Kunstgras honden

Is kunstgras geschikt voor honden?

Eén van de meest gestelde vragen gaat over kunstgras en honden. Kan mijn hond op het kunstgras? Wat als de hond op het kunstgras plast? Daar kunnen wij een duidelijk antwoord op geven, dat is geen enkel probleem! Wij hebben inmiddels al vele tuinen aangelegd van hondenbezitters.

Je zult zien dat kunstgras en honden prima samen kunnen gaan. Uw hond zal het kunstgras in uw tuin heerlijk vindt om op te liggen en spelen. Uiteraard moet je met grote honden wel zorgen dat het kunstgras stevig op de plaats ligt. Graven doen ze meestal niet want ze ruiken immers geen aarde meer.

Plassen op het gras doet geen afbreuk aan de kwaliteit van het gras, en kan geen kwaad voor de kleur maar het is natuurlijk niet zo fris. Je kunt dit wel naspoelen met vers water. Je moet je kunstgras natuurlijk niet gebruiken als uitlaatplaats maar dat is duidelijk.

Veiligheid kunstgras?

Niet alleen honden, maar ook huisdieren zoals katten en konijnen snuffelen graag en happen in alles. Uiterst belangrijk dus dat het kunstgras ook veilig is, aantoonbaar veilig. Middels certificaten van onafhankelijke instituten. De Royal Grass® producten zijn allen getest door de instantie SGS, volgens de strenge Europese Norm EN 71-3. Het resultaat is dat onze producten geen schadelijke stoffen bevatten en je huisdieren dus zonder problemen aan het kunstgras kunnen snuffelen en likken. Wij voeren verschillende kwaliteiten en bijbehorende prijzen die voor je geschikt zouden kunnen zijn.

Reinigen kunstgras

Dat je huisdier op het kunstgras zijn behoefte zal doen is niet te voorkomen. En het goede nieuws is dat de producten van Royal Grass® ook niet worden beschadigd of verkleuren hierdoor. Maar uit het oogpunt van hygiene raden wij je wel aan om de ontlasting op te ruimen. En na te spoelen met een emmer lauw water. Mocht de geur niet verdwijnen dan kunt wat schoonmaak azijn aan het water toevoegen. Of kiezen voor een biologisch afbreekbaar middel wat in de winkel te koop is.

Welk type kunstgras is het beste met een hond?

Je kunt eigenlijk uit alle soorten kunstgrassen van Royal Grass® een keuze maken. Wanneer je een kunstgras kiest wil je zeker weten dat dit grastapijt sterk genoeg is. Met de producten van Royal Grass® kiest u voor de beste prijs–kwaliteitverhouding. Gegarandeerd. Dus kunstgras en honden of andere huisdieren is geen enkel probleem. Je zult zien dat je hond kunstgras heerlijk vindt om op te liggen en spelen. Uiteraard moet je met grote honden wel zorgen dat het kunstgras stevig op de plaats ligt. Graven doen ze meestal niet want ze ruiken immers geen aarde meer.

Meer weten? Neem gerust contact op, wij beantwoorden je vragen graag. Of vraag een van de leveranciers van Royal Grass® in België naar de beste kwaliteit.

Reviews klant met honden

Wij hebben al veel werken gerealiseerd voor mensen met honden. Neem contact met ons op en we zullen je graag een aantal referenties geven die je dan zelf kunt benaderen. Hierbij alvast 1 review:

“we zijn al super content van de voorbereidings- werken , de borduren zijn al geplaatst door héél sympathieke hard werkende jonge man !!!! dank je Carine & Jean-marie en de hondjes”.

Menu