HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

TEVREDENHEIDSGARANTIE

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

CONTACT

Interesse in kunstgras, behoefte aan persoonlijk advies of wil je vrijblijvend eens langskomen in één van onze kijktuinen? Vul dan zeker onderstaand formulier in, we bezorgen je zo spoedig mogelijk een antwoord terug.

Wil je graag direct een antwoord of heb je een dringende vraag? Dan kan je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op het nummer 059 55 08 60 .

Graag helpen wij je verder bij het maken van de juiste keuze of voor het opstellen van een scherpe offerte. Vul onderstaand formulier in, wij reageren binnen 24 uur.

Vergeet niet om ons privacybeleid te lezen.

KUNSTGRASCENTRUM BVBA
Ringaertstraat 20
8820 TORHOUT
059 55 08 60
info@kunstgrascentrum.be

Kunstgras kopen doe je niet van een staaltje! Bezoek daarom één van onze vijf showtuinen gelegen in Torhout, Oostende, Eke, Lauwe en Middelkerke. Zo krijg je een perfect beeld hoe het kunstgazon er ‘in het echt’ uit gaat zien. Er zijn diverse opstellingen gerealiseerd: zonneweide, schaduwrijk gazon, rondom een bijgebouw en in combinatie met diverse soorten bestrating.

Maak een vrijblijvende afspraak voor bezichtiging en bespreking prijzen.

TORHOUT

MAANDAG – VRIJDAG
09:00 tot 17:00 uur

ZONDAG 
Gesloten

EKE

MAANDAG  – DINSDAG
10:00 tot 17:00 uur
WOENSDAG
Alleen op afspraak
DONDERDAG – VRIJDAG
10:00 tot 17:00 uur

ZONDAG 
Gesloten

OOSTENDE

MAANDAG – VRIJDAG
09:00 tot 17:00 uur

ZONDAG 
Gesloten

Afhalingen of bezoeken buiten de openingsuren alleen mogelijk op afspraak.

BEZOEK ÉÉN VAN ONZE KIJKTUINEN

Het is moeilijk om kunstgras te kopen op basis van een staaltje dat je online kan zien. Precies daarom raden wij aan om een bezoek te brengen aan één van onze vijf kijktuinen, waar je onze verschillende soorten Royal Grass® kunstgras eens ‘in het echt‘ kan zien én voelen.

TORHOUT

Belevingstuin,
kantoor en magazijn

EKE

Kijktuin,
kantoor en magazijn

OOSTENDE

Kijktuin,
kantoor en magazijn

LAUWE

Onbemande kijktuin
altijd toegankelijk

MIDDELKERKE

Kijktuin
enkel op afspraak