Royal Grass Sense

Sense, meest natuurlijke uitstraling

Wij durven gerust te stellen dat kunstgras er nog nooit zo echt heeft uitgezien. Je zult je ogen niet geloven. Net als zovele klanten tot dusverre. Royal Grass® heeft dit product in 2016 geïntroduceerd in België, en is vermarkt via de verdelers. Wat begon als een test, of het product wel zou aanslaan is geëindigd als een succes product. Waarom? Omdat het echt anders is dan alle andere kunstgrassen. En heel erg lijkt op echt gras.

Zeg je het maar, dit kunstgras lijkt enorm veel op echt gras, toch?

Natuurgras of kunstgras

Natuurlijk vezelrichting

Sense maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen. Wij noemen het Realistic Directional Yarn (ReaDY). Deze techniek maakt het mogelijk dat niet alle vezeltjes in dezelfde richting staan zoals bij gewoon kunstgras, maar in verschillende richtingen. Daardoor is Sense niet van echt gras te onderscheiden.

Sense is zo mooi dat het zelfs een optie is voor die mensen die altijd vonden dat kunstgras te nep was. Royal Grass® Sense rekent af met alle vooroordelen. Ik kan me voorstellen dat je dat wel eens met eigen ogen wilt zien, dat kan. Graag zelfs. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showtuin, of voor een bezoek bij je thuis. We nemen dan grote stalen mee. Het product is geschikt voor een groendak, tuin en rondom kantoorgebouwen. Oh ja, en de prijzen zijn ook nog eens scherp.