HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

TEVREDENHEIDSGARANTIE

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

SOORTEN KUNSTGRAS

Het Kunstgrascentrum is de officiële leverancier van Royal Grass® in West-Vlaanderen. We beschikken over een breed assortiment hypernatuurlijke grassoorten. Iedere grasmat heeft een jarenlange levensduur en je krijgt 15 jaar garantie op je kunstgras. Daarmee is ons kunstgras niet alleen een mooie en praktische oplossing, maar ook een duurzame en voordelige investering. Je kunt kiezen uit diverse fraaie soorten grastapijt die onderling verschillen qua uiterlijk. Ga bijvoorbeeld voor een gazon met weelderige lange grassprieten of kies voor een strak grasveld dat lijkt alsof het nog maar net gemaaid is.

Op deze pagina leggen we uit wat de specifieke kenmerken zijn van iedere grassoort uit onze collectie. Hieronder vind je ook de prijzen per vierkante meter.

NATUURGETROUW KUNSTGRAS

De nieuwste Royal Grass®-soorten maken gebruik van de ReaDY®-technologie. Dat is een techniek die ervoor zorgt dat de vezels niet allemaal dezelfde kant opstaan, zoals tot voor kort gebruikelijk was, maar allemaal een iets andere positie hebben. Op die manier ontstaat het effect van grassprieten die een eigen groeirichting hebben. Hierdoor oogt het gras minder statisch en extra natuurlijk. Onderstaande modellen maken naast ReaDY®, ook gebruik van MiNT® en de V-shape®.

Royal-Grass-Bloom

ROYAL GRASS®
BLOOM

Wil je een weelderige gazon waarop kinderen en huisdieren naar hartenlust kunnen ravotten? Het veerkrachtige Royal Grass® Bloom heeft zachte lange grasvezels met een natuurlijke groeirichting door ReaDY®-technologie. Ideaal voor een fraaie tuin die intensief gebruikt wordt.

Lengte vezels: 52 mm

€ 43,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal Grass® Sense

ROYAL GRASS®
SENSE

Wie droomt nu niet van een ongerept grasveld waarop kinderen zorgeloos kunnen spelen? Met zijn lange grasvezels en natuurgetrouwe uitstraling lijkt het alsof het Royal Grass® Sense-gras rechtstreeks uit de weide komt. Het zal niet verbazen dat dit één van onze populairste grassoorten is.

Lengte vezels: 52 mm

€ 41,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal Grass® Lush kunstgras

ROYAL GRASS®
LUSH

Geniet elke dag opnieuw van je gazon met de Royal Grass® Lush. Dit model beschikt over sierlijke, zeer natuurlijk kroezende grasvezels van 42 mm lang. Net zoals bij ons Royal Grass® Bliss-grastapijt heeft deze variant door de SunTEC®-techniek warme, zomerse grassprieten.

Lengte vezels: 42 mm

€ 41,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal-Grass-Bliss

ROYAL GRASS®
BLISS

Haal de zomer in huis met het nieuwe Royal Grass® Bliss! Deze fraaie soort heeft weelderige, lange grasvezels (52 mm) waar groene grassprieten vermengd zijn met zongebruinde vezels. De dicht op elkaar staande sprieten zorgen voor een mooie, volle grasmat waar jong en oud van kan genieten.

Lengte vezels: 52 mm

€ 46,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal-Grass-Blossom

ROYAL GRASS®
BLOSSOM

Niets is mooier dan een vol en natuurgetrouw gazon waar de lente zich mondjesmaat ontluikt. Ons Royal Grass® Blossom heeft een groene tint, welig tierende grasvezels en wilde uitstraling. De zachte grassprieten zijn een waar genot om op te wandelen, maar is niet geknipt voor spelende kinderen of huisdieren.

