HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

TEVREDENHEIDSGARANTIE

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

ONS TEAM

Bij het Kunstgrascentrum doen we er, uit liefde voor ons vak, iedere dag alles aan om de verwachtingen van onze klanten waar te maken – wat zeggen we – te overtreffen! Vanaf de allereerste ontmoeting zetten we ons beste beentje voor om je zo goed mogelijk te informeren en om een oplossing te vinden voor jouw tuin. Samen zorgen we ervoor dat het resultaat perfect aansluit op al je wensen en verwachtingen.

Kunstgras van het Kunstgrascentrum is een goed alternatief mocht je problemen hebben om je gazon mooi groen te houden. Over de jaren heen hebben we al heel wat verschillende soorten klanten kunnen helpen: van particulieren over privé-bedrijven tot kinderdagverblijven. Geen uitdaging is te groot voor ons. Of je nu een gazon wilt waarop je hond of kinderen kunnen genieten, een dakterras wilt waarop je relaxen of een siertuin om mee te pronken: Wij helpen je maar al te graag.

Voor welke toepassing wil je kunstgras plaatsen?

WAAROM KIEZEN VOOR HET KUNSTGRASCENTRUM?

Het Kunstgrascentrum is een West-Vlaams bedrijf dat hoogwaardig en natuurlijk ogend kunstgras verkoopt en plaatst. We verzorgen eveneens de voorbereidende grondwerken als de klant dat wenst. Onze klanten zijn particulieren, privé-bedrijven, openbare instellingen en (tuin)aannemers. Wij werken enkel en alleen met het duurzame en kwalitatieve Royal Grass®-kunstgras. West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen zijn ons werkgebied, van De Panne tot in Knokke, van Kortrijk tot in Torhout, van Brugge tot in Gent en van Aalst tot in Ieper. Vandaag is er wellicht geen enkel dorp of gemeente waar ons gras niet ergens in een tuin of op een dak ligt.

Onze hoofdvestiging ligt momenteel in Oostende, maar in de loop van 2022 openen we een tweede vestiging in Torhout. Daar zullen we je in een prachtige belevingstuin kunnen laten kennismaken met onze verschillende kunstgrassoorten.

Naast twee meewerkende zaakvoerders, wordt ons team ondersteund door gedreven medewerkers. Zij zijn stuk voor stuk meesters in hun vak, zowel voor het uitvoeren van de grondwerken als voor de plaatsing van het kunstgras zelf. Onze all-round kantoormedewerkster leidt de marketing, administratie, communicatie en verkoop in goede banen.

WIJ ZIJN TOEGANKELIJK

We streven er steeds naar om al je vragen binnen de 24 uur te beantwoorden. Wij komen ook graag even bij je thuis langs zodat we samen de tuin kunnen bezichtigen en je meteen een uitleg op maat kunnen geven. Verder kunnen we je ook doorverwijzen naar een aantal referentietuinen, of ontvangen we je graag in één van onze vier showtuinen (Middelkerke, Lauwe, Oostkamp en Oostende).

UITSTEKENDE SERVICE

Bij het Kunstgrascentrum koppelen we de zeer goede kwaliteit van het Royal Grass®-kunstgras aan onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en uitstekende service. Vanaf de allereerste ontmoeting voorzien we je graag van betrouwbare informatie en vertellen we waar je op moet letten als je in kunstgras wil investeren. Zo zijn we in staat om samen het kunstgras te selecteren dat het beste past bij jouw tuin, smaak en de beoogde toepassing van het gazon.

Later in het proces kunnen we ook de volledige plaatsing voor je verzorgen, en ook de voorbereidende grondwerken en installatie van een waterdoorlaatbare laag kunnen we op ons nemen. Uiteindelijk zijn wij pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom ontvang je de rekening pas als het gazon helemaal naar wens is.

TEVREDENHEIDSGARANTIE

Wij leveren uitsluitend kunstgras van de allerbeste kwaliteit, en zijn pas tevreden als jij dat bent. Deze tevredenheidsgarantie kunnen we enkel waarborgen door hard en correct te werken, niet te knoeien met de materialen en ervoor zorgen dat de factuur altijd in overeenstemming is met de gedetailleerde offerte die we eerder voor je opmaakten. Zo zijn onze klanten over de jaren heen onze beste ambassadeurs geworden, zowel op sociale media als bij hun vrienden en kennissen.

