Kunstgras kwaliteit

Kunstgras kwaliteit

Kunstgras is zeer populair ondermeer vanwege de vele voordelen. Maar hoe kan je nu de juiste keuze maken waarbij prijs en kwaliteit in balans zijn omdat je weet dat je jarenlang onbezorgd zult gaan genieten omdat je de juiste kwaliteit hebt gekozen. Er zijn vele soorten van verschillende kunstgras kwaliteit te verkrijgen. Laat je goed informeren want tussen al deze soorten zitten er ook een groot aantal waarbij je na jaren spijt krijgt van je keuze. Een aantal zaken die de kwaliteit van kunstgras bepalen bespreken we hier:

Verkleuren grastapijt

Als je gaat voor kunstgras kwaliteit, dan hoef je zich bij de producten van Royal Grass® geen zorgen te maken over het verkleuren. Die producten zijn namelijk uitvoerig getest en de leveranciers kunnen dan ook een rapport tonen waarop de garanties zijn afgestemd. Wij geven 15 jaar garantie.

Platliggen van kunstgras

Elke soort kunstgras gaat op termijn plat liggen. de ene soort doet dit al na twee maanden en de andere na 3 jaar. Dit hangt af van welke kwaliteit je gekozen hebt, maar ook het gebruik. Spelen er dagelijks kinderen op je gazon dan heb je een kwaliteit nodig die past bij die toepassing. Laat je goed voorlichten door je leverancier.

Garantie op kunstgras kwaliteit

Meestal worden er langdurige garanties afgegeven tegen verkleuring van het kunstgras, dit wordt genoemd UV-garantie. Daarnaast wordt er garantie gegeven op slijtage. Belangrijk hierbij is dat vaak deze garantie alleen geldig als de gekozen kwaliteit laat aanleggen. Wij adviseren je graag over alle voor en de weinige nadelen.

Veiligheid kunstgras

Je wilt natuurlijk zeker zijn dat het grastapijt waarop jezelf, je kinderen of huisdieren spelen veilig is. Ook voor Royal Grass® is de veiligheid kunstgras van cruciaal belang. Daarom zijn alle producten van Royal Grass® getest door verschillende onafhankelijke instanties TNO en SGS. Deze hebben allemaal bevestigd dat Royal Grass® kunstgras, en alle gebruikte componenten absoluut honderd procent veilig is. De kunstgrassen uit de collectie van Royal Grass® voldoen daarmee aan de strengste Europese veiligheidseisen, zoals de NEN EN71-3 norm. Dit is dezelfde norm die wordt gehanteerd bij het controleren van kinderspeelgoed. Je bent er dus altijd zeker van dat het kunstgras van Royal Grass® niet schadelijk is voor de gezondheid.

Kunstgras kwaliteit van Royal Grass®

Wij werken al jaren samen mer het Nederlandse Merk Royal Grass®. Waarom? Omdat zij sterk inzetten en geloven in een hoge kwaliteitsstandaard, in duurzaamheid en gebruiksplezier. Hierdoor hebben wij nog nooit problemen gehad met onze klanten hetgeen betreft de kunstgras kwaliteit.

Wil je meer lezen over de innovaties van Royal Grass® en de kunstgras kwaliteit die zij nastreven? Royal Grass®.