HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

TEVREDENHEIDSGARANTIE

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

CONTACT

Interesse in kunstgras, behoefte aan persoonlijk advies of wil je vrijblijvend eens langskomen in één van onze kijktuinen? Vul dan zeker onderstaand formulier in, we bezorgen je zo spoedig mogelijk een antwoord terug.

Wil je graag direct een antwoord of heb je een dringende vraag? Dan kan je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op het nummer 059 55 08 60 .

Graag helpen wij je verder bij het maken van de juiste keuze of voor het opstellen van een scherpe offerte. Vul onderstaand formulier in, wij reageren binnen 24 uur.

Vergeet niet om ons privacybeleid te lezen.

KUNSTGRASCENTRUM BVBA
Torhoutsesteenweg 628
8400 OOSTENDE
059 55 08 60
info@kunstgrascentrum.be

Kunstgras kopen doe je niet van een staaltje! Bezoek daarom één van onze vier showtuinen gelegen in Oostende, Middelkerke, Lauwe en Torhout. Zo krijg je een perfect beeld hoe het kunstgazon er ‘in het echt’ uit gaat zien. Er zijn diverse opstellingen gerealiseerd: zonneweide, schaduwrijk gazon, rondom een bijgebouw en in combinatie met diverse soorten bestrating.

Maak een vrijblijvende afspraak voor bezichtiging en bespreking prijzen.

OPENINGSTIJDEN KANTOOR OOSTENDE

  • Alle dagen van 09:00 tot 17:00 uur
  • Zondag gesloten
  • Afhalingen of bezoeken buiten de openingsuren alleen op afspraak

BEZOEK ONZE KIJKTUIN

Bezoek onze showtuinen om een goed beeld te krijgen van de kunstgras die wij voeren. Wij beseffen dat er veel keus is en daarom willen wij je graag laten zien en voelen, en daarnaast voorzien van passend advies. De producten die wij voeren zijn van top kwaliteit. Wij weten ook dat iedereen dat zegt. Maar, neem de moeite om te komen kijken en de producten zelf zullen je overtuigen.

Maak een afspraak: 059 55 08 60

BEZOEK ÉÉN VAN ONZE KIJKTUINEN

Het is moeilijk om kunstgras te kopen op basis van een staaltje dat je online kan zien. Precies daarom raden wij aan om een bezoek te brengen aan één van onze vier kijktuinen, waar je onze verschillende soorten Royal Grass® kunstgras eens ‘in het echt‘ kan zien én voelen.

TORHOUT

Belevingstuin, kantoor
& magazijn

OOSTENDE

Kijktuin, kantoor
& magazijn

LAUWE

Gedeeltelijk onbemande kijktuin & magazijn 

MIDDELKERKE

Kijktuin
– enkel op afspraak –