HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

schedule

MAANDAG – ZATERDAG
Op afspraak
ZONDAG
Gesloten

TEVREDENHEIDSGARANTIE

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

KIJKTUIN EKE

Wil je graag weten hoe het kunstgras van Royal Grass® er in het echt uitziet? Dan ben je bij het KUNSTGRASCENTRUM in Eke (Nazareth) aan het juiste adres. Bij ons ben je niet afhankelijk van foto’s en stalen, maar kan je een schitterend aangelegde kijktuin bezoeken.

In onze voorbeeldtuin zijn de verschillende kunstgrassen in combinatie met verschillende soorten beplanting tentoongesteld. Zodoende kan je de modellen grondig met elkaar vergelijken en zelfs even rustig over het kunstgras lopen of er een poosje op zitten. Ontdek tegelijkertijd ook hoe zacht de vezels aanvoelen, hoe stevig de grasmat is en hoe realistisch het eruitziet.

Locatie pin

Klik op onderstaande kaart om gemakkelijk en snel te navigeren naar onze kijktuin in Eke.

TULPENSTRAAT 11 – 9810 EKE (Nazareth)

MAAK EEN AFSPRAAK

Wanneer je een afspraak maakt voor een bezoek aan onze kijktuin in Eke, zorgen wij dat er een gespecialiseerde medewerker aanwezig is die je alles kan vertellen over de specifieke eigenschappen van iedere soort kunstgras.

Onze experts helpen je graag bij het vinden van het kunstgras dat past bij je beoogde toepassing.

OOK ZONDER AFSPRAAK

Breng je liever een bezoek aan onze kijktuin zonder afspraak of na de kantooruren? Dat kan ook! Speciaal voor jou hebben wij onze verschillende grassen voor ons bedrijfsgebouw aangelegd, zodat je deze op elk moment van de dag kan komen bekijken.

KUNSTGRAS ERVAREN IN ONZE KIJKTUIN

Denk je erover na om kunstgras te plaatsen in je tuin? Wees gerust: je neemt vast en zeker de juiste beslissing. Toch moet je altijd goed nadenken welke grassoort je zou willen plaatsen, want kunstgras is een langetermijninvestering. Wij raden al onze klanten aan om het door hen gewenste kunstgras eens in het echt te komen bekijken. Zo kan je een betere beslissing maken welke grassoort het beste bij jou past.

Wanneer je de kijktuin bezoekt kan je zelf ervaren hoe onze verschillende varianten aanvoelen. Maak er gerust eens een wandelingetje op, laat je huisdier er eens overlopen of ga er eens op zitten. 

POPULAIRE GRASSOORTEN

HOE KIES IK DE JUISTE SOORT KUNSTGRAS?

Dat is eigenlijk heel simpel: probeer altijd te redeneren vanuit welke toepassing je het gazon wil gebruiken.

Bij normaal gebruik, zoals een siertuin, groendak of voortuin, zijn al onze grassoorten een goede optie. Bij licht intensiever gebruik, denk aan spelende kinderen of huisdieren, kies je best voor een wat voller kunstgras. Bij zeer intensief gebruik, zoals scholen en sportcentra, opteer je maar beter voor een slijtvaste grassoort.

De verschillende soorten hebben stuk voor stuk hun eigen kenmerken. Onze kunstgrasexperts kunnen je alles vertellen over ieder model en helpen je graag verder.

Ben je benieuwd naar de werkzaamheden die bij de aanleg van onze nieuwe kijktuin kwamen kijken of wil je graag weten hoe onze kijktuin er nu uit ziet?

Neem dan zeker een kijkje in onderstaande fotogalerij!

OPENINGSUREN

MAANDAG
Op afspraak
DINSDAG
Op afspraak
WOENSDAG
Op afspraak
DONDERDAG
Op afspraak
VRIJDAG
Op afspraak
ZATERDAG
Op afspraak
ZONDAG
Gesloten

Afhaling of bezoeken buiten de openingsuren zijn alleen op afspraak mogelijk. 

WIST JE DAT…

  • … we een online offertetool hebben waar je een vrijblijvende richtprijs kan berekenen?
    Op deze manier heb je al een idee van wat jouw project min of meer zou kunnen kosten.
  • … je als particulier of tuinaannemer ook bij ons terecht kan om een stuk kunstgras op te halen?
    Daarnaast vindt je hier ook alle benodigdheden voor de aanleg van het kunstgras zoals de gereedschappen en het instrooizand.
  • … ook je hond of andere huisdieren welkom zijn in onze kijktuin? 
    Ze mogen zelfs de verschillende kunstgrassen eens uittesten! Zo kunnen ze jou helpen bij het kiezen van de geschikte grassoort.

ONZE ANDERE KIJKTUINEN

We hebben in Torhout een heel mooie kijktuin waar je de grassen kunt zien, voelen en belopen op grotere oppervlaktes. Uniek in heel Europa. Zeker de moeite om deze eens te bezoeken. Daarnaast hebben we ook nog kijktuinen in Oostende, Lauwe en Middelkerke.

Belevingstuin,
kantoor en magazijn

Kijktuin,
kantoor en magazijn

Onbemande kijktuin
altijd toegankelijk

Kijktuin
enkel op afspraak

ONS MOTTO

“Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!”

FAQ

Wees gerust: je huisdier mag zeker onze verscheidene kunstgrasvarianten komen uittesten. Misschien wijst hij of zij je wel naar het geknipte kunstgras!

In alle kijktuinen van het Kunstgrascentrum hebben we allerlei grassoorten aangelegd. Bovendien werden onze verschillende soorten zodanig aangelegd dat je het ook kan bekijken met allerlei beplanting en bestrating, waardoor je al meteen wat inspiratie kan opdoen voor je eigen tuin.

Dat kan, maar niet in al onze kijktuinen is dat mogelijk. In Oostende en Torhout kan je altijd terecht om kunstgras op te halen. Daarnaast hebben we ook alle materialen liggen voor de aanleg van kunstgras. Als je iets laat weten, kunnen we al dat materiaal voor je klaarleggen om te gebruiken bij de aanleg van je kunstgras. Uiteraard kunnen wij ook het door jou gewenste kunstgras aanleggen.