HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

TEVREDENHEIDSGARANTIE

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

KUNSTGRAS PRIJZEN

Hoeveel het kost om kunstgras te laten plaatsen, hangt af van heel wat factoren: de oppervlakte van je gazon, de vorm, hoe intensief je het wilt gebruiken, enzovoort. De prijs per vierkante meter van het kunstgras hangt daarbij grotendeels af van de kwaliteit van de grasmat. Omdat er heel wat verschillende soorten kunstgras op de markt zijn, kan de prijs ervan sterk uiteenlopen. Bij het Kunstgrascentrum kiezen we altijd voor de beste kwaliteit en een lange levensduur. Onze Royal Grass®-kunstgrassen gaan jarenlang mee en zien er zeer natuurgetrouw uit.

HOEVEEL KOST KUNSTGRAS?

De prijs van kunstgras berekenen we per vierkante meter die we moeten aanleggen. Hoe groter het oppervlakte van je gazon, hoe dieper je in de buidel zal moeten tasten. Maar er zijn meer zaken waar je rekening mee moet houden, zoals de ondergrond en het onvermijdelijke snijverlies.

Heb je bijvoorbeeld een grasperk met veel ronde of hoekige vormen, dan zal er meer gesneden moeten worden. Op die manier zal je meer vierkante meters kunstgras nodig hebben. De prijs per vierkante meter verschilt ook per soort. Andere factoren die de prijs bepalen zijn de gebruikte grondstoffen, de manier waarop het kunstgras is opgebouwd, de lengte van de vezels en het aantal vezels per vierkante meter.

NATUURGETROUW KUNSTGRAS

Royal Grass®-grasmatten maken gebruik van de ReaDY®-technologie. Dat is een techniek die ervoor zorgt dat de vezels niet allemaal dezelfde kant opstaan, maar allemaal een iets andere positie hebben. Op die manier ontstaat het effect van grassprieten die een eigen groeirichting hebben, waardoor je grasmat er veel minder statisch en artificieel uitziet. Onderstaande modellen maken naast ReaDY®, ook gebruik van MiNT® en de V-shape®.

Royal-Grass-Bloom

ROYAL GRASS®
BLOOM

Wil je een weelderig gazon waarop kinderen en huisdieren naar hartenlust kunnen ravotten? Het veerkrachtige Royal Grass® Bloom heeft zachte lange grasvezels met een natuurlijke groeirichting door ReaDY®-technologie. Ideaal voor een fraaie tuin die intensief gebruikt wordt.

Lengte vezels: 52 mm

€ 43,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal Grass® Sense

ROYAL GRASS®
SENSE

Wie droomt nu niet van een ongerept grasveld waarop kinderen zorgeloos kunnen spelen? Met zijn lange grasvezels en natuurgetrouwe uitstraling lijkt het alsof het Royal Grass® Sense-gras rechtstreeks uit de weide komt. Het zal je niet verbazen dat dit één van onze populairste grassoorten is.

Lengte vezels: 52 mm

€ 41,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal Grass® Wave kunstgras

ROYAL GRASS®
LUSH

Geniet elke dag opnieuw van je gazon met de Royal Grass® Lush. Dit model beschikt over sierlijke, zeer natuurlijk kroezende grasvezels van 42 mm lang. Net zoals bij ons Royal Grass® Bliss-grastapijt heeft deze variant door de SunTEC®-techniek warme, zomerse grassprieten.

Lengte vezels: 42 mm

€ 41,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal-Grass-Bliss

ROYAL GRASS®
BLISS

Haal de zomer in huis met de Royal Grass® Bliss. Deze fraaie soort heeft weelderige, lange grasvezels van 52 mm lang waar groene grassprieten vermengd zijn met zongebruinde vezels. De dicht op elkaar staande sprieten zorgen voor een mooie, volle grasmat waar jong en oud van kunnen genieten.

Lengte vezels: 52 mm

€ 46,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal-Grass-Blossom

ROYAL GRASS®
BLOSSOM

Niets is mooier dan een vol en natuurgetrouw gazon waar de lente zich mondjesmaat ontluikt. Ons Royal Grass® Blossom heeft een groene tint, welig tierende grasvezels en wilde uitstraling. De zachte grassprieten zijn een waar genot om op te wandelen, maar is niet geknipt voor spelende kinderen of huisdieren.

Lengte vezels: 50 mm

€ 43,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal-Grass-Aura

ROYAL GRASS®
AURA

Houd je van een kort, strak gazon? Dan is Royal Grass® Aura de geschikte grassoort voor jou. Deze soort ziet eruit alsof het net gemaaid is en heeft een frisse, groene lentekleur. De Royal Grass® Aura is vooral bedoeld voor dakterrassen en balkons, maar kan ook aangelegd worden in je tuin.

