HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

KIJKTUIN MIDDELKERKE

Iedereen kent het: als je serieus in iets wil investeren, dan ga je het best zelf even bekijken in plaats van online. Kom gerust een kijkje nemen in onze kijktuinen, waar we verschillende soorten Royal Grass® hebben aangelegd met allerlei soorten bestrating. 

Voel zelf hoe zacht de grasvezels van onze verschillende varianten zijn, of kijk zelf eens hoe stevig en natuurgetrouw onze soorten zijn. Neem gerust je partner, kind of hond mee om al onze verschillende soorten eens uit te proberen.

Locatie pin

HERFSTLAAN 24 – 8434 WESTENDE (MIDDELKERKE)

MAAK EEN AFSPRAAK

Kom onze kijktuin nu bezoeken, maar maak liefst eerst een afspraak. Op die manier kunnen we je van de vlotste service bedienen. Als je verschillende grassoorten met elkaar wil vergelijken, dan heb je daar toch het liefst iemand bij die je kan wegwijzen in de wereld van kunstgras, niet?

HOE KIES IK VOOR DE JUISTE GRASSOORT?

Belangrijk is dat je altijd redeneert vanuit hoe je je gazon wil gebruiken?

Wil je een sierlijke tuin, mooi groendak of voortuin, dan raden we je een variant aan die geschikt is voor normaal gebruik. Als je een gazon wilt waar kinderen op kunnen ravotten of honden zich honderduit kunnen uitleven, dan opteer je misschien beter voor een grassoort die zeer stevig is. We hebben ook extra stevige grassoorten in de aanbieding, die vooral geschikt zijn voor zeer intensief gebruik in scholen en sportcentra. 

KUNSTGRAS ERVAREN IN ONZE KIJKTUIN

Kunstgras plaatsen, dat is een investering in de toekomst. Het is uitermate belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt als je voor een van de Royal Grass®-grassen kiest. We raden ook al onze klanten aan om je gewenste kunstgras beter eerst even in het echt te bekijken, zoals in een van onze showtuinen. Daar heb je alle mogelijkheden om verschillende grasvarianten grondig te bestuderen.

We geven je ook alle ruimte en tijd om eens rustig over onze verscheidene soorten te wandelen om te zien hoe het voor jou voelt. Neem ook gerust je huisdier mee, mocht je dat graag willen.

WIST JE DAT…

  • ons online offertetool je een zeer nauwkeurige richtprijs kan berekenen?
    Daardoor kan je een goed idee krijgen van het uiteindelijke kostenplaatje.
  • particulieren of tuinaannemers ook bij het Kunstgrascentrum terecht kunnen om hun gewenste kunstgras op te halen?
    Bovendien kunnen we je ook in andere zaken bevoorraden, zoals materiaal om het kunstgras zelf aan te leggen en instrooizand.

ONZE ANDERE KIJKTUINEN

We hebben in Torhout een heel mooie kijktuin waar je de grassen kunt zien, voelen en belopen op grotere oppervlaktes. Uniek in heel Europa. Zeker de moeite om deze eens te bezoeken. Daarnaast hebben we ook nog kijktuinen in Oostende, Lauwe en Eke.

Belevingstuin,
kantoor en magazijn

Kijktuin,
kantoor en magazijn

Kijktuin,
kantoor en magazijn

Onbemande kijktuin
altijd toegankelijk

ONS MOTTO

“Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!”

FAQ

Huisdieren zijn zeker en vast toegestaan. Op die manier kan je hond al eens onze verschillende kunstgrassen uittesten en je leiden naar het beste kunstgras voor jouw tuin.

Dat kan! In al onze kijktuinen hebben we verschillende grassoorten aangelegd in combinatie met verschillende soorten beplanting en bestrating. Daardoor kan je op je eigen tempo onze verschillende grasmodellen met elkaar vergelijken.

Als particulier of tuinaannemer kan je in onze kijktuinen in Oostende en Torhout ook terecht om kunstgras op ter halen. Verder beschikken we ook over alle benodigdheden om kunstgras zo goed mogelijk te plaatsen. Denk maar aan allerlei soorten gereedschap die je daarbij nodig hebt. Het is wel beter om ons op voorhand even een seintje te geven zodat we al het materiaal voor je kunnen klaarleggen.