HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

TEVREDEN KLANTEN

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

GARANTIE KUNSTGRAS

Het KUNSTGRASCENTRUM is de officiële leverancier van Royal Grass® in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. We beschikken over een breed assortiment hypernatuurlijke grassoorten. Iedere grasmat heeft een jarenlange levensduur en je krijgt 15 jaar garantie op je kunstgras. Daarmee is ons kunstgras niet alleen een mooie en praktische oplossing, maar ook een duurzame en voordelige investering.

Op deze pagina geven we je graag wat meer uitleg: 

WAAROM ROYAL GRASS® KUNSTGRAS?

Wij werken alleen met kunstgras van het merk Royal Grass®, omdat dit volgens ons de meest kwalitatieve grassoort is op de markt. Royal Grass® bestaat al sinds 2003 en heeft sindsdien naam gemaakt als gerenommeerde leverancier. De uitstekende reputatie die ze hebben opgebouwd vormt een belangrijke graadmeter voor de betrouwbaarheid van het kunstgras. Bovendien streven ze er steeds naar om de natuurlijke kenmerken van echt gras één op één te kopiëren, zelfs tot op microscopisch detail.

Ook onze klanten zijn steeds tevreden over het kunstgras dat ze aankochten en door ons lieten plaatsen. Meer zelfs, veel van onze klanten gaan eerst even langs bij concullega’s, om dat uiteindelijk toch te moeten vaststellen dat onze Royal Grass® grassoorten er het meest kwalitatief en natuurgetrouw uitzien. 

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent! Die tevredenheidsgarantie geven wij.

15 jaar garantie kunstgras

Bij aankoop van Royal Grass® kunstgras ontvang je meteen een fabrieksgarantie van 15 jaar. Dat betekent dat alle gebreken die gelinkt kunnen worden aan de fabricage van het product onder deze garantie vallen. Het gaat hierbij om een trapsgewijs aflopend systeem. Omdat Royal Grass® al meer dan 15 jaar bestaat, heeft het ook daadwerkelijk de praktijkervaring die deze termijn onderbouwt. 

Uiteraard is elk gebruik van een product zichtbaar, dat is niet anders bij kunstgras. De staat waarin het kunstgras zich na verloop van tijd verkeert, is onder andere afhankelijk van de intensiteit waarmee je het gebruikt. Daarom is het moeilijk om algemeen te voorspellen hoe de grasmat er jaren na installatie uit zal zien. Vraag daarom op voorhand even ons advies, zo kunnen we je altijd helpen met de juiste productkeuze. Daarnaast kunnen we door onze jarenlange ervaring ook zorgen voor de best mogelijke plaatsing van de grasmat

HERSTELLEN OF VERVANGEN

Het kunstgras van Royal Grass® heeft een jarenlange levensduur. Als alles op een professionele manier geplaatst werd, dan zal je zelfs binnen de termijn van 15 jaar allicht weinig tot geen problemen hebben met je kunstgras. Is dat wel het geval, dan komen we eerst even bij je langs om de situatie grondig te evalueren en te beoordelen. Al wij vaststellen dat je kunstgras een gebrek vertoont dat onder de garantie valt, dan zorgt Royal Grass® ervoor dat het kunstgras hersteld of vervangen zal worden. Het oppervlak van het vervangend kunstgras is daarbij gelijk aan het oppervlak waaraan het gebrek is vastgesteld.

Royal Grass® hanteert een gefaseerd aflopende garantie. Dat wil zeggen dat Royal Grass® een bepaald percentage van de actuele verkoopprijs vergoedt, dat overeenkomt met het aantal verstreken gebruiksjaren. Onderstaand kan je zien hoe dit precies in elkaar zit:

De eerste 8 jaar vergoedt Royal Grass® 100% van de actuele verkoopprijs.

Het 9de, 11de en 12de jaar vergoedt Royal Grass® nog 50% van de actuele verkoopprijs.

Het deel dat Royal Grass® niet vergoedt, zal de eigenaar zelf moeten bijleggen.

Het 13de, 14de en 15de jaar vergoedt Royal Grass® nog 25% van de actuele verkoopprijs.

Het deel dat Royal Grass® niet vergoedt, zal de eigenaar zelf moeten bijleggen.

Garantiecertificaat Royal Grass® kunstgras

GARANTIECERTIFICAAT

Heb je Royal Grass® kunstgras laten plaatsen? Dan kan je via hun website je product gratis laten registeren, waardoor je gebruik kunt maken van een betrouwbare garantie.

Let wel, de garantie kan enkel worden aangevraagd wanneer de installatie is gedaan door een erkend Royal Grass® specialist zoals het KUNSTGRASCENTRUM. Bovendien moet deze aanvraag binnen de twee maanden na datum van installatie uitgevoerd worden.