HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

schedule

MAANDAG – DONDERDAG
09:00 – 17:00 uur
VRIJDAG – ZATERDAG
Enkel op afspraak
ZONDAG
Gesloten

schedule

MAANDAG – DONDERDAG
09:00 – 17:00 uur
VRIJDAG – ZATERDAG
Enkel op afspraak
ZONDAG
Gesloten

KIJKTUIN OOSTENDE

KIJKTUIN
OOSTENDE

Wil je weten hoe het Royal Grass®-kunstgras er in het echt uitziet? Dan is KUNSTGRASCENTRUM de juiste plek voor jou. In onze kijktuin in Oostende kunnen we al je vragen beantwoorden en meer dan genoeg advies geven.  

In onze showtuin zijn allerlei soorten kunstgras opgesteld in een brede tuin. Daardoor kan je tijdens onze rondleiding onze verschillende modellen met elkaar vergelijken en op je eigen tempo een keuze maken. Bij het Kunstgrascentrum zetten we in op zachte grasvezels, stevige matten en realistisch ogende soorten.

Locatie pin

Klik op onderstaande kaart om gemakkelijk en snel te navigeren naar de kijktuin in Oostende. 

TORHOUTSESTEENWEG 628 – 8400 OOSTENDE

VERKEERSTIP:
Maak een afspraak in de ochtend of vroege namiddag om de verkeerspiek op de Torhoutsesteenweg te vermijden. 

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK

MAAK SNEL
EEN AFSPRAAK

Als je een afspraak maakt in één van onze kijktuinen, zoals in Oostende, geef dan een seintje op voorhand van je bezoek. Dan kunnen wij een specialist regelen die je doorheen de tuin leidt en je alles kan vertellen over de verschillende grasvarianten.

HOE KIES IK DE JUISTE SOORT KUNSTGRAS?

HOE KIES IK
DE JUISTE
SOORT
KUNSTGRAS?

Om op die vraag te antwoorden, moet je altijd uitgaan van hoe je je gazon precies wil gebruiken.

Als je kunstgras wilt plaatsen omdat je gewoon eens iets anders wilt en geen specifieke bedoelingen op het oog hebt dan zijn eigenlijk al onze grassoorten een goede optie. Als je weet dat je je grasperk intensief wilt gebruiken, omdat je bijvoorbeeld kinderen of huisdieren hebt, dan investeer je beter in een grassoort die iets steviger is dan de rest. Als je weet dat je een grasperk nodig hebt dat zeer intensief gebruikt zal worden – zoals een school of sportplein, dan kies je maar beter voor één van onze slijtvastere grassoorten.

Al onze grasvarianten hebben specifieke kenmerken die hen uniek maken. Kom eens langs in onze kijktuin in Oostende en laat je begeleiden door een expert.

KUNSTGRAS ERVAREN IN ONZE KIJKTUIN

KUNSTGRAS
ERVAREN
IN ONZE
KIJKTUIN

Denk je erover na om kunstgras te plaatsen in je tuin? Wees gerust: je neemt vast en zeker de juiste beslissing. Toch moet je altijd goed nadenken welke grassoort je zou willen plaatsen, want kunstgras is altijd een investering op de lange termijn. Wij raden al onze klanten aan om het door hen gewenste kunstgras eens in het echt te komen bekijken. Zo kan je een betere beslissing maken welke grassoort het beste bij jou past.

Als je één van onze kijktuinen zou willen bezoeken, kan je ook zelf ervaren hoe onze verschillende varianten aanvoelen. Maak er gerust eens een wandelingetje op, laat je huisdier er eens overlopen of ga er eens op zitten. 

OPENINGSUREN

OPENINGS-
UREN

MAANDAG – DONDERDAG
09:00 – 17:00 uur
VRIJDAG – ZATERDAG
Enkel op afspraak
ZONDAG
Gesloten

Afhaling of bezoeken buiten de openingsuren zijn alleen op afspraak mogelijk. 

WIST JE DAT…

  • het Kunstgrascentrum gebruikmaakt van een online offertetool waarmee je een persoonlijke richtprijs kan berekenen?
    Dat is trouwens geheel vrijblijvend! Zo kan je al eens kijken of de investering in kunstgras het waard is.
  • een particulier of tuinaannemer bij ons terecht kan om materiaal, kunstgras of instrooizand op te halen? 
     Bij ons kan je voor alle (extra) benodigdheden langskomen om je kunstgras te perfectioneren.
  • honden of andere huisdieren ook welkom zijn in de kijktuin?
    Laat ze maar lekker rondlopen! Je hond is vrij om over alle kunstgrassoorten te spelen.

ONZE ANDERE KIJKTUINEN

ONZE ANDERE
KIJKTUINEN

We hebben in Torhout een heel mooie kijktuin waar je de grassen kunt zien, voelen en belopen op grotere oppervlaktes. Uniek in heel Europa. Zeker de moeite om deze eens te bezoeken. Daarnaast hebben we ook nog kijktuinen in Eke, Lauwe en Middelkerke.

Belevingstuin,
kantoor en magazijn

Kijktuin,
kantoor en magazijn

Kijktuin
enkel op afspraak

Onbemande kijktuin
altijd toegankelijk

ONS MOTTO

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

FAQ

Huisdieren mag je zeker meenemen naar de kijktuin. Voel je helemaal vrij om je huisdier te laten rondlopen en de verschillende kunstgrassoorten uit te testen. Op die manier kunnen ze je leiden naar de geknipte variant.

Jazeker. In al onze kijktuinen hebben we verschillende kunstgrassoorten aangelegd. Bovendien zorgden we ook voor een zo natuurlijk mogelijk ogende tuin met planten en paadjes. Neem gerust de tijd om te kijken hoe iets soortgelijks in jouw tuin zou passen, of loop er eens met je blote voeten over om te zien hoe het voelt.

Als gewone klant of aannemer kan je in onze kijktuinen in Oostende en Torhout altijd terecht om je kunstgras op te halen. Hebben we al gezegd dat we ook beschikken over materiaal die je nodig hebt als je zelf kunstgras plaatst? Laat ons wel op voorhand iets weten zodat alles voor je klaarligt.