HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

TEVREDENHEIDSGARANTIE

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

KIJKTUIN MIDDELKERKE

Iedereen kent het: als je serieus in iets wil investeren, dan ga je het best zelf even bekijken in plaats van online. Kom gerust een kijkje nemen in onze kijktuinen, waar we verschillende soorten Royal Grass® hebben aangelegd met allerlei soorten bestrating. 

Voel zelf hoe zacht de grasvezels van onze verschillende varianten zijn, of kijk zelf eens hoe stevig en natuurgetrouw onze soorten zijn. Neem gerust je partner, kind of hond mee om al onze verschillende soorten eens uit te proberen.

Locatie pin

HERFSTLAAN 24 – 8434 WESTENDE (MIDDELKERKE)

MAAK EEN AFSPRAAK

Kom onze kijktuin nu bezoeken, maar maak liefst eerst een afspraak. Op die manier kunnen we je van de vlotste service bedienen. Als je verschillende grassoorten met elkaar wil vergelijken, dan heb je daar toch het liefst iemand bij die je kan wegwijzen in de wereld van kunstgras, niet?

POPULAIRE GRASSOORTEN

BEKIJK DE VOLLEDIGE COLLECTIE >

HOE KIES IK VOOR DE JUISTE GRASSOORT?

Belangrijk is dat je altijd redeneert vanuit hoe je je gazon wil gebruiken?

Wil je een sierlijke tuin, mooi groendak of voortuin, dan raden we je een variant aan die geschikt is voor normaal gebruik. Als je een gazon wilt waar kinderen op kunnen ravotten of honden zich honderduit kunnen uitleven, dan opteer je misschien beter voor een grassoort die zeer stevig is. We hebben ook extra stevige grassoorten in de aanbieding, die vooral geschikt zijn voor zeer intensief gebruik in scholen en sportcentra. 

KUNSTGRAS ERVAREN IN ONZE KIJKTUIN

Kunstgras plaatsen is een langetermijninvestering. Daarom is het cruciaal om een weloverwogen keuze te maken als je voor een van onze soorten kiest. Het kunstgras in het echt bekijken is de enige manier om te ontdekken hoe de grasmat er in werkelijkheid zal uitzien. In de kijktuin heb je de mogelijkheid het gazon te bekijken vanuit verschillende hoeken en je ziet direct hoe het gazon oogt wanneer het gras is ingezand.

Wanneer je de kijktuin bezoekt kan je tevens over het grastapijt lopen om te ontdekken hoe het kunstgras aanvoelt. Met het bekijken van foto’s of stalen is dit vanzelfsprekend niet mogelijk. Een staal is bovendien te klein om een realistisch beeld te geven van het uiterlijk van een volledig gazon. Daarnaast oogt de kleur van de vezels anders wanneer een staal binnenshuis of onder kunstlicht wordt bekeken.

WIST JE DAT…

  • … we een online offertetool hebben waar je een vrijblijvende richtprijs kan berekenen?
    Op die manier heb je al een idee wat je project min of meer zal kosten.
  • … je als particulier of tuinaannemer ook bij ons terecht kan om een stuk kunstgras op te halen?
    Daarnaast vind je hier ook alle benodigdheden voor de aanleg van het kunstgras, zoals het gereedschap en instrooizand.
  • … ook je hond of andere huisdieren welkom zijn in onze kijktuinen? 
    Ze mogen zelfs de verschillende kunstgrassen naar hartenlust uittesten! Zo kunnen ze jou helpen zoeken naar de geknipte grassoort.

ONZE ANDERE KIJKTUINEN

Kijktuin, kantoor en magazijn

Belevingstuin, kantoor en magazijn

Onbemande kijktuin (altijd toegankelijk)

ONS MOTTO

“Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!”

FAQ

Huisdieren zijn zeker en vast toegestaan. Op die manier kan je hond al eens onze verschillende kunstgrassen uittesten en je leiden naar het beste kunstgras voor jouw tuin.

Dat kan! In al onze kijktuinen hebben we verschillende grassoorten aangelegd in combinatie met verschillende soorten beplanting en bestrating. Daardoor kan je op je eigen tempo onze verschillende grasmodellen met elkaar vergelijken.

Als particulier of tuinaannemer kan je in onze kijktuinen in Oostende en Torhout ook terecht om kunstgras op ter halen. Verder beschikken we ook over alle benodigdheden om kunstgras zo goed mogelijk te plaatsen. Denk maar aan allerlei soorten gereedschap die je daarbij nodig hebt. Het is wel beter om ons op voorhand even een seintje te geven zodat we al het materiaal voor je kunnen klaarleggen.