GARANTIE KUNSTGRAS

Kunstgrascentrum werkt uitsluitend met topkwaliteit kunstgras van het merk Royal Grass®. Deze kunstgrasproducent is al sinds 2003 een gerenommeerde leverancier van kwalitatief hoogwaardige kunstgrassen. Bij de aankoop van Royal Grass® ontvangt je een fabrieksgarantie van 15 jaar op alle gebreken die redelijkerwijs kunnen worden geweten aan de fabricage van het product. Het gaat daarbij om een trapsgewijs aflopende garantie. Omdat Royal Grass® al meer dan 15 jaar bestaat, heeft het ook daadwerkelijk de praktijkervaring die deze garantietermijn onderbouwt.

Uiteraard is elk gebruik van een product zichtbaar, zo ook bij kunstgras. De staat waarin het kunstgras na verloop van tijd verkeert, is onder andere afhankelijk van de intensiteit waarmee je het gebruikt. Daarom is het moeilijk te voorspellen hoe de grasmat er jaren na de installatie precies uit zal zien. Vraag daarom vooraf advies voor een juiste productkeuze en plaatsing. Door de jarenlange ervaring kan Kunstgrascentrum je uitstekend adviseren bij je plan en voorkomt je teleurstellingen.

AL SINDS 2003 BETROUWBAAR

Royal Grass® levert al sinds 2003 kwaliteitskunstgras aan klanten over de hele wereld. Hierdoor heeft het bedrijf de praktijkervaring en staat van dienst die nodig is om de garantietermijn van 15 jaar te kunnen onderbouwen en garanderen. De uitstekende reputatie die Royal Grass® sinds 2003 heeft opgebouwd, vormt een belangrijke graadmeter voor de betrouwbaarheid van het kunstgras.

.

In onderstaande video is ons kunstgras geplaatst bij een school. Ook hier is kwaliteit, en veiligheid een belagrijk aspect.

HERSTELLEN OF VERVANGEN

Ons kunstgras van Royal Grass® heeft een jarenlange levensduur. Is er binnen de garantietermijn van 15 jaar onverhoopt toch iets mis met je grasmat? Dan komen we graag bij je langs om de situatie te beoordelen. Als een erkend dealer van Royal Grass® zoals het Kunstgrascentrum vaststelt dat je kunstgras een gebrek vertoont dat onder de garantie valt, dan zorgt Royal Grass® dat het kunstgras hersteld of vervangen wordt. Het oppervlak van het vervangend kunstgras is daarbij gelijk aan het oppervlak waaraan het gebrek is vastgesteld.

Royal Grass® hanteert een gefaseerd aflopende garantie. Dit betekent dat Royal Grass® het deel van de actuele verkoopprijs vergoedt dat overeenkomt met het verstreken aantal gebruiksjaren. Royal Grass® vergoedt de eerste 8 jaar 100 procent van de verkooprijs, van het 9e tot het 12e gebruiksjaar 50 procent van de verkoopprijs en van het 13e tot 15e gebruiksjaar 25 procent van de verkoopprijs. Het deel dat Royal Grass® niet vergoedt, dient te worden betaald door de eigenaar.

GARANTIE CERTIFICAAT

Hebt je Royal Grass® kunstgras laten plaatsen? Dan kan je via Royal Grass® je product laten registreren waardoor je gebruik kunt maken van een betrouwbare garantie. Registreer nu je product dan mailen wij je het garantiecertificaat en onderhoudshandleiding. Deze garantie kan alleen worden aangevraagd wanneer de installatie is gedaan door een erkende Royal Grass® specialisten, de aanvraag moet binnen 2 maanden aangevraagd worden na datum installatie.

garantie kunstgras
Menu