KUNSTGRAS IN OOSTENDE

Het Kunstgrascentrum is al meer dan tien jaar de meest betrouwbare partner op het gebied van kunstgras in de regio Oostende. Wij verkopen en plaatsen kunstgras van het keurmerk Royal Grass® in alle omliggende gemeenten in de regio. Volgens onze klanten steken we met kop en schouders uit boven de concurrentie omwille van vakmanschap en sympathieke klantenservice. Zo weten we perfect op welke details we moeten letten tijdens de voorbereidende grondwerken of tijdens de plaatsing van je kunstgras en kunnen we je altijd tips geven over je kunstgras.

WAT SCHUIFT DAT?

 

Onze prijzen variëren per vierkante meter tussen zo’n 40 en 55 euro, inclusief BTW. Voor een project waar we de grondwerken voorbereiden, het kunstgras leveren en plaatsen, mag je per vierkante meter ergens tussen de 90 en 120 euro rekenen, inclusief BTW. De grondwerken maken hierbij iets minder dan de helft van de totale kost uit. De prijs hangt verder voornamelijk ook af van de grootte, vorm en toegankelijkheid van de tuin, eventuele bijkomende werken en het kunstgras zelf.

ZO KAN JE JE RICHTPRIJS BEPALEN

Kunstgrascentrum kan op verschillende manieren iets voor je betekenen. Bereken hieronder een grove schets van het kostenplaatje:

Je laat het kunstgras plaatsen
WIJ VERZORGEN ALLE WERKEN

Onze gespecialiseerde teams voeren de grondwerken uit en plaatsen het kunstgras.

Prijs: €90 – €120 per m²
inclusief BTW

Wist je dat? Je kan ons tijdens de grondwerken een handje toesteken. Achteraf brengen we de uren in mindering op de factuur.

Kunstgras leren plaatsen
WE WERKEN SAMEN

We geven jou of je aannemer advies over de grondwerken en we plaatsen het kunstgras zelf.

Prijs: €55 – €70 per m²
inclusief BTW

Let op! Prijs is inclusief toebehoren. Wij kunnen ook de voorafgaande grondwerken gedeeltelijk van je overnemen.

Zelf kunstgras plaatsen
JE DOET ALLES ZELF

Kunstgrascentrum zorgt voor de levering van het kunstgras en de bijhorende materialen.

Prijs: €40 – €55 per m²
inclusief BTW

Belangrijk! De installatiekost schommelt tussen €5 en €10 per m². Wij geven je lijm, schroeven, instrooizand, enz.

ROYAL GRASS®: ALLEEN DE BESTE KWALITEIT

Kunstgras bestaat er in alle soorten en maten. Terwijl de ene geen verschil in kwaliteit ziet, zweert de ander dat zijn kunstgras haast echt lijkt. Kunstgrascentrum verkoopt al jaren het gepokt en gemazelde kunstgras van Royal Grass®. Die organisatie maakt al sinds 2003 de meest natuurgetrouwe matten die ook nog eens zeer stevig zijn. Heb je kinderen of honden? Geen zorgen, sommige kunstgrasmatten van Royal Grass® zijn net gemaakt om intensief gebruikt te worden. Ziet je tuin er in de zomer meer uit als een woestijn door je speelse viervoeter? Met kunstgras is zoiets voltooid verleden tijd!

Heel wat bedrijven kloppen zichzelf op de borst dat enkel hun kunstgras er heel natuurgetrouw uitziet. Wij laten liever onze klanten aan het woord. Volgens al onze klanten produceert Royal Grass® de meest natuurgetrouwe kunstgrassoorten die ze ooit zagen. Dat doet het bedrijf door gebruik te maken van heel wat innovatieve technologieën als ReaDY®, V-shape® en MiNT®.

Toch raden we je aan om nooit kunstgras bij je thuis te plaatsen zonder het eerst in levenden lijve gezien te hebben en erop gewandeld te hebben. Kom daarom zeker eens langs in een van onze showtuinen. Onze medewerkers staan paraat om je door onze uitgebreide catalogus te leiden en je raad te geven over je tuin. Maak zo snel mogelijk een afspraak en we zien mekaar binnenkort!

REFERENTIES KUNSTGRAS OOSTENDE

Grootouders maken tuin ideaal geschikt voor kleinkinderen met Royal Grass® Sense

De kurkdroge zomers en opvallend warme winters hadden hun tol geëist op deze tuin in Oostende. De eigenaars besloten dan maar om de tuin opnieuw aan te leggen. Bovendien heeft het koppel vier kleinkinderen, daarom wilden ze hun tuin beter betreedbaar maken. Om henzelf ook wat meer vrije tijd te schenken, wilden ze kunstgras plaatsen.

Jong gezin in Oostende kan weer genieten van tuin door Royal Grass® Lush

Deze tuin in Oostende had eigenlijk het speelparadijs van de kinderen moeten worden. Een opbouwzwembad en een trampoline zouden hier op een deel van het gazon geplaatst worden. Veel opties heb je dan niet, als je alles niet in een modderpoel wilt veranderen en het onderhoud wil beperken tot het minimum.

Luxueus terras in Oostende krijgt grondige make-over met Royal Grass® Lush

Deze klanten uit Oostende wilden iets doen aan het harde uitzicht van hun stenen binnenterrassen. Daarnaast wilden ze ook een zachtere speelgrond voor de kleinkinderen. Daarom overwogen de grootouders om kunstgras te plaatsen, het liefst met een natuurlijke uitstraling en dat ook niet schadelijk is voor kinderen - wat het nooit is.

UITSTEKENDE SERVICE EN VAKMANSCHAP

Als verkopers van kunstgras kunnen we helemaal of gedeeltelijk je kunstgras plaatsen. Kunstgrascentrum beschikt over behoorlijke tuinexperts die gespecialiseerd zijn in de fijnste kneepjes van hun vak. Kunnen we de voorbereidende graaf- en grondwerken van je overnemen? Goed, dan ben je zeker dat je kunstgras correct en stabiel geplaatst zal zijn. Doe je al dat werk liever zelf? Geen probleem, wij kunnen je enkele nuttige tips geven.

Kunstgras plaatsen is een kunst, al onderschatten vele mensen dat. Er komt veel meer werk bij kijken dan een simpele grasmat uitrollen en zo goed mogelijk over je tuin leggen. Velen vergeten dat je niet alleen materiaal nodig hebt om het gras te snijden en te lijmen, maar ook de juiste kennis om wat zand zodanig in te strooien zodat je kunstgras na verloop van tijd niet verschuift.

Bij elke fase van het proces komt heel wat werk kijken. Mocht je toch overtuigd zijn van je handigheid en over de juiste materialen beschikt, kunnen we je altijd een handje helpen door je advies op maat te geven. Houd wel altijd in het achterhoofd dat zelfs de kleinste foutjes later kunnen uitmonden tot grote problemen. Laat je ons al het werk doen, dan kan je op je beide oren slapen.

9,8

Klanten vertellen

1088 beoordelingen

Bekijk reviews
Beoordeel zelf

Middelgrote tuin in Oostende ziet er weer als nieuw uit met Royal Grass® Lush

Het gazon van deze tuin was volledig uitgedroogd en vertoonde heel wat kale plekken. De klant had al meerdere pogingen ondernomen om het natuurgazon er terug bovenop te krijgen, maar alles was uiteindelijk tevergeefs. Daarom namen ze de beslissing om het natuurgazon te vervangen door kunstgras. De vraag was alleen: wie schakelen ze daarvoor in?

Oostends koppel rekent definitief af met mieren door Royal Grass® Lush

Rode mieren zijn de laatste jaren een ware plaag aan het worden in Belgische tuinen. Gelukkig bestaan er heel wat oplossingen om dergelijke insectenplagen tegen te gaan, al is dat vaak heel tijdrovend voor de meeste gezinnen. Daarom besluiten sommige mensen om kunstgras te plaatsen, dan is het meteen gedaan met de mierenoverlast.

Tuin in Oostende krijgt metamorfose met Royal Grass® Sense

Dit jonge koppel uit Oostende, beide hardwerkende verpleegkundigen, waren de dorre grasplekken in hun gazon beu. Ondanks een gebrek aan tijd hadden ze toch al redelijk wat energie en geld in hun natuurgazon gestoken. Daarnaast was er ook een stevige helling aanwezig in deze tuin, waardoor het ook heel onpraktisch was als speelruimte voor hun zoontje.

ZO GAAN WE AAN DE SLAG

Contact

Je neemt contact met ons op via mail of telefoon

Afspraak

We bespreken je wensen in een van onze kijktuinen

Planning

We maken een plan op met uitvoeringsperiode van de eerste werken

Uitvoering

We bereiden de bodem voor en plaatsen het kunstgras

Oplevering

Tevreden? Dan verschijnt binnenkort een factuur in je brievenbus

Klaar

En nu? Tijd om eindelijk te genieten!

Offerte & factuur

Weten hoe jouw droomtuin eruitziet? Wij geven je een idee hoeveel het zal kosten en bezorgen ja nadien een eerlijke factuur.

Puur vakmanschap

Kunstgrascentrum weet van wanten. Kies je voor onze diensten, dan mag je er zeker van zijn dat je project in ervaren handen is.

Warme klantenservice

Heb je vragen? Of je nu meer wil weten over de grondwerken of een afspraak wil maken in een van onze kijktuinen, wij staan voor je klaar.

Jarenlange garantie

Is er schade aan je grasmat? Bij aankoop van onze producten krijg je steeds 15 jaar garantie. Geen kleine lettertjes, altijd tevreden.

Groendak krijgt grondige makeover met Royal Grass® Sense

De roofing van het garagedak van dit huis in Oostende was dringend aan vernieuwing toe, en ook het terras moest vervangen worden. Naast een terras in keramische tegels wilde dit koppel ook meer beplanting . Het koppel ging aan de slag met hun aannemer, maar wat ze precies met het gazon wilden doen, wisten ze nog niet.

Spelende kleinkinderen uit Oostende amuseren zich te pletter op Royal Grass® Sense

Dit gazon uit Oostende had zijn beste tijd gehad. Droogte en spelende kleinkinderen waren daar de grootste oorzaak van. De oprit was aan vernieuwing toe en de grootouders overwogen om tegelijkertijd om kunstgras aan te leggen. Het moest er wel zo echt mogelijk uitzien en geplaatst worden door vakmannen. De zoektocht kon beginnen voor het koppel.

Herdershonden uit Oostende kunnen weer volop van tuin genieten met Royal Grass® Sense

De baasjes van deze twee mooie herdershonden uit Oostende waren de modderpoel die ze veroorzaakten grondig beu. Daarnaast wilden ze de vijver verwijderen, waardoor ze meteen overwogen om kunstgras te plaatsen. De vraag die hen nog restte was of ze de werken zelf wilden uitvoeren of uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf.

Kleine tuin in Oostende werd aangelegd met de Royal Grass® Lush

Als je het hele jaar door van je tuin wilt genieten, dan zal je heel wat tijd moeten spenderen aan je gazon. Wil je dat niet doen, maar wil je wel een mooi gazon? Dan zal je keuzes moeten maken. Veel van onze klanten komen bij het Kunstgrascentrum aankloppen net omdat ze niet genoeg tijd meer hebben om hun gazon te onderhouden.

Kind en hond kunnen weer veilig spelen in Oostendse tuin door Royal Grass®

De beste reclame is mond-aan-mondreclame. Veel van onze klanten zijn na alle werken zodanig enthousiast dat ze over ons en hun nieuw kunstgrasgazon pronken bij vrienden, familie en buren. Als je tuin of dakterras nu eenmaal volledig is zoals je het wilt, dan wil je dat nu eenmaal heel graag tonen aan je naasten.

Grote tuin in Oostende werd aangelegd met de Royal Grass® Wave

Suzanne houdt zielsveel van haar honden, maar haar tuin iets minder. Ze renden, speelden en groeven overal in de tuin. Hierdoor was het gazon volledig verwoest. Als het regende, werd de tuin een echte modderpoel. De klant zocht dan ook naar een duurzame oplossing, waardoor ze al snel bij het Kunstgrascentrum terechtkwam.