendelijke, hedendaagse tuin eruit kan komen te zien.

TUIN MET BOMEN

Wil je graag een gazon met bomen? Dat is geen enkel probleem, we hebben in de kijktuin een boom (meerstammige amelanchier) geïntegreerd. De grond rond de boom is opgevuld met stenen. En middels een kantopsluiting van cortenstaal is een en ander mooi afgewerkt. We kunnen ook werken zonder border rondom de boom.

LANDELIJK

In een ander deel van de kijktuin hebben we met enkele ronde vormen van omringende borders een meer landelijke uitstraling gerealiseerd. Voor alle borders hebben we gebruikgemaakt van boomschors, zodat onkruid minder kans heeft om op te komen. In combinatie met kunstgras zorgt dit voor minimaal onderhoud.

SPORTVELDJE

Ons kunstgras is ook geschikt voor sport- en speltoepassingen, zoals een schoolplein. Daarom hebben we in onze kijktuin ook een sportveld gerealiseerd met Royal Grass® XPlay®. Dit kunstgras is specifiek ontwikkeld om intensief op te spelen. De grasmat is zeer sterk en de vezels zijn extreem slijtvast.

SOORTEN KUNSTGRAS

In de kijktuin hebben we alle soorten kunstgras aangelegd. De populairste modellen hebben we gebruikt voor de grootste gazons. Ook hebben we verschillende modellen overzichtelijk in een rij naast elkaar gelegd, zodat je deze goed met elkaar kunt vergelijken in natuurlijk daglicht. Je bent dus niet aangewezen op een map met staaltjes.

ROYAL GRASS® BLOOM

Weelderig gazon waarop kinderen en huisdieren naar hartenlust kunnen ravotten.

ROYAL GRASS® BLISS
Kunstgras Lush

Weelderig gazon waarop kinderen en huisdieren naar hartenlust kunnen ravotten.

ROYAL GRASS® SENSE

Langere grasvezels die zorgen voor een zeer natuurgetrouwe uitstraling.

KANTOPSLUITING

In onze kijktuin zie je niet alleen de mogelijkheden van kunstgras, je krijgt ook een beeld van de verschillende mogelijkheden met betrekking tot de kantopsluiting. De kantopsluiting is een belangrijk onderdeel van een duurzame kunstgrasinstallatie en zorgt er onder andere voor dat onkruid of ongedierte in de aangrenzende borders niet kan oversteken naar de ondergrond onder het kunstgras. In onze showtuin in Ooskamp hebben we voor de kantopsluitingen onder andere gebruikgemaakt van ecolatten, wirz-borduur en cortenstaal.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je graag een persoonlijke rondleiding door een van onze kunstgras specialisten? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan een van onze andere showtuinen. Wil je zo maar eens gaan kijken, dat kan. Onze kunstgras showtuin in Oostkamp is doorlopend vrij te bezichtigen. Je kunt dus op ieder gewenst moment langskomen. Er is in principe geen personeel aanwezig in de showtuin.

Adres: Legeweg 163, Oostkamp

Hieronder enkele projecten die wij gerealiseerd hebben in de regio Oostkamp.

Kunstgras honden
Kunstgras en honden is prima combi

Christ en zijn vrouw in de Olieboomstraat kozen voor Royal Grass® Sense na een bezoek aan de showtuin. Ze deden zelf de graafwerken. Wij installeerden de ondergrond, de afboording van de plantvakken en plaatsten het kunstgras. De reactie van de klant: “Topzaak! Zeer tevreden zelfs met een bordeauxdog die er iedere dag op loopt

Kunstgras tuinaannemers
Tuinaannemer plaatst de Wave

Stijn kwam in contact met ons via een een klant waar wij kunstgras hadden geplaatst. Hij had al ervaring met kunstgras, maar niet met Royal Grass®. Hij was onder de indruk van Wave en besloot bij zijn volgende installatie deze aan de klant aan te raden. Stijn stuurde ons bovenstaande met de opmerking: “Bedankt voor de nuttige tips.

Kunstgras Ruddervoorde
Villatuin in opdracht van Hovenier

De hovenier van deze mooie tuin had ons aanbevolen bij het koppel uit Ruddervoorde. Na een bezoek aan onze showtuin in Oostende kozen zij om hun tuin te voorzien met Royal Grass® Sense. Het kunstgras werd door ons geplaatst, nadat de tuinaannemer de graafwerken en stabilisatie van de ondergrond had verzorgd.

Kunstgras Oostkamp-1
Tuinrenovatie met Sense

 Een jong koppel uit Oostkamp kiest voor Royal Grass® Sense. Op aanraden van een kennis kwam Jurgen met Kunstgrascentrum in contact. Na een bezoek aan de showtuin in Oostende koos hij resoluut voor Royal Grass® Sense.  Hij voerde de grondwerken zelf uit en wij plaat

Kunstgras Fabiolalaan
Natuurlijke uitstraling

Royal Grass® Sense werd gekozen om zijn wilde look en natuurgetrouwe kwaliteit. Sabine woont in de Zeeltstraat en was de zompige tuin en de modderpootjes van de twee windhonden beu. Wij verzorgden de graafwerken en stabilisatie van de ondergrond, inwerken van de drie putdeksels en de afboording. Nadien plaatsten we het kunstgras.

Kunstgras kinderopvang-1
Kinderopvang in Ruddervoorde

Ook kinderopvang het Hummeltje kiest voor kunstgras om hun speeltuin uit te breiden. Achter de reeds aanwezige rubberen speelvloer zal er kunstgras geplaatst worden om de allerkleinsten te laten spelen. Het kunstgras is valveilig, zonder rubberkorrels en voldoet volledig aan de EN71-3 normen. Deze norm wordt ook gebruikt bij kinderspeelgoed.

Menu