KUNSTGRAS IN MIDDELKERKE

Kunstgrascentrum is al jaren de expert op het gebied van kunstgras in Middelkerke. Sinds 2008 verkopen en plaatsen we in de West-Vlaamse regio kunstgras van het kwaliteitsmerk Royal Grass®. Verschillende klanten uit Middelkerke schreven al lovende woorden over ons kunstgras en onze professionele manier van werken. Wij weten immers heel goed op welke zaken we moeten letten tijdens de voorbereidende grondwerken en de plaatsing van het kunstgras.

WAT SCHUIFT DAT?

 

Onze prijzen variëren per vierkante meter tussen zo’n 40 en 55 euro, inclusief BTW. Voor een project waar we de grondwerken voorbereiden, het kunstgras leveren en plaatsen, mag je per vierkante meter ergens tussen de 90 en 120 euro rekenen, inclusief BTW. De grondwerken maken hierbij iets minder dan de helft van de totale kost uit. De prijs hangt verder voornamelijk ook af van de grootte, vorm en toegankelijkheid van de tuin, eventuele bijkomende werken en het kunstgras zelf.

ZO KAN JE JE RICHTPRIJS BEPALEN

Kunstgrascentrum kan op verschillende manieren iets voor je betekenen. Bereken hieronder een grove schets van het kostenplaatje:

Je laat het kunstgras plaatsen
WIJ VERZORGEN ALLE WERKEN

Onze gespecialiseerde teams voeren de grondwerken uit en plaatsen het kunstgras.

Prijs: €90 – €120 per m²
inclusief BTW

Wist je dat? Je kan ons tijdens de grondwerken een handje toesteken. Achteraf brengen we de uren in mindering op de factuur.

Kunstgras leren plaatsen
WE WERKEN SAMEN

We geven jou of je aannemer advies over de grondwerken en we plaatsen het kunstgras zelf.

Prijs: €55 – €70 per m²
inclusief BTW

Let op! Prijs is inclusief toebehoren. Wij kunnen ook de voorafgaande grondwerken gedeeltelijk van je overnemen.

Zelf kunstgras plaatsen
JE DOET ALLES ZELF

Kunstgrascentrum zorgt voor de levering van het kunstgras en de bijhorende materialen.

Prijs: €40 – €55 per m²
inclusief BTW

Belangrijk! De installatiekost schommelt tussen €5 en €10 per m². Wij geven je lijm, schroeven, instrooizand, enz.

ROYAL GRASS®: ALLEEN DE BESTE KWALITEIT

Er bestaan veel soorten kunstgras, maar Kunstgrascentrum zweert al jaren trouw aan dat van Royal Grass®. Waarom? Sinds 2003 maakt het keurmerk de meest duurzame grasmatten van hoge kwaliteit. Bovendien zijn de kunstgrassen ook voorzien van een dubbele backing, een UV-stabilisator en zijn ze ook nog eens heel stevig. Of je nu kinderen of honden hebt, de Royal Grass®-kunstgrasmatten kunnen wel tegen een stootje. Daarom hoef je - in tegenstelling tot natuurgras - niet bang te zijn dat ze je gazon zullen kapotmaken.

Bovendien is kunstgras van het kwaliteitsmerk heel natuurgetrouw. Als je erop zou staan, zou je haast niet merken dat het kunstgras is! Door allerlei innovatieve technologieën als ReaDY®, V-shape® en MiNT® ziet ons kunstgras er altijd levensecht en veerkrachtig uit. Die technieken zijn verwerkt in onder andere onze populairste grastapijten, zoals de Royal Grass®-Sense, -Wave en -Lush.

Kunstgras kopen is geen lichte beslissing. Daarom adviseren we onze klanten om niet zomaar een bepaalde soort online te kopen. Kunstgras kan je beter eerst even zien en erop wandelen. Breng daarom zeker eens een bezoekje in je dichtsbijzijnde showtuin. Maak een afspraak en dan vertellen wij je alles over onze producten en diensten.

REFERENTIES KUNSTGRAS MIDDELKERKE

C-Hotel Zeegalm in Middelkerke investeert in luxueus groendak met Royal Grass® Wave

Het Kunstgrascentrum levert niet alleen goederen en diensten aan particulieren, ook private instellingen of openbare ondernemingen komen geregeld bij ons aankloppen omdat ze kunstgras willen plaatsen. Wij hebben bijvoorbeeld al werken uitgevoerd bij crèches, op schoolpleinen en zelfs in winkels!

Prachtige nieuwbouwtuin aangelegd met Royal Grass® Sense

Bij het Kunstgrascentrum krijgen we verschillende soorten klanten over de vloer. De ene wil kunstgras plaatsen om te voorkomen dat gras in het nieuw geplaatste zwembad belandt, de ander is het beu om zoveel tijd kwijt te zijn aan het onderhoud van zijn of haar gazon.

Speelplein van vakantiedomein Mid's Park kan kindergeweld aan door Royal Grass® XPlay

Kinderen houden ervan om samen buiten te spelen met hun vriendjes. Hoewel het voor de kinderen niet echt uitmaakt of het speelplein er al dan niet goed bij ligt, is het voor ouders wel minder aangenaam. Zo kwamen de kinderen vaak thuis met kleren vol modder- en grasvlekken, en dat is uiteraard niet zo fijn.

UITSTEKENDE SERVICE EN VAKMANSCHAP

Kunstgrascentrum is veel meer dan een plek waar we kunstgras verkopen. Als gedegen bouw- en tuinexperts hebben we veel inzicht vergaard in de voorbereidende grondwerken en een correcte plaatsing van de grasmat. Wij kunnen die technische zaken van je overnemen, zodat je enkel goed hoeft na te denken naar welke kunstgrasmat je voorkeur uitgaat.

