HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

TEVREDENHEIDSGARANTIE

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

BEZOEK ÉÉN VAN ONZE KIJKTUINEN

Het is moeilijk om kunstgras te kopen op basis van een staaltje dat je online kan zien. Kunstgras kopen is immers een langetermijninvestering, daarom heb je wel wat meer nodig om een weloverwogen keuze te maken. Het Kunstgrascentrum beschikt gelukkig over 4 kijktuinen waar je onze verschillende soorten kunstgras kan bekijken.

Al onze showtuinen zijn op een verschillende tuinstijlen gerealiseerd, waardoor je misschien ook wat inspiratie kan opdoen voor jouw tuin. Bovendien is het kunstgras aangelegd in combinatie met verschillende soorten bestrating en beplanting zodat je een uitstekend beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden.

Voor welke toepassing heb je kunstgras nodig? Maak hieronder je keuze.

WAAROP MOET JE LETTEN?

Hoe kies je nu kunstgras dat voor jouw tuin het beste geschikt is? Heel simpel: probeer altijd te redeneren vanuit welke toepassing je je gazon wil gebruiken. Wil je het kunstgras gebruiken voor een siertuin, in een tuin met kinderen, op het balkon, met huisdieren of zelfs voor een speelveld op het schoolplein?

Onze kunstgrassen hebben stuk voor stuk hun eigen kenmerken en sommige modellen zijn beter geschikt voor siergazons, terwijl andere modellen geschikter zijn voor intensief gebruik. Onze kunstgrasexperts kunnen je alles vertellen over ieder model en helpen je graag verder.

KUNSTGRASSEN ERVAREN

Het Kunstgrascentrum beschikt over een breed gamma aan kunstgrassen. Al onze Royal Grass®-grastapijten hebben een zeer natuurgetrouw uiterlijk en zijn van zeer goede kwaliteit. Onderling verschilt elke soort op basis van vezellengte, grasbezetting en kleur. Sommige modellen zijn ook beter geschikt als je een strak gazon wilt, terwijl andere juist een lange, weelderige uitstraling hebben. In onze kijktuinen kan je de verschillende modellen naast elkaar vergelijken in een realistische setting.

Het Kunstgrascentrum heeft kijktuinen in Oostende, Middelkerke, Lauwe en Oostkamp.

OPGELET: Vanwege de huidige maatregelen met betrekking tot het coronavirus is het verplicht om eerst een afspraak te maken.

OOSTENDE

Kijktuin en atelier. Open tijdens kantooruren en op zaterdag.

Showtuin Oostende

MIDDELKERKE

Alleen op afspraak te bezoeken.

Showtuin Westende

LAUWE

Doorlopend te bezichtigen. Afspraak met uitleg ook mogelijk.

Showtuin Lauwe

OOSTKAMP

Doorlopend te bezichtigen, geen kantoor of personeel aanwezig.

Showtuin Oostkamp

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je tijdens een bezoek aan een van onze kijktuinen meer informatie door een van onze specialisten? Maak dan zeker een afspraak. Onze experts kunnen je alles vertellen over de verschillende modellen, de prijs en wat er nodig is voor een duurzame plaatsing. Als je besluit kunstgras te kopen bij het Kunstgrascentrum, dan kunnen wij het volledige project voor je realiseren, inclusief ontwerp, grondwerken en plaatsing.

ReaDY®-TECHNOLOGIE

In de bovenstaande video leggen we je uit wat de verschillen zijn tussen traditioneel kunstgras en dat van Royal Grass®. Deze techniek zorgt ervoor dat alle vezels een eigen richting lijken te hebben, waardoor het gras er zeer natuurlijk uitziet. In onze kijktuinen kan je dat in levende lijve ondervinden.

We hebben ons product hier direct naast een strook natuurgras gelegd, zie jij het verschil?

Menu