Lengte vezels: 30 mm

€ 38,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal Grass® Wave kunstgras

ROYAL GRASS®
WAVE

De Royal Grass® Wave is iets korter, maar oogt toch zeer natuurgetrouw. Deze variant lijkt op een grasveld dat nog maar net een opknapbeurt kreeg. Daarom is deze soort het geknipte kunstgras voor iedereen die wil genieten van een natuurlijke, verzorgde tuin maar lak heeft aan uitvoerig onderhoudswerk.

Lengte vezels: 36 mm

€ 35,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

EXTREEM SLIJTVAST KUNSTGRAS

Ben je op zoek naar een oersterk gras voor het schoolplein, de speelplaats of sportveldje? Zoek niet langer. De Royal Grass® XPlay is je beste keuze.

Royal Grass® XPlay kunstgrassoort

ROYAL GRASS®
XPLAY

Speelplezier gegarandeerd met onze Royal Grass® XPlay. Door de extra stevige en slijtvaste vezels is dit gras haast onverwoestbaar, zelfs als er elke dag grote groepen kinderen op ravotten. Een ideale grasmat voor schoolpleinen!

Lengte vezels: 24 mm

Prijs op aanvraag

Bekijk onderstaande video en leer hoe de ReaDY®-technologie werkt.

KUNSTGRAS PRIJZEN BEREKENEN

Wil je weten welke prijs je voor kunstgras zal moeten betalen? Wil je weten hoeveel de plaatsing van kunstgras je zal kosten? Vraag dan snel een richtofferte bij ons aan! Op die manier krijg je al een grove blik op hoe diep je in de buidel moet tasten. Ideaal om je verbouwingen zo goed mogelijk te plannen.

HOEVEEL KOST KUNSTGRAS PLAATSEN?

De prijs voor het totale kunstgrasproject bestaat uit meer dan alleen de prijs per vierkante meter. De grasmat moet na aankoop ook nog geïnstalleerd worden, en daar komen nog een aantal prijskaartjes bij kijken. De plaatsingsprijs hangt onder andere af van de bodemomstandigheden van je tuin, wat voor graaf- en grondwerken er nodig zijn en welke ondergrond je mogelijks nog nodig hebt. Ook de bereikbaarheid van de locatie en de vorm van het gazon kunnen een invloed hebben op de factuur.

KRIJG WAAR VOOR JE GELD

Er bestaan tal van kunstgrassen op de markt waarvan de prijzen sterk kunnen fluctueren. Toch kunnen we je verzekeren dat een goedkopere prijs per vierkante meter kunstgras op de lange termijn niet altijd voordeliger uitpakt. De prijs van kunstgras hangt immers nauw samen met de manier waarop een grasmat is opgebouwd en wat voor materialen er gebruikt zijn. Heeft de grasmat een dubbele backing? Zijn de vezels voorzien van uv-filters? Een grasmat is doorgaans iets duurder, maar raakt wel minder snel beschadigd en gaat langer mee.

WEET IN WELK KUNSTGRAS JE INVESTEERT

Kunstgras van uitstekende kwaliteit zorgt niet alleen voor een mooie tuin die lang meegaat, je mag er ook zeker van zijn dat de grasmat veilig is voor je gezondheid en die van je huisdieren. Er worden online veel producten aangeboden uit goedkope productielanden die niet onderworpen zijn aan strikte regels. Hierdoor weet je vaak niet wat voor grondstoffen en productiemethoden er gebruikt zijn en of de grasmat bijvoorbeeld zware metalen bevat. Ons Royal Grass®-kunstgras wordt binnen Europa geproduceerd en voldoet aan de strengste Europese veiligheidseisen.

ZELF KUNSTGRAS PLAATSEN

Wil je wat kosten drukken en steek je graag de handen uit de mouwen? In dat geval kan je ervoor kiezen om zelf je gekochte kunstgras te plaasen. Onderschat deze taak niet, want er komt meer bij kijken dan je denkt. Hoe groter je gazon, hoe ingewikkelder de installatie ervan vaak wordt. Heb je er toch alle vertrouwen in dat je deze klus zonder problemen kunt klaren? Dan voorzien we je graag van enkele handige tips en nuttig advies.

REALISATIES

Bekijk hieronder enkele realisaties van onderhouds- en gebruiksvriendelijke kunstgrastuinen.

HOE ERVAREN KLANTEN ONS

Wij zijn voortdurend bezig met onze service te optimaliseren. Ons motto luidt immers: Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Hieronder delen we alvast enkele referenties van mensen die heel enthousiast waren over onze producten en diensten.

Reviews kunstgrascentrum
Menu