KUNSTGRAS MIDDELKERKE

Wil je kunstgras dat even mooi als stevig is? Dan ben je bij Royal Grass® aan het juiste adres. Het kunstgras oogt onovertroffen en heeft een jarenlange levensduur. Royal Grass® kunstgras is ideaal voor in elke tuin en op ieder balkon of dakterras in Middelkerke. Royal Grass® is in Middelkerke verkrijgbaar bij officiële partner Kunstgrascentrum. Breng gerust een bezoek aan de showtuin om het kunstgras eens zelf te bewonderen.

Een topkwaliteit kunstgras als Royal Grass® verdient het om geleverd en geplaatst te worden door de beste tuinspecialisten. Daarom werkt Royal Grass® altijd samen met zorgvuldig geselecteerde dealers. In Middelkerke is Kunstgrascentrum de erkende dealer. Als expert op het gebied van kunstgras kunnen de medewerkers van Kunstgrascentrum je alles vertellen over het kunstgras. Kunstgrascentrum wil je als klant altijd volledig tevreden stellen en geeft daarom een tevredenheidsgarantie. Kustgrascentrum levert kunstgras aan zowel particulieren als aan tuinaannemers en overheidsinstanties. Het kunstgras is te koop zonder installatie, maar je kunt er ook voor kiezen het kunstgras te laten plaatsen. Zodoende ben je verzekerd van een grasmat die er altijd prachtig uitziet.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

NATUURLIJKE UITSTRALING

De reden om te kiezen voor Royal Grass®? Geen kunstgras ziet er zo natuurlijk uit als de modellen van Royal Grass®. Door de ontwikkeling van verschillende innovatieve technieken heeft het kunstgras alle uiterlijke kenmerken van natuurgras verkregen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de baanbrekende V-shape®, waardoor de vezels net als echt gras een V-vorm hebben. Andere innovaties van Royal Grass® zijn bijvoorbeeld ReaDY® en MiNT®, waardoor het gras een realistische groeirichting en een zeer natuurlijke glans heeft.

Een ander onderscheidend aspect van Royal Grass® is de kwaliteit. Het kunstgras heeft door het gebruik van hoogwaardige materialen en een dubbele backing een jarenlange levensduur. De vezels verkleuren niet door Uv-straling, zijn bestand tegen intensief gebruik en zijn zeer veerkrachtig. Ook na jaren actief gebruik staan de grasvezels nog steeds vier overeind.

POPULAIRE KUNSTGRASSEN

Nooit eerder oogde kunstgras zo realistisch! Door de vooruitstrevende ReaDY®-technologie heeft iedere vezel een eigen “groeirichting”. Hierdoor oogt het kunstgras niet langer stijf en statisch, maar krijgt de grasmat een speels en ongerept karakter. De ReaDY®-technologie wordt gebruikt voor deze modellen:

ROYAL GRASS® SENSE

Royal Grass® Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS® WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

KUNSTGRAS PLAATSEN MIDDELKERKE

Kies voor kunstgras en je kiest voor een tuin waar je nauwelijks omkijken naar heeft, maar die wel gezien mag worden. Als je een tuin in Middelkerke heeft waar het lastig is om echt gras te laten groeien, bijvoorbeeld omdat de boden daar niet geschikt voor is of omdat de tuin niet genoeg zonlicht heeft, dan is kunstgras de perfecte oplossing. Grasmaaien en sproeien zijn er met kunstgras niet meer bij en het kunstgras is bestand tegen alle soorten weersomstandigheden.

Royal Grass® wordt overal in de gemeente Middelkerke geleverd. Woon je in Westende, Lombardsijde, Schore, Mannekensvere, Slijpe, Sint-Pieters-Kapelle, Leffinge of Wilskerke? Dan kan je bij Kunstgrascentrum terecht voor een schitterend grastapijt.

BEZOEK DE KIJKTUIN

Om een beter beeld te krijgen van de schoonheid en kwaliteit van de kunstgrassen van Royal Grass®, kan je de showtuin van Kunstgrascentrum in Middelkerke bezoeken. Adres showtuin Middelkerke (Westende): Herfstlaan 24 (alleen op afspraak: 0474 477870)

Menu