HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

TEVREDENHEIDSGARANTIE

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

KIJKTUIN MIDDELKERKE

Twijfel je nog over de aanleg van kunstgras of wil je graag eens zelf zien hoe natuurgetrouw kunstgras van Royal Grass® eruit ziet? Bezoek dan de kijktuin in Middelkerke aan de Herfstlaan 24. Hier zijn alle soorten kunstgras uit de collectie van Kunstgrascentrum aangelegd in ruime gazons.

Bestudeer op je gemak het kunstgras, vergelijk de verschillende modellen en loop gerust even over een van de gazons.

Voor welke toepassing heb je kunstgras nodig:

WAAR MOET JE OP LETTEN?

Kunstgras is er in veel verschillende soorten en maten. Kunstgrascentrum is de officiële dealer van Royal Grass® en beschikt over de volledige collectie van dit kwalitatief hoogwaardige merk. De modellen verschillen onderling bijvoorbeeld in lengte van de vezels, vezeldichtheid en kleur. Zodoende oogt ieder soort kunstgras anders. In de kijktuin in Middelkerke kan je de verschillende modellen makkelijk met elkaar vergelijken.

KUNSTGRAS ERVAREN IN ONZE KIJKTUIN

Herfstlaan 24 – 8434 Westende

Kijktuin Westende - Middelkerke

Het is vrijwel onmogelijk om een goed beeld te krijgen van het uiterlijk van een grasmat door uitsluitend de stalen te bekijken, daarvoor zijn deze simpelweg te klein. Daarnaast geven stalen vaak een vertekend beeld. Wanneer je het staal bijvoorbeeld binnenshuis bekijkt, ziet de kleur er vaak anders uit dan wanneer je deze buiten onder het zonlicht ziet. Daarom raden wij aan de kijktuin te bezoeken. Hier kan je het kunstgras bestuderen in vergelijkbare omstandigheden als aangelegd in de tuin. Bovendien heb je de mogelijkheid om over de grasmat te lopen, eraan te voelen en het gazon vanuit verschillende hoeken te bekijken.

POPULAIRE GRASSOORTEN

Wij hebben diverse soorten kunstgras in ons portfolio, echter de grassen die gebruik maken van de ReaDY®-technologie scoren altijd het hoogst.

ROYAL GRASS® BLOOM
Royal-Grass-Bloom

Weelderig gazon waarop kinderen en huisdieren naar hartenlust kunnen ravotten.

ROYAL GRASS® BLISS
Royal-Grass-Bliss

Zomerse uitstraling door de combinatie van langere grassprieten en zongebruinde vezels.

ROYAL GRASS® SENSE
Royal Grass® Sense

Langere grasvezels die zorgen voor een zeer natuurgetrouwe uitstraling.

MAAK EEN AFSPRAAK

Kies het kunstgras dat het beste past bij jou wensen en je tuin. Wanneer je de kijktuin in Middelkerke aan de Herfstlaan 24 bezoekt, kan je direct vragen stellen aan een van de gespecialiseerde medewerkers. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende kunstgrassen, bijvoorbeeld hoe intensief je het kunstgras kunt gebruiken. Daarnaast kan je direct vragen stellen over de installatie en het onderhoud van de grasmat. Zodoende weet je zeker dat je een weloverwogen keuze maakt, als je besluit kunstgras te kopen.

Wil je een rondleiding door de kijktuin volgen? Het bezoeken van de kijktuin kan uitsluitend op afspraak. Maak direct een afspraak om erachter te komen hoe natuurgetrouw het kunstgras uit de collectie van Kunstgrascentrum eruitziet.

ADRES: Herfstlaan 24, 8430 Middelkerke

READY®-TECHNOLOGIE

In deze video leggen wij je uit wat de verschillen zijn tussen traditioneel kunstgras en Royal Grass® kunstgras met ReaDY® technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat alle vezels een eigen richting hebben waardoor het gras er zeer natuurlijk uitziet. In onze kijktuin kan je dat zelf zien en voelen.

We hebben ons product hier direct naast een strook natuurgras gelegd, zie je het verschil?

Menu