HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

TEVREDENHEIDSGARANTIE

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

KUNSTGRAS OP HET BALKON

Ons Royal Grass®-kunstgras staat niet alleen mooi in de tuin, het is ook ideaal om een saai, grijs balkon op te vrolijken. Kunstgras is namelijk een soort ‘tapijt’, iets dat je zogezegd snel en gemakkelijk kan uitrollen. Het heeft bovendien geen water, mest of onderhoud nodig, en dat maakt voor onze klanten écht het verschil.

Kunstgras is op z’n mooist wanneer je het combineert met kleurrijke bloemen of plantenbakken – makkelijk én eenvoudig! Bij het Kunstgrascentrum kan je ook terecht voor allerlei soorten gekleurd gras, bijvoorbeeld om je eigen (kind– en huisdiervriendelijk) speeltuin aan te leggen van kunstgras.

WATERDOORLAATBAARHEID

Grastapijt is waterdoorlatend en bestand tegen allerlei soorten weersomstandigheden, waaronder regen, sneeuw of hagel. Het is wel belangrijk dat het water op het balkon goed afgevoerd wordt, anders kunnen er plassen blijven staan op het balkon. Als je kunstgras altijd nat en zompig is, kan er na verloop van tijd ook schimmel ontstaan onder je grasmat – een zeer onprettige bedoening. Het Kunstgrascentrum voorziet daarom van speciale drainagematten. Vraag ons om advies en de mogelijkheden als je hierover vragen zou hebben.

In onderstaande video wordt duidelijk waarom kunstgras een ideale oplossing is voor je tuin, dakterras of balkon.

KUNSTGRAS OP JE BALKON PLAATSEN

Royal Grass® kunstgras op het balkon zorgt voor een mooie groene sfeer in een normaal vrij grijze omgeving. Wil je kunstgras plaatsen op je balkon, dan zijn er een aantal zaken waar je sowieso rekening mee moet houden. We sommen er hieronder een paar op.

Eerst en vooral moet de vloer van je balkon altijd vlak en egaal zijn, én moet het water goed afgevoerd kunnen worden. Ten derde moeten ook de randen moeten of vastgezet worden of door een rand worden opgesloten, anders kan je kunstgras zomaar wegwaaien. En nog een kleine tip: hoe gaat je deur open? Als je een grasmat op je balkon wilt plaatsen, houd er dan rekening mee dat de grasvezel van de mat niet te hoog is. Houd je daar geen rekening mee, dan zou het zomaar kunnen dat je deur niet meer kan opengaan.

HOEVEEL M² HEB JE NODIG

Het is eenvoudig om uit te rekenen hoeveel kunstgras je nodig hebt. Je hoeft alleen je balkon (lengte maal breedte) zo nauwkeurig mogelijk op te meten.

Let op: kunstgras wordt standaard geleverd op een breedte van 4 meter. Als je zelf het gras wilt plaatsen, dan snijd je het gras zelf op maat met een scherp stanleymes.

 

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Uiteraard heeft het Kunstgrascentrum in al die jaren al heel wat ervaring met kunstgras op het balkon. De reacties die we krijgen van onze klanten na de werken zijn altijd zeer lovend. Heel wat mensen gaan ook graag in zee met een aannemer, waarmee we ook altijd fijn kunnen samenwerken.

Heel wat van onze klanten kiezen ervoor om hun balkon aan te leggen met de Royal Grass® Aura of Royal Grass® Lush. Beide soorten staan heel mooi op een balkon, en uiteraard ook onze andere varianten moeten zijn prachtig op een dakterras of balkon. Vaak vertellen klanten achteraf dat ze heel blij waren met de snelle uitvoering van de werken, en dat ze nu eindelijk kunnen genieten van een rustige, groene oase middenin hun stadsomgeving.