KUNSTGRAS

Het Kunstgrascentrum is de officiële leverancier van Royal Grass® in West-Vlaanderen. We beschikken over een breed assortiment levensechte grassen. Iedere grasmat heeft een jarenlange levensduur en je krijgt 15 jaar garantie van Royal Grass®. Daarmee is kunstgras niet alleen een mooie en praktische oplossing, maar ook een duurzame en relatief voordelige investering. Je kunt kiezen uit diverse fraaie soorten grastapijt die onderling verschillen qua uiterlijk. Ga bijvoorbeeld voor een gazon met weelderige lange grassprieten of kies voor strak “kort gemaaid” grasveld. Op deze pagina leggen we uit wat de specifieke kenmerken zijn van iedere grassoort uit onze collectie. Ook vindt je hier de prijzen per vierkante meter.

NATUURGETROUW

De laatste grassen van Royal Grass® maken gebruik van ReaDY®. Dit is een techniek die ervoor zorgt dat de vezels niet allemaal dezelfde kant opstaan, zoals tot voor kort gebruikelijk was, maar allemaal een iets andere positie hebben. Zodoende ontstaat het effect van grassprieten die een eigen groeirichting hebben. Hierdoor oogt het gras minder statisch en extra natuurlijk. Onderstaande modellen maken naast ReaDY®, ook gebruik van MiNT® en de V-shape®.

Royal-Grass-Aura
ROYAL GRASS® AURA

Houd je van een kort, strak gazon? Dan is Royal Grass® Aura een goede keuze. Het kunstgras ziet eruit alsof het net gemaaid is en heeft een frisse, groene lentekleur. Wil je een koninklijk gazon vol beplanting maar wil je niet voortdurend je gras afrijden, dan is deze soort zeker iets voor jou.

Lengte vezels: 30mm

€ 37,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal-Grass-Bloom
ROYAL GRASS® BLOOM

Wil je een weelderige gazon waarop kinderen en huisdieren naar hartenlust kunnen ravotten? Het veerkrachtige Royal Grass® Bloom heeft zachte lange grasvezels met een natuurlijke groeirichting door ReadY Technologie. Ideaal voor een fraaie tuin die intensief gebruikt wordt.

Lengte vezels: 52mm

€ 42,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal-Grass-Blossom
ROYAL GRASS® BLOSSOM

Niets is mooier dan een vol en natuurgetrouw gazon waar de lente zich mondjesmaat ontluikt. Ons Royal Grass® Blossom heeft een groene tint, welig tierende grasvezels en wilde look. De zachte grassprieten zijn een waar genot om op te lopen en om je huisdieren volledig op los te laten.

Lengte vezels: 50mm

€ 42,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal-Grass-Bliss
ROYAL GRASS® BLISS

Haal de zomer in huis met het nieuwe Royal Grass® Bliss! Deze fraaie soort heeft weelderig lange grasvezels (52 mm) waar groene grassprieten vermengd zijn met zongebruinde vezels. De dicht op elkaar staande sprieten zorgen voor een mooie, volle grasmat waar jong en oud van kan genieten.

Lengte vezels: 52mm

€ 45,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal-Grass-Wave
ROYAL GRASS® WAVE

Royal Grass® Wave is net iets korter, maar oogt toch zeer natuurlijk. Royal Grass® Wave lijkt op een grasveld dat nog maar net een opknapbeurt kreeg. Daarom is deze soort het geknipte kunstgras voor iedereen die wil genieten van een natuurlijke, verzorgde tuin maar lak heeft aan uitvoerig onderhoudswerk.

Lengte vezels: 36mm

€ 34,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal Grass® Sense
ROYAL GRASS® SENSE

Wie droomt niet van een ongerept grasveld waarop kinderen zonder zorgen kunnen spelen?  Met zijn lange grasvezels (52 mm) en natuurgetrouwe uitstraling lijkt het alsof het Royal Grass® Sense-gras rechtstreeks uit de weide komt. Het zal niet verbazen dat dit een van onze populairste grassoorten is.

Lengte vezels: 52mm

€ 40,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal Grass® Lush
ROYAL GRASS® LUSH

Geniet elke dag opnieuw van je gazon met Royal Grass® Lush. Dit model beschikt over sierlijke, zeer natuurlijk kroezende grasvezels van 42 mm lang. Net zoals bij ons Royal Grass® Bliss-grastapijt heeft deze variant door de SunTEC®-techniek warme, zomerse grassprieten.

Lengte vezels: 42mm

€ 40,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Bekijk onderstaande video en leer hoe de ReaDY®-technologie werkt.

EXTREEM SLIJTVAST

Ben je op zoek naar een oersterk gras voor het schoolplein, de speelplaats of sportveldje dan is XPlay de juiste keuze.

ROYAL GRASS® XPLAY

Speelplezier gegarandeerd met Royal Grass® XPlay®. Door de extra stevige en slijtvaste vezels is dit gras nagenoeg onverwoestbaar, zelfs als er dag in dag uit groepen kinderen op ravotten.

Lengte vezels: 24mm

Prijs op aanvraag

Prijs is incl. 21% BTW

Wil je de verschillende grassoorten eens in het echt bekijken? Bezoek een van onze vier kijktuinen. Hier hebben we alle modellen aangelegd in een realistische omgeving, met beplanting en bestrating en onder verschillende omstandigheden. Zo krijg je een uitstekend beeld van het uiterlijk van ons kunstgras. Onze experts geven je graag een rondleiding.

Voor welke toepassing ben je op zoek naar kunstgras?

VOORDELEN KUNSTGRAS

Er zijn meerdere redenen om voor grastapijt te kiezen. Allereerst blijft je gazon altijd mooi groen. Je hebt nooit last van slijtageplekken, ongedierte en grasziektes zijn niet schadelijk. Een ander groot voordeel is het weinige onderhoud dat het vergt. Je hoeft nooit meer gras te maaien, te sproeien, bemesten of verticuteren. Zo houdt je meer tijd over om lekker van je tuin te genieten.

Een andere reden waarom veel mensen kiezen voor kunstgras is dat het mooi schoon blijft. Het wordt niet modderig, waardoor kinderen er het hele jaar door probleemloos op kunnen spelen. Bovendien uitermate geschikt als je huisdieren in de tuin wilt laten spelen. Royal Grass® is verder 100 procent veilig en wordt op een milieuvriendelijke manier gemaakt .

Wil je zelf plaatsen? vraag ons om enkele tips hoe je dat moet doen.

KWALITEIT

Wij maken voor onze projecten gebruik van de beste materialen, waaronder Royal Grass®. Dit kunstgras wordt speciaal gemaakt voor toepassingen in een leef- en speelomgeving. Royal Grass® valt op door een zeer natuurgetrouw uiterlijk en heeft een jarenlange levensduur. Het wordt milieuvriendelijk geproduceerd en is beslist veilig voor de gezondheid.

Sinds 2008 realiseren wij de mooiste tuinen voor particulieren in West-Vlaanderen. Als officiële dealer van Royal Grass® leveren we daarnaast ook grastapijt aan zakelijke partners als tuinaannemers en architecten. We kunnen ieder project van ontwerp tot installatie en afwerking verzorgen.

Erkend dealer royal grass

GARANTIE KUNSTGRAS

Royal Grass® wordt geleverd met 15 jaar garantie. Daarvoor moet het grastapijt wel zijn aangelegd door een erkend installateur zoals het Kunstgrascentrum. Wij vertellen je graag meer over de garantievoorwaarden.

Menu