HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

TEVREDENHEIDSGARANTIE

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

KUNSTGRAS KOPEN

Als je kunstgras wilt kopen, moet je rekening houden met heel wat verschillende zaken. Zo is het zeer belangrijk om te weten waarvoor je je nieuwe gazon wilt gebruikt. Wil je het bijvoorbeeld gebruiken om een mooi siertuin aan te leggen? Of doe je het vooral voor de kinderen, zodat ze naar hartenlust kunnen ravotten in de tuin? Misschien is het kunstgras bestemd voor op het balkon of is het misschien bedoeld voor een speelveld op het schoolplein?

Bij het Kunstgrascentrum begeleiden wij je van begin tot eind door het aankoopproces en we wijzen je graag op alle details die van belang zijn bij als je kunstgras wilt plaatsen.

LET GOED OP DE TOEPASSING

Zoals hiervoor al gezegd is het belangrijk om eerst te reflecteren hoe je je gazon precies wilt gebruiken. Is het kunstgras louter bestemd als siergras of wil je het intensief gebruiken, voor op een dak of bijvoorbeeld met spelende kinderen of huisdieren? Uiteraard is ook de locatie hierbij van belang. Leg je kunstgras aan in de tuin? Op het balkon of op het dak? Ook voor bedrijven of allerlei soorten instellingen kunnen we kunstgras plaatsen. Wij plaatsen maar al te graag kunstgras op een schoolplein of speelplaats.

Ieder kunstgras uit onze collectie heeft iets andere kenmerken en verschillen onderling op vlak van uitstraling, vezellengte en grasbezetting. Hierdoor zijn sommige kunstgrassen beter bestand tegen (zeer) intensief gebruik, terwijl andere soorten beter tot hun recht komen in een siertuin of op een dakterras, waar het gazon minder zwaar belast wordt.

WANNEER KUNSTGRAS KOPEN?

Is er een tijd in het jaar die geknipt is om kunstgras te kopen, vragen veel klanten zich af. In principe kun je kunstgras het hele jaar door kopen en (laten) plaatsen. Wij plaatsen onze producten persoonlijk liever niet beneden de 10°C, omdat het grastapijt bij te koude temperaturen te stug wordt en we moeilijker de perfecte plaatsing kunnen realiseren.

Het Kunstgrascentrum plaatst al sinds 2008 kunstgras voor uiteenlopende toepassingen zoals tuinen, balkons en dakterrassen, maar ook schoolpleinen, speelvelden en kinderdagverblijven. Wij zijn pas tevreden over je nieuwe tuin als jij dat ook bent! Die tevredenheidsgarantie geven wij!

WAAROM KUNSTGRASCENTRUM?

UITSTEKENDE SERVICE

Bij het Kunstgrascentrum koppelen we ons kwaliteitsvol Royal Grass®-gras aan jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en uitstekende service. Vanaf de eerste ontmoeting kunnen we je goed informeren en vertellen op welke zaken je moet letten. Zo zijn we in staat om samen het kunstgras te selecteren dat het beste past bij jouw tuin, smaak en de beoogde toepassing van het gazon. Later kunnen we ook de volledige plaatsing en grondwerken voor je verzorgen.

GARANTIE

Iedere grasmat van Royal Grass® heeft een garantie van 15 jaar. Je krijgt hiervoor een officieel garantiecertificaat van ons. Als er bijvoorbeeld iets mis zou zijn met je kunstgras, dan komt een erkende leverancier langs om de schade op te meten en te evalueren.

BEZOEK ONZE KIJKTUINEN

Wil je graag kunstgras aanleggen in je tuin? Voordat je in kunstgras investeert, raden we aan een om eerst één van onze showtuinen te bezoeken. Hier zijn onze verschillende kunstgrassoorten aangelegd in mooie gazons. We hebben ook diverse situaties gecreëerd zodat je de varianten onder realistische omstandigheden kan vergelijken.

POPULAIRE GRASSOORTEN

Kies uit een breed assortiment aan natuurgetrouwe Royal Grass®-kunstgrassen. Ieder model beschikt over iets andere eigenschappen, waardoor sommige varianten bij uitstek geschikt zijn als siergras, terwijl andere modellen bedoeld zijn voor intensief gebruik. Onze adviseurs helpen je graag bij de selectie van een soort die het beste past bij de beoogde toepassing van de grasmat en je persoonlijke smaak en wensen.

ROYAL GRASS® BLOOM
Royal-Grass-Bloom

Weelderig gazon waarop kinderen en huisdieren naar hartenlust kunnen ravotten.

ROYAL GRASS® BLISS
Royal Grass® Bliss

Zomerse uitstraling door de combinatie van langere grassprieten en zongebruinde vezels.

ROYAL GRASS® SENSE
Royal Grass® Sense

Langere grasvezels die zorgen voor een zeer natuurgetrouwe uitstraling.

ONZE REFERENTIES

Wil je graag een van onze eerdere projecten bekijken. Informeer gerust naar onze referenties of bekijk de totstandkoming van onze projecten in onderstaande artikelen.

.

TEVREDEN KLANTEN

Wij zijn voortdurend bezig met onze service te optimaliseren. Ons motto luidt immers: Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

We delen graag onze referenties met u zodat u het zelf kunt ervaren.

Reviews kunstgrascentrum