KUNSTGRAS IN IEPER

Kunstgrascentrum is door zijn jarenlange expertise de expert in regio Harelbeke. De jongste jaren waren we zeer actief in steden als Kortrijk, Zwevegem, Kuurne en omliggende gemeenten. Met meer dan tien jaar ervaring weten we precies waar we rekening mee moeten houden bij de grondwerken en de plaatsing.

Wij werken nauw samen met het kwaliteitsmerk Royal Grass®, dat al sinds 2003 de beste producten op de markt brengt.

WAAROM KUNSTGRAS?

 

Is je tuin onderhouden een hele klus geworden, maar heb je zelf eigenlijk te weinig tijd om het optimaal te verzorgen? Dan kan kunstgras een goed alternatief zijn. Velen beseffen niet goed dat een mooi, groen gazon heel wat van je kostbare vrije tijd kan opslorpen. Heb je kinderen die al eens graag in de tuin ravotten of honden die zich op het gras willen uitleven, dan wordt je tuin onderhouden nog moeilijker.

Vele West-Vlaamse gezinnen kiezen daarom voor kunstgras van het Kunstgrascentrum. Omdat ze tijdens de winter geen modderpoel willen, of omdat ze het hele jaar door kampen met engerlingen of ander ongedierte die je gras naar de knoppen helpt. Wij staan klaar om je te helpen in je keuze voor het beste kunstgras uit ons uitgebreide Royal Grass®-assortiment. Heb je nog vragen? Contacteer ons vrijblijvend op het nummer bovenaan deze pagina of maak een afspraak in een van onze prachtige kijktuinen in West-Vlaanderen.

WAT SCHUIFT DAT?

 

Onze prijzen variëren per vierkante meter tussen zo’n 40 en 55 euro, inclusief BTW. Voor een project waar we de grondwerken voorbereiden, het kunstgras leveren en plaatsen, mag je per vierkante meter ergens tussen de 90 en 120 euro rekenen, inclusief BTW. De grondwerken maken hierbij iets minder dan de helft van de totale kost uit. De prijs hangt verder voornamelijk ook af van de grootte, vorm en toegankelijkheid van de tuin, eventuele bijkomende werken en het kunstgras zelf.

ZO KAN JE JE RICHTPRIJS BEPALEN

Wij kunnen op verschillende manieren iets voor je betekenen. Bereken hieronder een grove schets van het kostenplaatje:

Je laat het kunstgras plaatsen
WIJ VERZORGEN ALLE WERKEN

Onze gespecialiseerde teams voeren de grondwerken uit en verzorgen de plaatsing.

Prijs: €90 – €120 per m²
inclusief BTW

Wist je dat? Je kan ons tijdens de grondwerken een handje toesteken. Achteraf brengen we de uren in mindering op de factuur.

Kunstgras leren plaatsen
WE WERKEN SAMEN

We geven jou of je aannemer advies over de grondwerken en wij verzorgen de plaatsing.

Prijs: €55 – €70 per m²
inclusief BTW

Let op! Prijs is inclusief toebehoren. Wij kunnen ook de voorafgaande grondwerken gedeeltelijk van je overnemen.

Zelf kunstgras plaatsen
JE DOET ALLES ZELF

Wij zorgen voor de levering van het grastapijt en de bijhorende materialen.

Prijs: €40 – €55 per m²
inclusief BTW

Belangrijk! De installatiekost schommelt tussen €5 en €10 per m². Wij geven je lijm, schroeven, instrooizand, enz.

ROYAL GRASS®: ALLEEN DE BESTE KWALITEIT

Het grastapijt van Royal Grass® staat voor ons gelijk aan duurzaamheid en kwaliteit. Al onze soorten zijn voorzien van een dubbele backing, voldoende UV-stabilisator en zijn na grondige testen goed bestand tegen slijtage. Bovendien leent dit type zich perfect voor toepassingen in leef- en speelomgevingen, waardoor uw huisdieren en kinderen zorgeloos in de tuin kunnen spelen.

Royal Grass® oogt ook zeer natuurgetrouw - niet onze woorden, wel die van onze klanten. Door de hypermoderne productietechnieken produceert het keurmerk grasvezels die je haast niet kan onderscheiden van echt gras zonder er een vergrootglas bij te nemen. Deze vezels zijn onder andere verwerkt in onze meest populaire grastapijten, zoals de Sense-, Wave- en Lush-varianten.

Kunstgras kies je beter niet door enkel een staaltje te bekijken. Wij raden onze klanten altijd aan om het gras eerst in het echt te zien en erop te wandelen. Breng daarom gerust eens een bezoekje in onze kijktuin in Lauwe, of snuister eens door onze referenties om te zien wat klanten over ons vertellen.

REFERENTIES KUNSTGRAS IEPER

Boerenhof in Valmertinge is zeer tevreden over Royal Grass® Sense-investering

Het verbaast geen van onze klanten meer, maar het Kunstgrascentrum werkt niet alleen samen met particulieren, maar we voeren ook op regelmatige basis projecten uit voor bedrijven, zelfstandigen of openbare plekken. Zo hebben we al kunstgras aangelegd op kleine speeltuinen, scholen en zelfs crèches.

Gepensioneerde reizigers kunnen weer genieten van thuis met Royal Grass® Deluxe

Dit gepensioneerde koppel uit Ieper houdt ervan om de wereld rond te reizen met hun mobilhome. Telkens wanneer ze na hun reis in de zomer terug thuiskwamen was hun natuurgazon helaas volledig dor en verwaarloosd. De meest voor de hand liggende oplossing voor hen was om kunstgras te plaatsen, waardoor ze niet veel later op het Kunstgrascentrum stootten.

