kunstgras scholen

Kunstgras voor scholen

Kunstgras voor scholen wordt intensief gebruikt. Kinderen spelen en sporten op het gras. Iedere dag. Jaarrond. Vaak met platte zolen, dat hoeft geen probleem te zijn. Mits je kiest voor het juiste product. Wij voeren kwaliteiten die deze gebruiksintensiteit perfect kunnen weerstaan.  Deze producten zijn uitvoerig getest met een zogenoemde Flatsole test. Deze testvorm vindt plaats in een laboratorium en is in het leven geroepen voor het testen van grastapijt producten voor sport, zoals voetbal en hockey. European Synthetic Turf Organisation (ESTO) heeft deze testvorm ook ingesteld voor kunstgras voor landschapstoepassingen en tuinen. Simpel gezegd om het koren van het kaf te scheiden. De kwaliteiten van Royal Grass® halen daar de mooiste rapportcijfers van heel de ‘school’.

Kunstgras scholen en veiligheid

Het is onze verantwoordelijkheid om onze kinderen te beschermen. Daarmee ze veilig kunnen spelen en zodat ze zich zo min mogelijk bezeren. Met de Xplay en Ultra kunnen wij dat garanderen. Alle Royal Grass® producten zijn getest en goedgekeurd volgens de strenge Europese Norm die ook voor speelgoed geldt, de EN 71-3 normering. Om ook de veiligheid te garanderen als de kinderen vallen uit een speeltoestel kan middels een combinatie van het grastapijt en schokabsorberende foam een systeem worden gebouwd dat ook qua valdemping voldoet aan de wettelijke normen.

Gegarandeerde kwaliteit

De eisen aan speelplaatsen zijn hoog. De hele dag, het hele jaar door wordt er intensief gebruik van gemaakt. Dit kan zijn op een schoolplein maar ook in een woonwijk of zelfs bij een crèche. Hierdoor heeft het kunstgras scholen het zwaar te verduren. Alle Royal Grass® producten hebben 15-jaar garantie. Je gras zal dus niet verkleuren en blijft dus lang mooi. Kunnen wij die garantie wel geven? Ja hoor. Geen probleem. Royal Grass® is al sinds 2003 specialist, en kunnen hun garantie staven op feiten in tegenstelling tot vele andere bedrijven.

Maar een perfecte grastapijt mat alleen is niet genoeg. Alles valt en staat met de kennis en kunde van het select gezelschap dealers. Top professionals in advies, aanleg en oplevering. Met focus op kwaliteit. Ben je op zoek naar een prijzen voor kunstgras, een grastapijt dat in alle opzichten voldoet aan de eisen die je als school er aan stelt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wil je eerst een persoonlijk advies op locatie of ontvang je graag stalen? Laat het ons weten.

Grastapijt met Singapore Green Label

Singapore green llabelKunstgras voor scholen maar ook voor in de tuin wordt steeds populairder, dat merk je wel want overal schieten bedrijfjes uit de grond. Helaas worden de producten vaak geïmporteerd uit landen waar men minder waarde hecht aan milieu normen en veiligheid. Vaak zitten er in grastapijt concentraties zware metalen. Met Royal Grass® loop je daar geen risico mee. Sterker nog: Naast het behalen van het EN 71-3 certificaat op al kunstgrassen is Royal Grass® ook het eerste en enigste merk dat het Singapore Green Label heeft gekregen. Singapore loopt al jaren voorop met keurmerken voor milieuvriendelijke en veilige producten. Dit certificaat geldt voor heel Azië als het meest prestigieuze ecolabel dat een product kan krijgen. Het wordt alleen toegekend aan bedrijven die een bijdrage aan ‘zero waste’ nastreven én waarmaken.

Menu