HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

TEVREDENHEIDSGARANTIE

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

KUNSTGRAS COLLECTIE

Het KUNSTGRASCENTRUM is de officiële leverancier van Royal Grass® in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. We beschikken over een breed assortiment hypernatuurlijke grassoorten. Iedere grasmat heeft een jarenlange levensduur en je krijgt 15 jaar garantie op je kunstgras. Daarmee is ons kunstgras niet alleen een mooie en praktische oplossing, maar ook een duurzame en voordelige investering.

Op deze pagina stellen we graag ons volledige assortiment aan Royal Grass® kunstgras voor: 

VOORDELEN KUNSTGRAS

Er zijn uiteraard heel wat verschillende redenen om voor Royal Grass® kunstgras te kiezen. Onderstaand sommen we er alvast enkele op:

  • Je gazon blijft altijd mooi groen
  • Geen last meer van slijtageplekken, ongedierte of grasziekten
  • Je hoeft nooit meer te maaien, te sproeien, bemesten of verticuteren
  • Het is onderhoudsarm, zo houd je meer tijd over om zorgeloos van je tuin te kunnen genieten
  • 100% veilig voor mens en dier
  • Geen modderpoel meer bij nat weer, waardoor kinderen en huisdieren er het hele jaar op kunnen spelen

KWALITEIT KUNSTGRAS

Wij maken voor onze projecten enkel gebruik van de beste materialen. Zo werken wij ook alleen met kunstgras van het merk Royal Grass®, dat al sinds 2003 bestaat en volgens ons het meest kwalitatieve gras is. Dankzij hun jarenlange praktijkervaring en goede reputatie biedt Royal Grass® na aankoop een fabrieksgarantie van 15 jaar aan. Deze garantie geldt voor alle gebreken die gelinkt kunnen worden aan de fabricage van het product.

Het kunstgras van Royal Grass® heeft daarbovenop ook een jarenlange levensduur. Als alles op een professionele manier geplaatst is, zal je zelfs na de fabrieksgarantie van 15 jaar weinig tot zelfs geen problemen hebben met je kunstgras. Afhankelijk van het gebruik mag je zelfs rekenen op een levensduur van zo’n 20 à 30 jaar.

Kunstgras-garantie
100% veilig kunstgras van Royal Grass®

DE MEEST INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

Royal Grass® streeft om de natuurlijke kenmerken van echt gras één op één te kopiëren, tot op microscopisch detail. 

Nieuwe technologieën

ONZE KIJKTUINEN

Het is moeilijk om kunstgras te kopen op basis van een staaltje dat je online kan zien. Kunstgras kopen is immers een langetermijninvestering, daarom heb je wel wat meer nodig om een weloverwogen keuze te maken. Het KUNSTGRASCENTRUM beschikt gelukkig over meerdere kijktuinen waar je onze verschillende soorten kan bekijken.

In onze kijktuinen hebben we alle modellen aangelegd in een realistische omgeving, met beplanting en bestrating. Zo krijg je meteen een uitstekend beeld van hoe het kunstgras er in het ‘echt’ gaat uitzien. Onze experts zullen je maar al te graag een rondleiding met bijhorende uitleg geven.

TORHOUT

Belevingstuin, kantoor
en magazijn

OOSTENDE

Kijktuin, kantoor
en magazijn

LAUWE

Onbemande kijktuin
altijd toegankelijk

MIDDELKERKE

Kijktuin
enkel op afspraak

Vraag nu snel en eenvoudig een vrijblijvende richtofferte aan!

FAQ

Onze prijzen variëren per vierkante meter tussen zo’n 35 en 50 euro, inclusief BTW. Voor een project waar we de grondwerken voorbereiden, het kunstgras leveren en plaatsen, mag je per vierkante meter ergens tussen de 90 en 120 euro rekenen, inclusief BTW. De grondwerken maken hierbij iets minder dan de helft van de totale kost uit. De prijs hangt verder voornamelijk ook af van de grootte, vorm en toegankelijkheid van de tuin, eventuele bijkomende werken en het kunstgras zelf.

Dat hangt vooral af van het beoogde gebruik ervan. Bij normaal gebruik, zoals een sier- of voortuin, zijn al onze grassoorten een goede optie. Bij ietwat intensiever gebruik, denk aan spelende kinderen of huisdieren, kies je best voor een wat voller kunstgras. Bij zeer intensief gebruik, zoals scholen en sportcentra, opteer je maar beter voor een slijtvaste grassoort. 

Bij het kiezen van kunstgras komt er meer kijken dan je denkt. Zo kan je in een latere fase al snel voor onvoorziene problemen komen te staan. Aan de hand van onderstaande tips delen we alvast graag een stukje van onze expertise: