HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

TEVREDEN KLANTEN

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

GARANTIE KUNSTGRAS

Kunstgrascentrum werkt alleen met kunstgras van het merk Royal Grass®, hetgeen voor ons de meest kwalitatieve grassoort op de markt is. Die producent levert sinds 2003 en heeft sindsdien naam gemaakt als gerenommeerde leverancier. Bij de aankoop van Royal Grass® ontvang je meteen een fabrieksgarantie van 15 jaar op alle gebreken die gelinkt kunnen worden aan de fabricage van het product. Het gaat hierbij om een trapsgewijs aflopend systeem. Omdat Royal Grass® al meer dan 15 jaar bestaat, heeft het ook daadwerkelijk de praktijkervaring die deze termijn onderbouwt.

Uiteraard is elk gebruik van een product zichtbaar, dat is niet anders bij kunstgras. De staat waarin het kunstgras na verloop van tijd verkeert, is onder andere afhankelijk van de intensiteit waarmee je het gebruikt. Daarom is het moeilijk te voorspellen hoe de grasmat er jaren na de installatie zal uitzien. Vraag daarom op voorhand even ons advies, zo kunnen we je altijd helpen voor een juiste productkeuze en kunnen we daarna ook zorgen voor de best mogelijke plaatsing van de grasmat. Door de jarenlange ervaring kan.

ROYAL GRASS®: HET BETROUWBAARSTE KUNSTGRAS

Royal Grass® levert al sinds 2003 kunstgras van de bovenste plank aan klanten over de hele wereld. Hierdoor heeft het bedrijf de praktijkervaring en staat van dienst die nodig is om de garantietermijn van 15 jaar te kunnen onderbouwen en garanderen. De uitstekende reputatie die Royal Grass® sinds 2003 heeft opgebouwd, vormt een belangrijke graadmeter voor de betrouwbaarheid van het kunstgras.

Ook onze klanten zijn steeds tevreden over het kunstgras dat ze aankochten en door ons lieten plaatsen. Meer zelfs, veel van onze klanten kijken eerst even naar wat van onze concullega’s, om dan uiteindelijk toch te moeten vaststellen dat onze Royal Grass®-grassoorten er het meest kwalitatief en natuurgetrouw uitzien. Zo staat er in veel van onze online referenties te lezen dat iemand heel erg tevreden kan zijn over z’n nieuwe grote tuin die die persoon liet aanleggen met kunst. Het enige minpuntje is dan vaak dat ze niet eerder gedacht hadden om kunstgras aan te leggen in hun tuin.

In onderstaande video is ons kunstgras geplaatst bij een school. Ook hier is kwaliteit, en veiligheid een belagrijk aspect.

HERSTELLEN OF VERVANGEN

Ons kunstgras van Royal Grass® heeft een jarenlange levensduur. Als alles op een professionele manier geplaatst is, zal je zelfs binnen de termijn van 15 jaar allicht weinig tot geen problemen hebben met je kunstgras. Is dat wel het geval, dan komen we eerst even bij je langs om de situatie te evalueren en te beoordelen. Het Kunstgrascentrum is een erkend dealer van Royal Grass®. Als wij vaststellen dat je kunstgras een gebrek vertoont dat onder de garantie valt, dan zorgt Royal Grass® ervoor dat het kunstgras hersteld of vervangen zal worden. Het oppervlak van het vervangend kunstgras is daarbij gelijk aan het oppervlak waaraan het gebrek is vastgesteld.

Royal Grass® hanteert een gefaseerd aflopende garantie. Dat wil zeggen dat Royal Grass® het deel van de actuele verkoopprijs vergoedt dat overeenkomt met het verstreken aantal gebruiksjaren. De kunstgrasproducent vergoedt de eerste 8 jaar het volledige bedrag van de verkooprijs, van het 9de tot het 12de gebruiksjaar de helft van de verkoopprijs en van het 13de tot 15de gebruiksjaar 25 procent. Het deel dat Royal Grass® niet vergoedt, zal de eigenaar uit eigen zak moeten betalen.

garantie kunstgras

GARANTIECERTIFICAAT

Heb je Royal Grass® kunstgras laten plaatsen? Dan kan je via hun website je product gratis laten registreren waardoor je gebruik kunt maken van een betrouwbare garantie. Registreer nu je product, dan mailen wij je het certificaat en onderhoudshandleiding. Let wel dat dat enkel kan worden aangevraagd wanneer de installatie is gedaan door een erkende Royal Grass®-specialist, zoals het Kunstgrascentrum. De aanvraag moet binnen de twee maanden aangevraagd worden na datum van de installatie.