VIER KIJKTUINEN

Onze showtuinen zijn een integraal onderdeel van onze vlekkeloze diensten. Voel je daarom altijd vrij om een showtuin bij jou in de buurt te bezoeken zodat je onze kunstgrassen van dichterbij kan bekijken en de verschillende modellen met elkaar kan vergelijken. Op die manier bent u niet aangewezen op foto’s of stalen en kan je een weloverwogen keuze maken. Je zal ook zeker niet verloren lopen, want we geven je maar al te graag een rondleiding. Onze specialisten kunnen je alles vertellen over onze verschillende kunstgrassoorten en helpen je graag in je zoektocht naar het geknipte kunstgras voor jou.

15 JAAR GARANTIE

Iedere grasmat van Royal Grass® die geplaatst werd door een officiële installateur krijgt automatisch een garantie van 15 jaar. Die garantie krijg je later ook zwart op wit met een officieel garantiecertificaat. Als er onverhoopt iets mis zou zijn met je gazon, dan komt eerst een erkende leverancier langs om de schade te beoordelen. Als het gebrek valt onder de garantie, dan zal de leverancier het in samenwerking met Royal Grass® herstellen of vervangen.

OVER ONS KUNSTGRAS

Een belangrijke pijler onder onze prachtige realisaties is ons kunstgras van het merk Royal Grass®. Bij het Kunstgrascentrum werken we uitsluitend met deze soort, omdat het simpelweg het mooiste, meest natuurlijke en meest betrouwbare kunstgras is. Dat komt niet in de laatste plaats doordat men bij Royal Grass® voortdurend bezig is met hun producten te verbeteren, waardoor ze nieuwe kunstgrassoorten uit de persen rollen die nog natuurgetrouwer en robuuster zijn.

ReaDY-techniek Royal Grass®
V-Shape Royal Grass®
MiNT technologie Royal Grass®
SunTEC Royal Grass®
Royal Grass®, recycleerbaar kunstgras
100% veilig kunstgras van Royal Grass®

ReaDY®-TECHNOLOGIE

In deze video leggen we je uit wat de verschillen zijn tussen traditioneel kunstgras en dat van Royal Grass® met z’n ReaDY®-technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat alle vezels een eigen richting hebben waardoor het gras er zeer natuurlijk uitziet.

KUNSTGRASSEN ERVAREN

Het Kunstgrascentrum beschikt over een breed aanbod aan kunstgrassen. Al onze Royal Grass®-grastapijten hebben een zeer natuurgetrouwe uitstraling en zijn van de hoogste kwaliteit. Onze varianten verschillen onderling op vlak van vezellengte, grasbezetting en kleur. Hierdoor heeft iedere soort z’n eigen karakter. Sommige modellen zijn bijvoorbeeld geschikt voor een strak gazon, terwijl andere juist een lange, weelderige grasvezels hebben. In onze kijktuinen kan je de verschillende modellen naast elkaar vergelijken in een realistische setting.

Het Kunstgrascentrum heeft kijktuinen op de volgende locaties:

TORHOUT

Belevingstuin, kantoor
& magazijn

OOSTENDE

Kijktuin, kantoor
& magazijn

LAUWE

Gedeeltelijk onbemande kijktuin
& magazijn

MIDDELKERKE

Kijktuin
– enkel op afspraak –

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je je tijdens een bezoek aan één van onze kijktuinen laten voorlichten door een van onze kunstgrasspecialisten? Maak dan snel een afspraak. Onze experts kunnen je alles vertellen over de verschillende modellen, de prijs van het kunstgras en wat er nodig is voor een duurzame plaatsing. Als je besluit om kunstgras te kopen, kunnen we het volledige project voor je realiseren, inclusief ontwerp, grondwerken en de plaatsing.

EIGEN LOF STINKT

Daarom laten we graag onze klanten aan het woord.

Eigen lof stinkt

KORT SAMENGEVAT

 • Actief sinds 2008
 • Vier kijktuinen & tal van referenties
 • Mooi, duurzaam & veilig kunstgras
 • Gedetailleerde offerte na opmaak richtprijs
 • Deskundig team: oog voor detail en afwerking
 • Tuinexpertise: dankzij samenwerking met tuinaannemers
 • Experten in grondwerken: duurzaam, stabiel & waterdoorlaatbaar
 • Kunstgras dakexperten
 • Factuur = offerte. Geen voorschot
 • Gedreven zaakvoerders met lange termijn visie
 • 15 jaar garantie op het gras & 10 jaar op uitgevoerde werken
 • Gedreven werknemers die correct worden verloond (paritair comité 124 = bouw)
 • Van begin tot eind projecten coördineren of werken in onderaanneming
 • Mogelijkheid tot afhaal en levering
 • Onderhoudstips en garantiecertificaat bij oplevering