KUNSTGRAS OOSTENDE

Een fraai gazon vormt de basis voor een mooie groene tuin in Oostende. Met Royal Grass® kunstgras ben je verzekerd van een grasveld dat er altijd prachtig uitziet, de juiste lengte heeft en heerlijk groen is. Royal Grass® kunstgras is in Oostende verkrijgbaar bij erkende Royal Grass®-dealer Kunstgrascentrum. Breng een bezoek aan de showtuin om de verschillende modellen met elkaar te vergelijken.

MOOISTE KUNSTGRAS

Kies voor het meest natuurlijk ogende kunstgras met Royal Grass®. De kunstgrassen van Royal Grass® hebben stuk voor stuk een schitterend, zeer realistisch uiterlijk. Dit wordt bereikt door de uiterlijke kenmerken van natuurgras tot in detail na te bootsen. Net als echte grassprieten hebben de kunstgrasvezels van Royal Grass® bijvoorbeeld een natuurlijke V-vorm (V-shape®). Daarnaast maakt Royal Grass® gebruik van een innovatieve technologie genaamd MiNT®. Deze techniek zorgt ervoor dat de vezels zeer natuurlijk glanzen. De meest recente ontwikkeling van Royal Grass® is ReaDY®. De kunstgrasvezels staan hierbij niet langer allemaal dezelfde kant op, maar hebben een realistische eigen groeirichting.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

VOORDELEN KUNSTGRAS

Wat zijn de voordelen van kunstgras? Het grote voordeel van kunstgras is allereerst dat het vrijwel overal aangelegd kan worden. Heb je een tuin in Oostende waar je gras maar niet mooi groen wil blijven? Dan is Royal Grass® het perfecte alternatief. Kunstgras kan bovendien aangelegd worden op balkons en dakterrassen. Het vergt nagenoeg geen onderhoud en dus hoeft je er geen tijd aan te besteden om ervan te kunnen genieten.

Kan het kunstgras wel actief gebruikt worden, vragen veel klanten zich af. Dat kan zeker. Sterker nog, Royal Grass® kunstgras is zeer geschikt voor intensief gebruik. Het wordt nooit stukgelopen en is daarmee zeer geschikt voor tuinen waarin veel gespeeld wordt, maar ook voor de openbare ruimte en schoolpleinen. Royal Grass® kunstgras heeft een jarenlange levensduur en is kleur- en slijtvast.

POPULAIRE KUNSTGRASSEN

Nooit eerder oogde kunstgras zo realistisch! Door de vooruitstrevende ReaDY®-technologie heeft iedere vezel een eigen “groeirichting”. Hierdoor oogt het kunstgras niet langer stijf en statisch, maar krijgt de grasmat een speels en ongerept karakter. De ReaDY®-technologie wordt gebruikt voor deze modellen:

ROYAL GRASS® SENSE

Royal Grass® Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS® WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

DE KUNSTGRAS SPECIALIST

Met Royal Grass® kies je niet alleen voor het mooiste kunstgras, je profiteert ook nog eens van de allerbeste service. Royal Grass® werkt namelijk samen met de beste kunstgrasspecialisten in België. De officiële dealer van Royal Grass® in Oostende is Kunstgrascentrum. Deze partner heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van kunstgras.

Kunstgrascentrum is pas tevreden als het kunstgras naar je volle tevredenheid is geïnstalleerd. Daarom ontvang je altijd een tevredenheidsgarantie. Als klant krijgt je betrouwbaar advies en service op maat. Kunstgrascentrum levert en installeert kunstgras voor zowel particulieren als bedrijven en overheden. Je kunt bovendien gebruikmaken van de installatieservice van Kunstgrascentrum.

LAAT JE GOED ADVISEREN

Wil je het kunstgras graag eens van dichtbij bekijken? Bezoek dan de showtuin in Oostende. Hier zijn de verschillende modellen van Royal Grass® aangelegd, zodat je deze goed kunt bestuderen en met elkaar kunt vergelijken. Adres showtuin Oostende: Torhoutsesteenweg 628 (alleen op afspraak: 0474 477870)

Menu