Velen onderschatten hoe moeilijk het is om kunstgras op een juiste manier te plaatsen. Je moet niet alleen de juiste vormen uitsnijden en verlijmen, je moet ook weten op welke manier je het kunstgras legt zodat je er wat zand kan instrooien voor extra stevigheid. Ook voor de grondwerken komt heel wat kijken, al zijn we altijd bereid om deze fase volledig van je over te nemen.

Wat mensen niet goed beseffen als je de grondwerken en de plaatsing zelf doet, is dat er veel werk bij komt kijken. Als je toch zeker van je stuk bent en je over de kennis en materialen beschikt, kunnen we je altijd wat extra advies geven. Let wel op! De kleinste foutjes kunnen later altijd leiden tot grote problemen. Bij Kunstgrascentrum mag je er zeker van zijn dat elke fase correct en tijdig verloopt.

9,8

Klanten vertellen

1102 beoordelingen

Bekijk reviews
Beoordeel zelf

Tuin in Middelkerke ziet er als herboren uit door Royal Grass® Sense

Jonas nam niet lang geleden de beslissing om zijn tuin volledig te renoveren. Zo goed als alle renovatiewerken voerde hij volledig zelf uit. De klant legde op eigen houtje niet alleen een nieuw terras aan, hij gaf de muren ook een likje verf. Het enige wat nog moest gebeuren, was de vernieuwing van zijn gazon.

Tweede verblijf in vakantiepark ziet er kraaknet uit door Royal Grass® Sense

De klanten kochten deze vakantiewoning aan om het meteen te kunnen verhuren. Nadat de nieuwbouw volledig klaar was werd er nagedacht over de aanleg van de tuin. In eerste instantie dachten ze aan een natuurgazon, alleen komt er daar heel wat werk bij kijken, waar het koppel sowieso de tijd niet voor had.

Vakantiewoning in Middelkerke straalt door Royal Grass® Sense

Mensen met een tweede verblijf melden zich vaak bij het Kunstgrascentrum wanneer ze merken dat kunstgras eigenlijk geen slecht idee is voor hun woning. Het vergt weinig onderhoud, het knapt meteen je tuin op en je zal geen last meer hebben van vervelende insecten of ander ongedierte die je gazon verpesten.

ZO GAAN WE AAN DE SLAG

Offerte & factuur

Weten hoe jouw droomtuin eruitziet? Wij geven je een idee hoeveel het zal kosten en bezorgen ja nadien een eerlijke factuur.

Puur vakmanschap

Kunstgrascentrum weet van wanten. Kies je voor onze diensten, dan mag je er zeker van zijn dat je project in ervaren handen is.

Warme klantenservice

Heb je vragen? Of je nu meer wil weten over de grondwerken of een afspraak wil maken in een van onze kijktuinen, wij staan voor je klaar.

Jarenlange garantie

Is er schade aan je grasmat? Bij aankoop van onze producten krijg je steeds 15 jaar garantie. Geen kleine lettertjes, altijd tevreden.

Bedrijfsgebouw in Middelkerke oogt uitnodigender door Royal Grass® Sense

Deze hardwerkende zelfstandige was de grauwe uitstraling van zijn bedrijf in Middelkerke beu. Hij wilde werken in een groene omgeving en de klanten kunnen ontvangen in een gebouw dat er amicaal en uitnodigend uitziet. Alleen zou een natuurgazon te veel onderhoud vergen, dus zocht hij naar een andere oplossing.

Vrolijke viervoeter kan weer moddervrij rollebollen dankzij Royal Grass® Deluxe-kunstgras

Iedereen heeft nood aan een beetje groen in zijn of haar omgeving. Maar wat als dat kleine stukje groen steeds verwoest wordt door je huisdieren of kinderen? Veel van onze klanten kloppen dan op de deur van het Kunstgrascentrum. Op die manier kunnen kinderen of huisdieren veilig spelen, en hoef je je geen zorgen te maken dat je tuin vernietigd wordt.

Nieuwbouwwoning in Middelkerke krijgt finishing touch door Royal Grass® Lush

De eigenaar van deze mooie nieuwbouwwoning is een hardwerkende zelfstandige, waardoor hij vrijwel constant druk in de weer is. De weinige vrije tijd dat hij nog over heeft, wil hij niet meer volledig investeren aan het onderhoud van zijn tuin. Dus zocht hij naar een oplossing.

Grote tuin in Westende-Bad ziet er opgefrist uit door Royal Grass® Lush

Het natuurgazon van deze mooie grote tuin met veel beplanting was dringen aan wat opfrissing toe. In plaats van alles opnieuw in te zaaien, namen de klanten de beslissing om het gazon te vervangen door kunstgras, vooral omdat dat een zeer onderhoudsvriendelijkheid alternatief is en altijd zijn groene kleur behoudt. 

Tweede verblijf wordt zeer onderhoudsvriendelijk door Royal Grass® Sense

Joke en Sam houden er van om op vakantie te gaan naar de Belgische kust. Precies daarom namen ze de beslissing om daar een tweede woning aan te kopen. Alleen hadden ze het onderhoud van de grote tuin bij hun vakantiewoning schromelijk onderschat, weet het koppel ons te vertellen.

Familie uit Middelkerke schakelt ons in voor totaalproject met Royal Grass® Lush

Deze familie uit Middelkerke is gespecialiseerd in het plaatsen van omheiningen en de aanleg van opritten en terrassen, inclusief de grondwerken voor deze werken. Ze hadden de opdracht gekregen om deze tuin aan te leggen, en er werd meteen gedacht om kunstgras te plaatsen door de zware, slecht drainerende grond. Het kunstgras moest er wel natuurlijk uitzien.

K