KIJKTUIN MIDDELKERKE

Twijfelt je nog over de aanleg van kunstgras of wil je graag eens zelf zien hoe natuurgetrouw kunstgras van Royal Grass® eruit ziet? Bezoek dan de kijktuin in Middelkerke aan de Herfstlaan 23. Hier zijn alle soorten kunstgras uit de collectie van Kunstgrascentrum aangelegd in ruime gazons. Bestudeer op je gemak het kunstgras, vergelijk de verschillende modellen en loop gerust even over een van de gazons.

Voor welke toepassing heb je kunstgras nodig:

WAAR MOET JE OP LETTEN?

Kunstgras is er in veel verschillende soorten en maten. Kunstgrascentrum is de officiële dealer van Royal Grass® en beschikt over de volledige collectie van dit kwalitatief hoogwaardige merk. De modellen verschillen onderling bijvoorbeeld in lengte van de vezels, vezeldichtheid en kleur. Zodoende oogt ieder soort kunstgras anders. In de kijktuin in Middelkerke kan je de verschillende modellen makkelijk met elkaar vergelijken.

Showtuin Westende

KUNSTGRAS ERVAREN

Het is vrijwel onmogelijk om een goed beeld te krijgen van het uiterlijk van een grasmat door uitsluitend de stalen te bekijken, daarvoor zijn deze simpelweg te klein. Daarnaast geven stalen vaak een vertekend beeld. Wanneer je het staal bijvoorbeeld binnenshuis bekijkt, ziet de kleur er vaak anders uit dan wanneer je deze buiten onder het zonlicht ziet. Daarom raden wij aan de kijktuin te bezoeken. Hier kan je het kunstgras bestuderen in vergelijkbare omstandigheden als aangelegd in de tuin. Bovendien heb je de mogelijkheid om over de grasmat te lopen, eraan te voelen en het gazon vanuit verschillende hoeken te bekijken.

POPULAIRE GRASSEN

Wij hebben diverse soorten kunstgras in ons portfolio, echter de grassen die gebruik maken van de ReaDY technologie scoren altijd het hoogst.

ROYAL GRASS® SENSE

Geniet van een weelderige grasmat met lekker lange vezels (52mm). Ondanks het prachtige uiterlijk is dit kunstgras sterk genoeg om op te spelen. Door ReaDY® heeft iedere vezel een iets andere positie.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Ook dit type kunstgras maakt gebruik van de ReaDY®-technologie, maar heeft iets kortere vezels (36mm). Hierdoor lijkt het alsof het gras nog niet zo lang geleden is gemaaid.

ROYAL GRASS® WAVE

Een gazon dat eruitziet alsof het kortgeleden gemaaid is. Met vezels van 36mm heeft het gazon een wat strakkere uitstraling, maar door toepassing van de ReaDY®-technologie oogt het gazon nooit te statisch

MAAK EEN AFSPRAAK

Kies het kunstgras dat het beste past bij jou wensen en je tuin. Wanneer je de kijktuin in Middelkerke aan de Herfstlaan 23 bezoekt, kan je direct vragen stellen aan een van de gespecialiseerde medewerkers. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende kunstgrassen, bijvoorbeeld hoe intensief je het kunstgras kunt gebruiken. Daarnaast kan je direct vragen stellen over de installatie en het onderhoud van de grasmat. Zodoende weet je zeker dat je een weloverwogen keuze maakt, als je besluit kunstgras te kopen.

Wil je een rondleiding door de kijktuin volgen? Het bezoeken van de kijktuin kan uitsluitend op afspraak. Maak direct een afspraak om erachter te komen hoe natuurgetrouw het kunstgras uit de collectie van Kunstgrascentrum eruitziet.

Adres: Herfstlaan 23, Middelkerke. Bel even om een afspraak te maken: 059 55 08 60

READY TECHNOLOGIE

In deze video leggen wij je uit wat de verschillen zijn tussen traditioneel kunstgras en Royal Grass® kunstgras met ReaDY technologie. Deze tehcniek zorgt ervoor dat alle vezels een eigen richting hebben waardoor het gras er zeer natuurlijk uitziet. In onze kijktuin kan je dat zelf zien en voelen.

We hebben ons product hier direct naast een strook natuurgras gelegd, zie je het verschil?

Menu