kunstgras dakterras

Kunstgras op het terras

Voor het plaatsen van kunstgras op een terras zijn verschillende opties mogelijk. Het belangrijkste is dat er op de bestaande ondergrond (roofing, hardhout, tegels, etc.) geen water blijft staan. Dus genoeg afhelling (afschot) of waterdoorlaatbaarheid. Is de waterafvoer niet voldoende dan plaatsen wij op de bestaande ondergrond een drainerende mat en daarop het kunstgras.

Voordelen kunstgras terras

  • Kunstgras is betaalbaar voor iedereen.
  • Weinig tot geen onderhoud.
  • Kunstgras gaat lang mee en verkleurd niet.
  • Mogelijk op vele ondergronden.
  • Comfortabel zachte ondergrond.

Het kunstgras vastmaken

In de tuin kan kunstgras vaak los gelegd worden. Op een dak is dit meestal niet het geval. Een dak is windgevoelig en u wilt natuurlijk niet dat de grasmat straks bij uw buren beland! U moet dus van te voren bedenken hoe het kunstgras vastgemaakt kan worden. Er zijn genoeg andere oplossingen te bedenken. Eén van de oplossingen is vast lijmen aan de ondergrond. Boren of schroeven doen wij liever niet in uw dak want lekkage daar zit u niet op te wachten. Omdat de situatie per dakterras anders is raden wij aan contact met ons op te nemen. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Welk type kunstgras?

Kunstgrascentrum heeft veel ervaring als het om kunstgras plaatsen op dakterrassen gaat. U hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Er is veel keuze in grastapijt dus vraag ons gerust welk gras voor uw dakterras het meest geschikt is qua uitstraling en prijs.