KUNSTGRAS KOPEN

Bij het kopen van kunstgras moet je rekening houden met veel verschillende zaken. Zo is het belangrijk om goed te kijken naar de beoogde toepassing van het gazon. Wil je het kunstgras bijvoorbeeld gebruiken voor een mooi siergazon of voor een tuin waar de kinderen lekker in kunnen ravotten? Is het kunstgras bestemd voor op het balkon of is het misschien bedoeld voor een speelveld op het schoolplein? Het is cruciaal om hier bij de keuze van het kunstgras rekening mee te houden. Verder is het soort planten en het karakter van uw tuin ook belangrijk. Bij het Kunstgrascentrum begeleiden wij je van begin tot eind door het aankoopproces en we attenderen je op alle details die van belang zijn bij het kopen van kunstgras.

WELKE TOEPASSING

Het is essentieel om, voor u het kunstgras koopt, te bedenken hoe u het wilt gebruiken. Op wat voor locatie wordt het kunstgras bijvoorbeeld geplaatst? In de tuin? Op het balkon of dak? Of op een schoolplein of speelplaats? En als u het kunstgras koopt voor in de tuin, is het verstandig om goed na te denken over de beoogde toepassing. Is het kunstgras louter bestemd als siergras of wilt u het intensief gebruiken, voor op een dak of bijvoorbeeld met spelende kinderen of huisdieren?

Ieder kunstgras uit onze collectie heeft iets andere kenmerken en de modellen verschillen onderling qua uitstraling, lengte van de vezels en de grasbezetting. Hierdoor zijn sommige kunstgrassen beter bestand tegen (zeer) intensief gebruik, terwijl andere soorten beter tot hun recht komen in een siertuin of op een dakterras, waar het gazon minder zwaar belast wordt.

WANNEER KUNSTGRAS KOPEN?

Is er een tijd in het jaar die speciaal geschikt is om kunstgras te kopen, vragen veel klanten zich af. In principe kun je kunstgras het hele jaar door kopen en (laten) plaatsen. Wij plaatsen liever niet beneden de 10 graden celcius omdat het grastapijt dan te stug is en we moeilijker de perfecte plaatsing kunnen realiseren.

Het Kunstgrascentrum plaatst al sinds 2008 kunstgras voor uiteenlopende toepassingen zoals tuinen, balkons en dakterrassen, maar ook schoolpleinen, speelveldjes en kinderdagverblijven. Wij leveren uitsluitend top kwaliteit, en zijn pas tevreden als jij dat bent! Die tevredenheidsgarantie geven wij! Er zijn er niet veel die dat durven te zeggen.

UITSTEKENDE SERVICE

Bij het Kunstgrascentrum koppelen we topkwaliteit kunstgras van Royal Grass® aan jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en uitstekende service. Vanaf de allereerste ontmoeting voorzien we u van betrouwbare informatie en vertellen we waar je op moet letten bij het kopen van kunstgras. Zo zijn we in staat om samen het kunstgras te selecteren dat het best past bij jouw tuin, smaak en de beoogde toepassing van het gazon. Later in het proces kunnen we ook de volledige plaatsing inclusief de voorbereidende werken en het prepareren van de ondergrond voor je verzorgen. Uiteindelijk zijn wij pas tevreden als u dat ook bent. Daarom ontvangt u de rekening pas als het gazon helemaal naar wens is.

GARANTIE

Iedere grasmat van Royal Grass® die is geplaatst door een officiële installateur, heeft een garantie van 15 jaar. Die garantie wordt aangeboden door Royal Grass®. Je krijgt hiervoor een officieel garantiecertificaat. Als er onverhoopt iets mis is met het kunstgras, dan komt een erkende leverancier langs om de schade te beoordelen. Als het gebrek valt onder de garantie, dan zal de leverancier deze in samenwerking met Royal Grass® herstellen of dit deel van de grasmat vervangen.

BEZOEK ONZE KIJKTUINEN

Wilt u kunstgras aanleggen in uw tuin? Voordat u het kunstgras koopt, raden wij u aan een van onze showtuinen in Middelkerke, Oostende, Lauwe of Oostkamp te bezoeken. Hier zijn de verschillende kunstgrassen die wij verkopen aangelegd in mooie gazons. We hebben diverse situaties gecreëerd, zoals een schaduwrijk en zonovergoten gazon, zodat u de kunstgrassen onder realistische omstandigheden kunt vergelijken. Maak een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding.

POPULAIRE KUNSTGRASSEN

Kies uit een breed assortiment aan natuurgetrouwe Royal Grass® kunstgrassen. Ieder model beschikt over iets andere eigenschappen, waardoor sommige kunstgrassen bij uitstek geschikt zijn als siergras terwijl andere modellen bedoeld zijn voor intensieve betreding. Onze adviseurs helpen je graag met het selecteren van een kunstgras dat het best past bij de beoogde toepassing van de grasmat en je persoonlijke smaak en wensen.

ROYAL GRASS® SENSE

Extra lange vezels (52mm) die door het gebruik van de ReaDY®-technologie alle kanten opstaan. Door de hoge kwaliteit sterk genoeg om huisdieren op los te laten.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Een rijke grasmat met extra veel vezels (42mm). Door ReaDY® staan de vezels allemaal een andere kant op, waardoor het gras zeer fraai kroest. Uitermate geschikt voor de mooiste daktuinen.

ROYAL GRASS® WAVE

Een prachtige natuurgetrouwe grasmat met een lengte van 36mm. Door de ReaDY®-technologie oogt de grasmat nooit te statisch en de fraaie kleur maakt dit kunstgras extra geliefd.

ONZE REFERENTIES

Wil je graag een van onze eerdere projecten bekijken. Informeer gerust naar onze referenties of bekijk de totstandkoming van onze projecten in onderstaande artikelen.

.

TEVREDEN KLANTEN

Wij zijn voortdurend bezig met onze service te optimaliseren. Ons motto luidt immers: Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

We delen graag onze referenties met u zodat u het zelf kunt ervaren.

Reviews kunstgrascentrum
Menu