Kunstgras openbare werken

Kunstgras openbare werken

Ook voor openbare werken is kunstgras ideaal. Als rotondes en middenbermen onderhouden moeten worden is dat gevaarlijk voor het onderhoudspersoneel en het belemmert het verkeer. Met kunstgras hoeft nooit meer gemaaid te worden dus dat scheelt een hoop overlast. Daarnaast is het altijd blijvend mooi groen.

Toepassingen

Adviesgesprek

Zien en voelen hoe echt ons gras eruit ziet? Kom dan naar onze toonzaal! Hier kan je grotere realisaties zien. Zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor het kunstgras. Gespecialiseerde medewerkers staan je te woord en maken graag direct een prijs opgave voor je. Natuurlijk komen wij ook graag bij je langs voor een adviesgesprek.

Plaatsingservice

Het plaatsen van kunstgras is het op maat snijden van het kunstgras en inpassen in de afboording. Als er meerdere rollen kunstgras naast elkaar gebruikt worden, worden de naden aan elkaar verbonden door middel van naadband. Zo krijg je één egale grasmat. Nadat het kunstgras is geplaatst en gelijmd, wordt er silicazand ingestrooid. Dit is om het kunstgras gewicht te geven en de vezel mooi overeind te zetten. Instrooizand is niet altijd nodig maar het heeft wel onze voorkeur.

Zelf plaatsen of laten plaatsen van kunstgras? Neem contact met ons op. Wij kunnen je het beste adviseren aan de hand van je eigen situatie. Onze plaatsingservice (niet verplicht natuurlijk) werkt tegen eerlijke prijzen en kan het leggen snel en vakkundig voor je uitvoeren.