HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

TEVREDENHEIDSGARANTIE

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

BEZOEK ÉÉN VAN ONZE KIJKTUINEN

Ben je van plan om kunstgras aan te leggen in je tuin, maar ben je nog niet helemaal zeker van welk merk je moet kiezen? Ga er niet van uit dat alle kunstgrasmerken hetzelfde zijn, want dat is zeker niet het geval. Om de juiste beslissing te maken voor jouw kunstgrasproject breng je best een bezoek aan een kijktuin. In een kijktuin kan je niet alleen informatie inwinnen over de verschillende soorten kunstgras, maar het ook zelf zien en voelen.

Het KUNSTGRASCENTRUM beschikt gelukkig over meerdere kijktuinen in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. In onze showtuinen hebben we alle modellen aangelegd in een realistische omgeving, met beplanting en bestrating. Zo krijg je meteen een uitstekend beeld van hoe het kunstgras er in jouw tuin kan uitzien. Onze experts zullen je maar al te graag een rondleiding met bijhorende uitleg geven.

Vergeet vooral het belangrijkste niet: kies wat je zelf mooi vindt, want het is tenslotte jouw tuin waar je dagelijks van wil genieten!

KIJKTUIN EN SERVICEPUNT

Al onze servicepunten zijn ook op zaterdag geopend. Daarnaast zijn ze rolstoelvriendelijk en is er voldoende parkeergelegenheid. 

TORHOUT

BELEVINGSTUIN,
KANTOOR & MAGAZIJN

Te bezichtigen tijdens de kantooruren.
Bij voorkeur op afspraak.

EKE

KIJKTUIN,
KANTOOR & MAGAZIJN

Te bezichtigen tijdens de kantooruren.
Bij voorkeur op afspraak.

OOSTENDE

KIJKTUIN,
KANTOOR & MAGAZIJN

Te bezichtigen tijdens de kantooruren.
Bij voorkeur op afspraak.

KIJKTUIN

LAUWE

ONBEMANDE KIJKTUIN

Doorlopend te bezichtigen.

MIDDELKERKE

KIJKTUIN

Enkel op afspraak te bezichtigen.

Zijn onze kijktuinen wat te veraf? Neem dan zeker contact met ons op. Wij geven je graag enkele referenties bij jou in de buurt.

HOE KIES IK DE JUISTE SOORT KUNSTGRAS?

Dat is eigenlijk heel simpel: probeer altijd te redeneren vanuit welke toepassing je het gazon wil gebruiken.

Bij normaal gebruik, zoals een siertuin, groendak of voortuin, zijn al onze grassoorten een goede optie. Bij ietwat intensiever gebruik, denk aan spelende kinderen of huisdieren, kies je best voor een wat voller kunstgras. Bij zeer intensief gebruik, zoals scholen en sportcentra, opteer je beter voor een slijtvaste grassoort.

De verschillende soorten hebben stuk voor stuk hun eigen kenmerken. In elk servicepunt is een kunstgrasexpert aanwezig, die kan je alles vertellen over ieder model en helpen je graag verder.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je tijdens een bezoek aan één van onze kijktuinen wat meer uitleg krijgen van onze specialisten? Maak dan zeker een afspraak op voorhand zodat onze experts beschikbaar zijn. Zij kunnen namelijk je alles vertellen over de verschillende modellen, de prijs en wat er precies allemaal nodig is voor een duurzame plaatsing.

Als je besluit om Royal Grass® kunstgras te kopen bij het KUNSTGRASCENTRUM, dan kunnen wij het volledige project voor je realiseren incl. ontwerp, grondwerken en plaatsing. Daarnaast kunnen we je ook begeleiden waar nodig als je de weken zelf wil uitvoeren.

Vraag nu snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan!

client reviews

WAT ONZE KLANTEN DENKEN

Het KUNSTGRASCENTRUM is voortdurend bezig met z’n service te optimaliseren. Ons motto luidt immers: ‘Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!’.

POPULAIRE GRASSOORTEN

FAQ

Het is moeilijk om kunstgras te kopen op basis van een staaltje en foto’s dat je online kan zien. Kunstgras kopen is immers een langetermijninvestering, daarom heb je wel wat meer nodig om een weloverwogen keuze te maken. Gelukkig beschikt het KUNSTGRASCENTRUM over meerdere kijktuinen waar je de verschillende soorten kan bekijken.

Liggen onze kijktuinen uit de buurt? Vraag dan zeker naar een referentie bij jou in de buurt.

Er zijn bijzonder veel voordelen aan kunstgras verbonden. Hieronder een korte bloemlezing:

  • Je gazon blijft altijd mooi groen
  • Geen last meer van slijtageplekken, ongedierte of grasziekten
  • Je hoeft nooit meer te maaien, te sproeien, bemesten of verticuteren
  • Het is onderhoudsarm, zo houd je meer tijd over om zorgeloos van je tuin te kunnen genieten
  • 100% veilig voor mens en dier
  • Geen modderpoel meer bij nat weer, waardoor kinderen en huisdieren er het hele jaar op kunnen spelen

Dat hangt vooral af van het beoogde gebruik ervan. Bij normaal gebruik, zoals een sier- of voortuin, zijn al onze grassoorten een goede optie. Bij ietwat intensiever gebruik, denk aan spelende kinderen of huisdieren, kies je best voor een wat voller kunstgras. Bij zeer intensief gebruik, zoals scholen en sportcentra, opteer je maar beter voor een slijtvaste grassoort.

Nee, een afspraak maken is niet verplicht. Echter is het wel aangeraden wanneer je tijdens je bezoek aan één van onze kijktuinen wat meer uitleg wil krijgen van onze kunstgrasspecialisten. Wanneer je een afspraak op voorhand maakt, dan weet je namelijk zeker dat er voor jou een expert aanwezig zal zijn.