HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

TEVREDENHEIDSGARANTIE

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

ALLES OVER KUNSTGRAS EN HONDEN

Huisdieren hebben een positief effect op je (mentale) gezondheid. Gezonde en gelukkige dieren maken immers tevreden baasjes. Het spreekt misschien voor zich, maar het is ook belangrijk dat huisdieren gelukkig zijn. Honden hebben bijvoorbeeld veel beweging en ruimte nodig, want zo raken ze hun overtollige energie kwijt. Die beweging kan bijvoorbeeld bestaan uit dagelijkse wandelingen.

Heb je geen zin om alweer te gaan wandelen, dan kan spelen in de tuin een goed alternatief zijn. Toch is dat niet voor iedereen even handig. Heel wat van onze klanten vertellen bijvoorbeeld over hun tuin die in een modderpoel verandert door hun hond, of dat er gele plekken komen in het gras door de urine van hun hond. Kamp je met één van die problemen, dan kan kunstgras de ideale oplossing zijn. Meer en meer baasjes in West-Vlaanderen overwegen om hun grasperk te vervangen door een efficiënte grasmat.

KIEZEN VOOR KUNSTGRAS

Mocht je kunstgras in je tuin (gedeeltelijk) overwegen omwille van je hond, dan staan wij altijd voor je klaar. In één van onze kijktuinen kan je bijvoorbeeld onze verschillende soorten niet alleen zien, maar ook zelf testen. Daarnaast is je hond of ander huisdier meer dan welkom om het gras eens uit te proberen. Tijdens dit bezoek kan je voldoende informatie inwinnen en je laten overtuigen van de kwaliteit en de natuurlijke uitstraling van de verschillend Royal Grass®-kunstgrassen.

VOORDELEN

 • Leuke speel- en ligplaats
 • Geen moerassige tuin meer
 • Proper terras
 • Geen bruine plekken, kunstgras verkleurt niet door urine
 • Tijdens winter en zomer bespeelbaar
 • Natuurlijke uitstraling

TIPS VOOR EEN TUIN MET EEN HOND

VOOR PLAATSING

NA PLAATSING

Door rekening te houden met bovenstaande tips, kan je dus al heel wat onderhoudswerk besparen.

Vraag snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan!

ENKELE TIPS VAN ONZE KLANTEN

De belangrijkste tips van onze klanten op een rijtje

 1. Verwijder steeds de uitwerpselen van je hond. Bij een ongelukje kan je het afvegen met een vochtig doekje en daarna uitspoelen.
 2. De haren bij vochtig weer met een vloertrekker verzamelen.
 3. Bij geurhinder door urine tijdens lange droge periodes of bij een kleine tuin waar de hond regelmatig plast spoel je het kunstgras best grondig af.

Hulpmiddeltjes bij geurtjes

 • Azijn: Besproeien met een mengeling van 1/5de witte azijn en 4/5de lauw water is hiervoor het beste huismiddeltje. Laat het middeltje een nachtje intrekken en de volgende dag afspoelen met water.
 • Biologische schoonmaakmiddelen zoals Capturine Pets Bio Cleaning. Dergelijke middelen zorgen ervoor dat onaangename geurtjes snel verdwijnen en is niet schadelijk voor jou, je huisdier of het milieu.
huisdieren en kunstgras

ONDERHOUDSMATERIALEN

Capturine

Azijn

Doekjes

Vloertrekker

Bezem

Haspel

REALISATIES

Kunstgras en honden gaan goed samen. Wij hebben intussen al vele tuinen van hondenbezitters geplaatst. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

HOE ERVAREN KLANTEN ONS

Wij zijn voortdurend bezig met onze service te optimaliseren. Ons motto luidt immers: Wij zijn pas tevreden als jij dat bent! Hieronder enkele tevreden hondenbezitters over de service van Kunstgrascentrum.

We delen graag onze referenties met je zodat je het zelf kunt ervaren.

Klant over kunstgras voor honden
Menu