Stabilise aanbrengen

Stabilisé aanbrengen

Bij Kunstgrascentrum West-Vlaanderen kan je voor meer terecht dan kunstgras. Kunstgras is dan wel onze passie, echter zonder een goede ondergrond ziet het mooiste grastapijt er ook niet strak uit! Tientallen jaren geleden zijn wij gestart als aannemer voor terrassen en opritten. Pas later is bij ons de omslag gemaakt naar full service kunstgras specialist. De combinatie van onze ervaring met ondergronden en het plaatsen van kunstgras is de perfecte combinatie. Het voordeel voor je is dat het leggen snel en goed gebeurt – van zowel gras als stabilisé – en je verder geen enkel risico loopt. En als we dan toch bezig zijn, je bestrating nemen we dan natuurlijk ook graag mee!

Samenstelling stabilisé

Het woord stabilisé staat voor gestabiliseerd zand. Voor dit doeleinde geselecteerd zand wordt gemengd met een bepaalde hoeveelheid cement. De mengverhouding tussen het zand en cement is uiterst belangrijk voor een stabiele ondergrond en de waterdoorlatendheid. Gebruik je te veel cement dan draineert je ondergrond niet voldoende, gebruik je te weinig dan is de ondergrond niet vast genoeg. Een goede ondergrond met stabilisé vraagt vakmanschap Wij hebben hiervoor een specialist in huis die exact weet wat de perfecte verhouding is om aan alle voorwaarden te voldoen. Zowel voor het plaatsen van kunstgras als voor aanleg van bestrating.

Kosten stabilisé

De prijs van stabilisé leggen is afhankelijk van een aantal factoren. En hoe groter het oppervlak hoe lager de prijs per vierkante meter wordt. Ook is bepalend of we met mechanisch materieel in je tuin kunnen of dat we veel handwerk moeten doen. Een prijs maken doen wij binnen 24 uur maar wij hebben wel een paar antwoorden nodig. Wij weten uit de reactie van onze klanten dat wij zeer scherpe tarieven hanteren. Dus niet alleen voor ons maar ook voor jezelf, wij zien je aanvraag heel graag tegemoet!

En als deze stabilisé ondergrond eenmaal gemaakt is op de juiste manier, dan heb je daar nooit geen omkijken meer naar. Wil je over 15 jaar ander kunstgras? Geen probleem, de ondergrond is al perfect. Neem contact op met Kunstgras West-Vlaanderen indien meer informatie wenst.