Lengte vezels: 50 mm

€ 43,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal-Grass-Aura

ROYAL GRASS®
AURA

Houd je van een kort, strak gazon? Dan is Royal Grass® Aura de geschikte grassoort voor jou. Deze soort ziet eruit alsof het net gemaaid is en heeft een frisse, groene lentekleur.  De Royal Grass® Aura is vooral bedoeld voor dakterrassen en balkons, maar kan ook aangelegd worden in je tuin.

Lengte vezels: 30 mm

€ 38,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal Grass® Wave kunstgras

ROYAL GRASS®
WAVE

De Royal Grass® Wave is net iets korter, maar oogt toch zeer natuurgetrouw. Deze variant lijkt op een grasveld dat nog maar net een opknapbeurt kreeg. Daarom is deze soort het geknipte kunstgras voor iedereen die wil genieten van een natuurlijke, verzorgde tuin maar lak heeft aan uitvoerig onderhoudswerk.

Lengte vezels: 36 mm

€ 35,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

EXTREEM SLIJTVAST KUNSTGRAS

Ben je op zoek naar een oersterk gras voor het schoolplein, de speelplaats of sportveldje? Zoek niet langer. De Royal Grass® XPlay is de juiste keuze voor jou.

Royal Grass® XPlay kunstgrassoort

ROYAL GRASS®
XPLAY

Speelplezier gegarandeerd met onze Royal Grass® XPlay. Door de extra stevige en slijtvaste vezels is dit gras haast onverwoestbaar, zelfs als er elke dag grote groepen kinderen op ravotten. Een ideale grasmat voor schoolpleinen!

Lengte vezels: 24 mm

Prijs op aanvraag

Bekijk onderstaande video en leer hoe de ReaDY®-technologie werkt.

ONZE KIJKTUINEN 

Wil je de verschillende grassoorten liever eerst eens zelf bekijken? Bezoek dan snel één van onze kijktuinen in West-Vlaanderen. Hier hebben we alle modellen aangelegd in een realistische omgeving, met beplanting en bestrating. Zo krijg je een uitstekend beeld van het uiterlijk van ons kunstgras. Onze experts zullen je maar al te graag een rondleiding geven.

Voor welke toepassing ben je op zoek naar kunstgras?

VOORDELEN KUNSTGRAS

Er zijn meerdere redenen om voor één van onze grastapijten te kiezen. Allereerst blijft je gazon altijd mooi groen. Je hebt nooit last van slijtageplekken, ongedierte of grasziektes. Een ander groot voordeel is het weinige onderhoud dat het vergt. Je hoeft nooit meer gras te maaien, te sproeien, bemesten of verticuteren. Zo houd je meer tijd over om zorgeloos van je tuin te kunnen genieten.

Een andere reden waarom veel mensen kiezen voor kunstgras is dat het altijd proper blijft. Het wordt bovendien niet modderig, waardoor kinderen er het hele jaar door op kunnen spelen. Daarnaast is kunstgras uitermate geschikt als je huisdieren in de tuin wilt laten spelen. Royal Grass® is verder 100 procent veilig en wordt op een milieuvriendelijke manier gemaakt.

KWALITEIT

Wij maken voor onze projecten gebruik van de beste materialen, zoals Royal Grass®. Dit kunstgras wordt speciaal gemaakt voor toepassingen in een leef- en speelomgeving. Royal Grass® valt op door een zeer natuurgetrouw uiterlijk en heeft een jarenlange levensduur. Het wordt milieuvriendelijk geproduceerd en is veilig voor de gezondheid.

Sinds 2008 realiseren wij de mooiste tuinen voor particulieren in West-Vlaanderen. Als officiële dealer van Royal Grass® leveren we daarnaast ook grastapijt aan zakelijke partners als tuinaannemers en architecten. We kunnen ieder project van ontwerp tot installatie en afwerking verzorgen.

Erkend dealer royal grass

GARANTIE KUNSTGRAS

Royal Grass® wordt geleverd met 15 jaar garantie. Daarvoor moet het grastapijt wel zijn aangelegd door een erkend installateur zoals het Kunstgrascentrum. Wij vertellen je graag meer over de garantievoorwaarden.

Kunstgras-garantie
Menu