ONS TEAM

Bij het Kunstgrascentrum doen we er, uit liefde voor ons vak, iedere dag alles aan om de verwachtingen van onze klanten waar te maken – nee – te overtreffen! Vanaf de allereerste ontmoeting doen wij er alles aan om u deskundig te informeren en een oplossing te vinden voor uw tuin en speelplaats gerelateerde problemen. Samen zorgen we ervoor dat het resultaat perfect aansluit op uw wensen en verwachtingen. Door ons daar dag in dag uit met veel plezier voor in te zetten, zorgen we dat je kunt ontzorgen en genieten van een groene, onderhoudsvriendelijke leef- en speelomgeving.

Ons kunstgras is onder andere een uitkomst als je problemen heeft met het mooi groen houden van uw gazon, bijvoorbeeld doordat de bodem in de tuin slecht is, het kunstgras intensief gebruikt, spelende kinderen heeft of de honden loslaat op het gazon. Wij zorgen we dat je optimaal kunt genieten van de tuin.

Voor welke toepassing ben je op zoek naar kunstgras plaatsen?

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

Het Kunstgrascentrum is een West-Vlaams bedrijf dat hoogwaardig en natuurlijk ogend kunstgras verkoopt en plaatst. We verzorgen eveneens de voorbereidende grondwerken als de klant dat wenst. Onze klanten zijn zowel particulieren als (tuin)aannemers. Al sinds 2008 wordt onze deskundigheid gesmaakt door onze klanten. We werken dan ook enkel en alleen met het duurzaam en kwalitatief Royal Grass® kunstgras, West-Vlaanderen is ons werkgebied, van De Panne tot in Anzegem, van Knokke tot in Poperinge, van Wingene tot in Nieuwpoort. Kortom… er is waarschijnlijk geen enkel gehucht, dorp of gemeente waar ons gras niet ergens in een tuin of op een dak ligt.

Onze hoofdvestiging ligt momenteel in Oostende, maar eind 2021 zou ons gloednieuw complex in Torhout af moeten zijn. Daar zullen we u in een prachtige belevingstuin kunnen laten kennismaken met de verschillende soorten Royal Grass® kunstgras. Naast twee meewerkende zaakvoerders, wordt ons team versterkt door acht gedreven medewerkers. Zij zijn meesters in hun vak, zowel voor het uitvoeren van de grondwerken als voor het plaatsen van het kunstgras zelf. Onze all-round kantoormedewerkster leidt de administratie, communicatie en verkoop in goede banen.

WIJ ZIJN TOEGANKELIJK

We streven er steeds naar om uw diverse vragen (informatie over ons product, (richt)prijzen, …) binnen de 24 uur te beantwoorden. Wij komen ook graag even bij je thuis langs zodat we samen de tuin kunnen bezichtigen en je dus meteen een uitleg op maat kunnen geven. Verder kunnen we je ook doorverwijzen naar een aantal referentietuinen, of ontvangen we je ook graag in één van onze vier showtuinen (Middelkerke, Lauwe, Oostkamp en Oostende). Alle bezoeken verlopen uiteraard rekening houdend met de huidige veiligheidsmaatregelen inzake Corona.

UITSTEKENDE SERVICE

Bij het Kunstgrascentrum koppelen we topkwaliteit kunstgras van Royal Grass® aan jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en uitstekende service. Vanaf de allereerste ontmoeting voorzien we u van betrouwbare informatie en vertellen we waar je op moet letten bij het kopen van kunstgras. Zo zijn we in staat om samen het kunstgras te selecteren dat het best past bij jouw tuin, smaak en de beoogde toepassing van het gazon. Later in het proces kunnen we ook de volledige plaatsing inclusief de voorbereidende werken en het prepareren van de ondergrond voor je verzorgen. Uiteindelijk zijn wij pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom ontvang je de rekening pas als het gazon helemaal naar wens is.

TEVREDENHEIDSGARANTIE

Wij leveren uitsluitend top kwaliteit, en zijn pas tevreden als jij dat bent! Die tevredenheidsgarantie geven wij! Er zijn er niet veel die dat durven te zeggen. Deze tevredenheidsgarantie kunnen we enkel maar waarborgen als we hard en proper werken, niet knoeien met de materialen en zorgen dat de factuur in overeenstemming is met de gedetailleerde offerte. Zo zijn  onze klanten over de jaren heen onze beste ambassadeurs geworden. Dit zowel online als bij hun vrienden en kennissen. Ons motto is: “Wij zijn  pas tevreden als jij dat bent”

KIJKTUINEN

Het Kunstgrascentrum staat voor topkwaliteit kunstgras in combinatie met uitstekende service. Onze showtuinen zijn een onderdeel van die service. Bezoek de showtuin bij u in de buurt om de kunstgrassen van dichtbij te bekijken en de verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Op die manier bent u niet aangewezen op foto’s of stalen en kunt u een weloverwogen keuze maken. Uiteraard geven we u graag een rondleiding. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over ons kunstgras en u helpen met het vinden van een model dat aansluit op uw wensen en het beoogde gebruik van de grasmat.

