HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

KIJKTUIN LAUWE

KIJKTUIN
LAUWE

Wil je graag weten hoe het kunstgras van Royal Grass® er in het echt uitziet? Dan ben je bij het KUNSTGRASCENTRUM in Lauwe aan het juiste adres. Bij ons ben je niet afhankelijk van foto’s en stalen, maar kan je een schitterend aangelegde kijktuin bezoeken.

In de voorbeeldtuin zijn de verschillende kunstgrassen op ruimer vlak in combinatie met verschillende soorten beplanting tentoongesteld. Zodoende kan je de modellen grondig met elkaar vergelijken en zelfs even rustig over het kunstgras lopen of er een poosje op zitten. Ontdek tegelijkertijd ook hoe zacht de vezels aanvoelen, hoe stevig de grasmat is en hoe realistisch het eruitziet.

Locatie pin

Klik op onderstaande kaart om gemakkelijk en snel te navigeren naar de kijktuin in Lauwe.

JULIEN CAGNIESTRAAT 57 – 8930 MENEN

ZONDER AFSPRAAK

ZONDER
AFSPRAAK

Wanneer je een bezoek wilt brengen aan onze kijktuin in Lauwe, dan is er geen afspraak nodig. Het is namelijk een onbemande showtuin waar je op elk moment van de dag terecht kan.

Onze experts helpen je graag bij het vinden van het kunstgras dat past bij je beoogde toepassing.

HOE KIES IK DE JUISTE SOORT KUNSTGRAS?

HOE KIES IK
DE JUISTE
SOORT
KUNSTGRAS?

Dat is eigenlijk heel simpel: probeer altijd te redeneren vanuit welke toepassing je het gazon wil gebruiken.

Bij normaal gebruik, zoals een siertuin, groendak of voortuin, zijn al onze grassoorten een goede optie. Bij ietwat intensiever gebruik, denk aan spelende kinderen of huisdieren, kies je best voor een wat voller kunstgras. Bij zeer intensief gebruik, zoals scholen en sportcentra, opteer je maar beter voor een slijtvaste grassoort.

De verschillende soorten hebben stuk voor stuk hun eigen kenmerken. Onze kunstgrasexperts kunnen je alles vertellen over ieder model en helpen je graag verder.

KUNSTGRAS ERVAREN IN ONZE KIJKTUIN

KUNSTGRAS
ERVAREN
IN ONZE
KIJKTUIN

Kunstgras plaatsen is een langetermijninvestering. Daarom is het cruciaal om een weloverwogen keuze te maken als je voor een van onze soorten kiest. Het kunstgras in het echt bekijken is de enige manier om te ontdekken hoe de grasmat er in werkelijkheid zal uitzien. In de kijktuin heb je de mogelijkheid het gazon te bekijken vanuit verschillende hoeken en je ziet direct hoe het gazon oogt wanneer het gras is ingezand.

Wanneer je de kijktuin bezoekt kan je tevens over het grastapijt lopen om te ontdekken hoe het kunstgras aanvoelt. Met het bekijken van foto’s of stalen is dit vanzelfsprekend niet mogelijk. Een staal is bovendien te klein om een realistisch beeld te geven van het uiterlijk van een volledig gazon. Daarnaast oogt de kleur van de vezels anders wanneer een staal binnenshuis of onder kunstlicht wordt bekeken.

WIST JE DAT…

  • … we een online offertetool hebben waar je een vrijblijvende richtprijs kan berekenen?
    Op die manier heb je al een idee wat je project min of meer zal kosten.
  • … je als particulier of tuinaannemer ook bij ons terecht kan om een stuk kunstgras op te halen?
    Daarnaast vind je hier ook alle benodigdheden voor de aanleg van het kunstgras, zoals het gereedschap en instrooizand.
  • … ook je hond of andere huisdieren welkom zijn in onze kijktuinen? 
    Ze mogen zelfs de verschillende kunstgrassen naar hartenlust uittesten! Zo kunnen ze jou helpen zoeken naar de geknipte grassoort.

ONZE ANDERE KIJKTUINEN

ONZE ANDERE
KIJKTUINEN

We hebben in Torhout een heel mooie kijktuin waar je de grassen kunt zien, voelen en belopen op grotere oppervlaktes. Uniek in heel Europa. Zeker de moeite om deze eens te bezoeken. Daarnaast hebben we ook nog kijktuinen in Oostende, Eke en Middelkerke.

Belevingstuin,
kantoor
en magazijn

Kijktuin,
kantoor
en magazijn

Kijktuin,
kantoor en magazijn

Kijktuin
enkel op afspraak

ONS MOTTO

“Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!”

FAQ

Dat zijn ze zeker! Als je een hond hebt, moet hij of zij het gras natuurlijk heel aangenaam vinden. Neem gerust je viervoeter mee naar één van onze kijktuinen.

Dat kan! In alle kijktuinen hebben we grassoorten geplaatst met hier en daar wat beplanting en kleine paadjes.

In Oostende en Torhout kan je terecht om je kunstgras op te halen. Besloot je om het kunstgras zelf te plaatsen, dan kan je hier materiaal uitlenen.