Natuurlijk kunstgras

Kunstgras prijs

Zie je door de bomen het bos niet meer voor wat betreft de vele kunstgrassen maar ook de verschillen in prijs? Welk kunstgras moet je nemen? En waarom is het ene gras zoveel goedkoper dan het andere? Wij helpen u graag een verantwoorde keuze te maken. Afgestemd op uw wensen! Wij leggen u ook graag uit hoe de verschillen in kunstgras prijs ontstaan. In het kort komt her neer op het feit dat de kostprijs wordt bepaald door de grondstoffen die ingezet worden.  Hoe beter de kwaliteit van de grondstoffen en hoe meer er in het product gestoken worden des te langer gaat je kunstgras mat mee, en daarmee kan de kunstgras prijs ietwat hoger zijn.

Wij adviseren je graag en vertellen je alles over de kwaliteiten die er aangeboden worden. Bel ons op: 059 55 08 60

Waarom wij kiezen voor Royal Grass® kunstgras

Kunstgras innovatieWij werken enkel met kunstgras van Royal Grass®. Wij hebben ervaring opgedaan met verschillende leveranciers en zijn tot conclusie gekomen dat Royal Grass® de beste kwaliteits-prijs-verhouding heeft. Bovendien spreekt de natuurlijke uitstraling ons aan. Daarnaast richt Royal Grass® zich al sinds 2003 volledig op ontwikkeling van kunstgras. Het merk staat bekend als een van de meest innovatieve ter wereld. Het kunstgras bestaat uit de unieke V-shape die zorgt voor een enorme veerkracht en de revolutionaire MiNT®-technologie, deze innovatie zorgt ervoor dat het kunstgras minder reflecteert. En ReaDY zorgt voor een ongekende natuurlijke uitstraling.

Plaatsen kunstgras

Maar wat kost het plaatsen van kunstgras in mijn tuin? Welke werkzaamheden zijn er nodig om kunstgras te plaatsen? De kosten voor het aanleggen komen neer op een 4 tal onderdelen:

  1. Afgraven bestaande tuin en afvoeren materialen.
  2. Stabiele en egale ondergrond maken.
  3. Kunstgras zelf met bijbehorende materialen.
  4. Plaatsing kunstgras.

Uiteraard kan je kosten besparen door de tuin zelf af te graven en de materialen af te voeren. Zodat wij enkel en alleen nog de ondergrond hoeven te maken en het kunstgras te plaatsen. Wij bespreken graag je wensen.

Kunstgras prijs

Uiteraard is de kunstgras prijs ook belangrijk. Afhankelijk van het soort gras wat je zoekt kan je dat zelf eenvoudig bepalen. Zorg ervoor dat je precies weet hoeveel m2 je nodig hebt, en tel daar wat extra m2 bij. Afhankelijk van de vorm zal er ook snijafval zijn.

Werken met Kunstgrascentrum is werken met de specialist in kunstgras. Wij verzorgen je project van A tot Z, niet enkel garantie op het kunstgras (15 jaar), ook op ondergrond en afwerking.