KUNSTGRAS GARANTIE

Iedere grasmat van Royal Grass® die is geplaatst door een officiële installateur, heeft een garantie van 15 jaar. Die garantie wordt aangeboden door Royal Grass®. Je krijgt hiervoor een officieel garantiecertificaat. Als er onverhoopt iets mis is met het kunstgras, dan komt een erkende leverancier langs om de schade te beoordelen. Als het gebrek valt onder de garantie, dan zal de leverancier deze in samenwerking met Royal Grass® herstellen of dit deel van de grasmat vervangen.

OVER ONS KUNSTGRAS

Een belangrijke pijler onder onze prachtige realisaties is ons kunstgras van het merk Royal Grass®. Bij het Kunstgrascentrum werken we uitsluitend met dit kunstgras. Waarom? Omdat het simpelweg het mooiste, meest natuurlijke en meest betrouwbare kunstgras is dat we in alle jaren dat we actief zijn, zijn tegengekomen. Dat komt niet in de laatste plaats doordat men bij Royal Grass® continue bezig is met het verbeteren van de producten en daardoor telkens met nieuwe innovaties komt, die het kunstgras nog natuurgetrouwer, robuuster en veiliger maken.

USPs-Royal-Grass-kunstgras-1

READY TECHNOLOGIE

In deze video leggen wij je uit wat de verschillen zijn tussen traditioneel kunstgras en Royal Grass® kunstgras met ReaDY technologie. Deze tehcniek zorgt ervoor dat alle vezels een eigen richting hebben waardoor het gras er zeer natuurlijk uitziet. In onze kijktuin kan je dat zelf zien en voelen.

We hebben ons product hier direct naast een strook natuurgras gelegd, zie je het verschil?

KUNSTGRASSEN ERVAREN

Het Kunstgrascentrum beschikt over een breed aanbod kunstgrassen. Al deze Royal Grass® grastapijten hebben een zeer natuurgetrouw uiterlijk en zijn van de hoogste kwaliteit, maar verschillen onderling qua vezellengte, grasbezetting en kleur. Hierdoor heeft ieder kunstgras een eigen karakter. Sommige modellen zijn bijvoorbeeld geschikt voor een strak gazon, terwijl andere juist een lange, weelderige uitstraling hebben. In onze kijktuinen kan je de verschillende modellen naast elkaar vergelijken in een realistische setting.

Het Kunstgrascentrum heeft kijktuinen op de volgende locaties:

OOSTENDE

Kijktuin en atelier. Open tijdens kantooruren en op zaterdag. I.v.m. corona liefst op afspraak.

Showtuin Oostende

MIDDELKERKE

Deze showtuin is alleen op afspraak te bezoeken na kantooruren of in het weekend.

Showtuin Westende

LAUWE

showtuin alleen op afspraak te bezoeken na kantooruren of in het weekend.

Showtuin Lauwe

OOSTKAMP

Kijktuin is doorlopend te bezichtigen, geen kantoor of personeel aanwezig.

Showtuin Oostkamp

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je je tijdens een bezoek aan een van onze kijktuinen laten voorlichten door een van onze kunstgrasspecialisten? Maak dan een afspraak. Onze experts kunnen je alles vertellen over de verschillende modellen, de prijs van het kunstgras en wat er nodig is voor een duurzame plaatsing. Als je besluit kunstgras te kopen bij het Kunstgrascentrum, dan kunnen wij het volledige project voor je realiseren, inclusief ontwerp, grondwerken en plaatsing.

EIGEN LOF STINKT

Daarom laten we graag onze klanten aan het woord.

Eigen lof stinkt

KORT SAMENGEVAT

 • Actief sinds 2008
 • 4 kijktuinen, tal van referenties
 • Mooi, duurzaam en veilig kunstgras
 • Gedetailleerde offerte na opmaak richtprijs
 • Deskundig team : met oog voor detail/afwerking
 • Tuinexpertise : dankzij samenwerking met tuinaannemers
 • Experten in grondwerken: duurzaam, stabiel, waterdoorlatend
 • Kunstgras dakexperten
 • Factuur = Offerte. Geen voorschot
 • Gedreven zaakvoerders met lange termijn visie
 • 15 jaar garantie op het gras en 10 jaar op uitgevoerde werken
 • Gedreven werknemers die correct worden verloond (paritair comité 124= bouw)
 • A-Z projecten coördineren of werken in onderaanneming
 • Mogelijkheid tot afhaal en levering
 • Onderhoudstips en garantiecertificaat bij oplevering
Menu