TEVREDENHEIDSGARANTIE

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

KIJKTUIN OOSTENDE

Wil je graag weten hoe het kunstgras van Kunstgrascentrum er in het echt uitziet? Bij Kunstgrascentrum bent je niet afhankelijk van foto’s of stalen, maar kan je een schitterend aangelegde kijktuin bezoeken in Oostende. In de voorbeeldtuin zijn de verschillende kunstgrassen in ruime gazons voor je tentoongesteld. Zodoende kan je de modellen met elkaar vergelijken en zelfs even rustig over het kunstgras lopen of er een poosje op zitten. Ontdek hoe prettig de vezels aanvoelen, hoe stevig de grasmat is en hoe realistisch deze eruitziet. Kunstgrascentrum is de officiële dealer van Royal Grass® in Oostende. In de kijktuin kan je de verschillende beschikbare modellen uit de collectie van Royal Grass® bewonderen. Vergelijk bijvoorbeeld de lengte van de vezels en de tint van het kunstgras. Door een bezoek aan de kijktuin weet je zeker dat je uiteindelijk voor het kunstgras kiest dat het beste past bij je wensen.

Voor welke toepassing heb je kunstgras nodig:

WAAR MOET JE OP LETTEN?

Je kunt kiezen uit verschillende soorten kunstgras. Ieder model heeft zijn eigen kenmerken. Zo heeft elk kunstgras bijvoorbeeld een andere poolhoogte (lengte van de vezels). Ook de dichtheid van de vezels kan verschillen. Hoe meer grassprieten het kunstgras per vierkante meter heeft, hoe dichter deze op elkaar staan en hoe voller de grasmat oogt. Daarnaast verschilt de kleur per soort kunstgras en maken sommige modellen gebruik van mosdraad om de sprieten overeind te houden. In de kijktuin kan je de kunstgrassen met elkaar vergelijken en zie je duidelijk de verschillen tussen de diverse soorten kunstgras. Laat je goed informeren!

Showtuin Oostende

KUNSTGRAS ERVAREN

Het plaatsen van kunstgras is een langetermijninvestering en daarom is het cruciaal een weloverwogen keuze te maken. Het kunstgras in het echt bekijken is de enige manier om te ontdekken hoe de grasmat er in werkelijkheid uitziet. In de kijktuin heb je de mogelijkheid het gazon te bekijken vanuit verschillende hoeken en je ziet direct hoe het gazon oogt wanneer het gras is ingezand.

Wanneer je de kijktuin bezoekt kan je tevens over het grastapijt lopen om te ontdekken hoe het kunstgras aanvoelt. Met het bekijken van foto’s of stalen is dit vanzelfsprekend niet mogelijk. Een staal is bovendien te klein om een realistisch beeld te geven van het uiterlijk van een volledig gazon. Daarnaast oogt de kleur van de vezels anders wanneer een staal binnenshuis of onder kunstlicht wordt bekeken.

POPULAIRE GRASSEN

Wij hebben diverse soorten kunstgras in ons portfolio, echter de grassen die gebruik maken van de ReaDY technologie scoren altijd het hoogst.

ROYAL GRASS® BLOOM
Royal-Grass-Bloom

Weelderig gazon waarop kinderen en huisdieren naar hartenlust kunnen ravotten.

ROYAL GRASS® BLISS
Royal-Grass-Bliss

Zomerse uitstraling door de combinatie van langere grassprieten en zongebruinde vezels.

ROYAL GRASS® SENSE
Royal Grass® Sense

Langere grasvezels die zorgen voor een zeer natuurgetrouwe uitstraling.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wanneer je een afspraak maakt voor een bezoek aan de kijktuin in Oostende, is er altijd een gespecialiseerde medewerker aanwezig die je alles kan vertellen over de specifieke eigenschappen van ieder soort kunstgras. Kunstgrascentrum helpt je graag bij het vinden van het kunstgras dat het beste past bij jou wensen. Waar wil je het kunstgras aanleggen? Hoe intensief ben je van plan het kunstgras te gebruiken? En wil je een model met een nette, strakke uitstraling of heb je liever een iets wilder gazon? Door je te voorzien van uitgebreide, professionele informatie, helpt Kunstgrascentrum je de perfecte grasmat te kiezen.

De kijktuin is gevestigd bij het kantoor en magazijn van Kunstgrascentrum aan de Torhoutsesteenweg 628 in Oostende. Hier kan je als particuliere klant of tuinaannemer het kunstgras ophalen. Ook vindt je hier alle benodigdheden voor de aanleg van kunstgras, zoals gereedschappen en instrooizand.

Bel even om een afspraak te maken: 059 55 08 60

READY TECHNOLOGIE

In deze video leggen wij je uit wat de verschillen zijn tussen traditioneel kunstgras en Royal Grass® kunstgras met ReaDY®-technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat alle vezels een eigen richting hebben waardoor het gras er zeer natuurlijk uitziet. In onze kijktuin kan je dat zelf zien en voelen.

We hebben ons product hier direct naast een strook natuurgras gelegd, zie je het verschil?

Menu