Grote tuin in Hollebeke krijgt nieuw gezicht door Royal Grass® Sense

Naast particulieren en bedrijven werkt het Kunstgrascentrum uiteraard ook gretig samen met allerlei aannemers. Wij staan jou en de aannemer maar al te graag bij mocht je nood hebben aan kunstgras tijdens je tuinrenovatie. Zo hebben we al verschillende projecten uitgevoerd met allerlei aannemers en hun klanten.

UITSTEKENDE SERVICE EN VAKMANSCHAP

9,8

Klanten vertellen

1094 beoordelingen

Bekijk reviews
Beoordeel zelf

Grote tuin in Ieper ondergaat totaalrenovatie door Royal Grass® Sense

Ben je volop bezig met je woning te renoveren, dan denk je misschien beter ook eens na over je tuin. Heel wat van onze klanten komen bij het Kunstgrascentrum aankloppen omdat ze vinden dat hun oude tuin dringend eens moet opgeknapt worden, of omdat hun gazon in een nogal schril contrast staat tegenover hun gerenoveerde woning.

Middelgrote tuin aangelegd met Royal Grass® Sense in Ieper

Heel wat van onze klanten zijn het beu dat hun natuurgazon er steeds zo dor en droog bijligt door de warme zomers en natte winters. Veel mensen kiezen dan om in het voorjaar hun gras opnieuw te redden door het opnieuw in te zaaien en er hard aan te werken. Toch is dat niet voor alle mensen een optie, daarom investeren de meesten in kunstgras.

Nieuwbouwwoning in Ieper krijgt finishing touch met Royal Grass®® Sense

De laatste werken aan deze nieuwbouwwoning van deze tweeverdieners was het gazon. De zware bodem en het gebrek aan tijd deed hen beslissen om kunstgras aan te leggen. Het koppel zocht enkel nog een bedrijf dat ook de expertise had in de aanleg van de onderlaag. De tuin had twee niveaus en het onderste gedeelte was zeer gevoelig voor wateroverlast.

ZO GAAN WE AAN DE SLAG

Contact

Je neemt contact met ons op via mail of telefoon

Afspraak

We bespreken je wensen in een van onze kijktuinen

Planning

We maken een plan op met uitvoeringsperiode van de eerste werken

Uitvoering

We bereiden de bodem voor en plaatsen het kunstgras

Oplevering

Tevreden? Dan verschijnt binnenkort een factuur in je brievenbus

Klaar

En nu? Tijd om eindelijk te genieten!

Offerte & factuur

Weten hoe jouw droomtuin eruitziet? Wij geven je een idee hoeveel het zal kosten en bezorgen ja nadien een eerlijke factuur.

Puur vakmanschap

Door onze ervaring weten wij van wanten. Kies je voor onze diensten, dan mag je er zeker van zijn dat je project in goede handen is.

Warme klantenservice

Heb je vragen? Of je nu meer wil weten over de grondwerken of een afspraak wil maken in een van onze kijktuinen, wij staan voor je klaar.

Jarenlange garantie

Is er schade aan je grasmat? Bij aankoop van onze producten krijg je steeds 15 jaar garantie. Geen kleine lettertjes, altijd tevreden.

Jong koppel met zoon is zeer tevreden over Royal Grass® Wave

Een tuin waar de kinderen heerlijk in kunnen ravotten, zonder dat ze vies worden en het gazon kapot trappelen? Ja hoor, met kunstgras is dat zeker en vast mogelijk. Door de toenemende verstedelijking wordt een tuin waarin kinderen kunnen spelen steeds belangrijker. Daarom helpen we je graag bij de realisatie van een gazon dat geschikt is voor kinderen.

Tom uit Ieper kan weer van tuin genieten door Royal Grass® Sense

Onze klanten zitten niet graag stil, ze nemen vaak actie wanneer ze merken dat alle moeite die ze aan hun gazon spenderen is, verloren gaat. Heel wat mensen doen keihard hun best om hun gazon er weer bovenop te helpen na een verwoestende zomer, maar vaak herstelt het natuurgazon nooit (helemaal).

Kleine tuin in Ieper krijgt groene make-over door Royal Grass® Wave

Er zijn van die wijken in West-Vlaanderen waar buren heel goed met elkaar overeenkomen. In deze specifieke buurt was mond-aan-mondreclame cruciaal voor de verspreiding van ons Royal Grass®-kunstgras. De ene buur vond de ander zijn gazon zo mooi, dat ze het meteen ook in hun tuin wilden.

Kinderen kunnen weer veilig spelen in tuin door Royal Grass® Lush

Iedere verantwoordelijke (groot)ouder is uiteraard bezorgd om zijn of haar (klein)kind. Vaak komen klanten bij het Kunstgrascentrum over de vloer om zich te informeren over kunstgras in hun tuin, omdat ze weten dat wij een veiligere ondergrond kunnen bieden wanneer ze in de tuin willen spelen.

Man uit Ieper verliest eindelijk minder tijd aan tuin door Royal Grass® Sense

Ben je een handige harry en heb je ervaring met technische klussen? Dan kunnen onze klanten zelf kiezen om hun nieuw kunstgras zelf aan te leggen. Heel wat van onze nieuwe klanten weten erg goed dat ze kunstgras willen kopen maar twijfelen soms of ze het zelf zouden plaatsen

Vrouw uit Vlamertinge is zeer tevreden over kleine tuin met Royal Grass® Lush

Mensen leven almaar meer in stedelijke omgevingen, waardoor we steeds minder in groene omgevingen wonen. En als je dan al een stukje groen bij je thuis hebt, kan het vaak moeilijk zijn om het goed te onderhouden. Daarom biedt het Kunstgrascentrum een tussenoplossingkunstgras, een gazon dat altijd groen is en je haast niet hoeft te onderhouden.