HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

TEVREDENHEIDSGARANTIE

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

KIJKTUIN LAUWE

Twijfel je nog tussen het plaatsen van echt gras en kunstgras? Of heb je al besloten kunstgras in jouw tuin aan te leggen, maar weet je nog niet welk soort? Volg dan eens een rondleiding door de kijktuin in Lauwe. Dit is bij uitstek de plek om erachter te komen hoe Royal Grass®-kunstgras er in werkelijkheid uitziet.

In de voorbeeldtuin zijn alle modellen kunstgras uit het assortiment van Kunstgrascentrum voor je aangelegd in ruime gazons. Je kunt het kunstgras van dichtbij bekijken en eroverheen lopen om te ontdekken hoe de grasmat aanvoelt.

Voor welke toepassing heb je kunstgras nodig:

WAAR MOET JE OP LETTEN?

De meeste tuinen hebben een oppervlak van vele tientallen of zelfs honderden vierkante meters. Omdat stalen te klein zijn, geven deze al snel een vertekend beeld. Ook is de lichtinval binnenshuis bijvoorbeeld anders dan in de tuin. Een foto is meestal niet duidelijk genoeg en biedt niet de mogelijkheid om de grasmat uit verschillende richtingen te bekijken. Bovendien wil je niet alleen weten hoe het kunstgras oogt, maar ook hoe het voelt, kriebelt en beweegt door de wind.

Het is ontzettend zonde als je kunstgras koopt en uiteindelijk teleurgesteld bent over het eindresultaat. In de kijktuin kan je de verschillende soorten kunstgras rustig met elkaar vergelijken en zie je bijvoorbeeld duidelijk het verschil in lengte, kleur en vezeldichtheid tussen de modellen. Ook kan je duidelijk zien wat voor effect het gebruik van een technologie als ReaDY® heeft op het uiterlijk van de grasmat.

KUNSTGRAS ERVAREN IN ONZE KIJKTUIN

Julien Cagniestraat 57, 8930 LAUWE

Showtuin Lauwe

Het plaatsen van kunstgras is een langetermijninvestering en daarom is het cruciaal een weloverwogen keuze te maken. Het kunstgras in het echt bekijken is de enige manier om te ontdekken hoe de grasmat er in werkelijkheid uitziet. In de kijktuin heb je de mogelijkheid het gazon te bekijken vanuit verschillende hoeken en je ziet direct hoe het gazon oogt wanneer het gras is ingezand.

Wanneer je de kijktuin bezoekt kan je tevens over het grastapijt lopen om te ontdekken hoe het kunstgras aanvoelt. Met het bekijken van foto’s of stalen is dit vanzelfsprekend niet mogelijk. Een staal is bovendien te klein om een realistisch beeld te geven van het uiterlijk van een volledig gazon. Daarnaast oogt de kleur van de vezels anders wanneer een staal binnenshuis of onder kunstlicht wordt bekeken.

POPULAIRE GRASSOORTEN

Wij hebben diverse soorten kunstgras in ons portfolio, echter de grassen die gebruik maken van de ReaDY®-technologie scoren altijd het hoogst.

ROYAL GRASS® BLOOM
Royal-Grass-Bloom

Weelderig gazon waarop kinderen en huisdieren naar hartenlust kunnen ravotten.

ROYAL GRASS® BLISS
Royal-Grass-Bliss

Zomerse uitstraling door de combinatie van langere grassprieten en zongebruinde vezels.

ROYAL GRASS® SENSE
Royal Grass® Sense

Langere grasvezels die zorgen voor een zeer natuurgetrouwe uitstraling.

MAAK EEN AFSPRAAK

In de kijktuin in Lauwe kan je jezelf, mits een afspraak, op professionele wijze laten informeren over het kunstgras. De gespecialiseerde medewerkers van Kunstgrascentrum helpen je graag bij het vinden van het soort kunstgras dat het beste past bij jou wensen en je tuin.

Zij kunnen je bijvoorbeeld precies vertellen welk soort kunstgras geschikt is voor intensief gebruik en welk model het beste past bij een siertuin. Heb je kinderen of huisdieren die graag in de tuin spelen? Ook dan heeft Kunstgrascentrum het ideale kunstgras voor je in huis. Daarnaast kan je direct informatie vragen over zaken aangaande de plaatsing, het onderhoud en de levensduur van het kunstgras.

Toch liever zonder afspraak? Dat kan ook, want een gedeelte van de showtuin is onbemand en kan 24/7 bezocht worden

ADRES: Julien Cagniestraat 57, 8930 Lauwe 

BEL ONS:  059 55 08 60

READY®-TECHNOLOGIE

In deze video leggen wij je uit wat de verschillen zijn tussen traditioneel kunstgras en Royal Grass® kunstgras met ReaDY®-technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat alle vezels een eigen richting hebben waardoor het gras er zeer natuurlijk uitziet. In onze kijktuin kan je dat zelf zien en voelen.

We hebben ons product hier direct naast een strook natuurgras gelegd, zie je het verschil?

Menu