KUNSTGRAS OOSTKAMP

Kunstgras plaatsing

Kunstgrascentrum is heel actief in de regio Oostkamp. Al sinds 2008 jaar werken we met het kwaliteitsmerk Royal Grass®. Naast het plaatsen van kunstgras in Hertsberge, Waardamme, Moerbrugge en Ruddervoorde zijn wij ook gespecialiseerd in de aanleg van de stabiele waterdoorlaatbare ondergronden voor kunstgras. Deze onderbouw voor ons product is minstens even belangrijk als de kwaliteit van het product. Het soort grastapijt dat je kiest is afhankelijk van je persoonlijke smaak. Door onze uitgebreide collectie hebben we voor ieder wat wils.

NATUURLIJKE UITSTRALING

Royal Grass® Sense, Royal Grass® Wave en Royal Grass® Lush zijn onze drie meest gevraagde grassen. Deze zijn voorzien van onze vezel met Ready technologie. In tegenstelling tot de vroegere vezels, hebben deze unieke vezels een unieke groeirichting die bijdraagt tot een zeer natuurlijke uitstraling. Daarnaast bestaat onze collectie ook nog uit andere grassoorten met een wat strakkere uitstraling. Alle grassoorten uit onze collectie zijn van gelijkaardige kwaliteit, er is dus geen verschil in kwaliteit tussen onze goedkoopste en onze duurste grassen. De prijs wordt voornamelijk bepaald door de lengte en de hoeveelheid van de vezel per vierkante meter. Het soort kunstgras dat je kiest is afhankelijk van je persoonlijke smaak. Door onze uitgebreide collectie hebben we voor ieder wat wils.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Populaire grassen

Nooit eerder oogde kunstgras zo realistisch! Door de vooruitstrevende ReaDY®-technologie heeft iedere vezel een eigen “groeirichting”. Hierdoor oogt het kunstgras niet langer stijf en statisch, maar krijgt de grasmat een speels en ongerept karakter. De ReaDY®-technologie wordt gebruikt voor deze modellen:

ROYAL GRASS® SENSE

Royal Grass® Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS® WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

PROJECTEN IN OOSTKAMP

Hieronder enkele projecten die wij gerealiseerd hebben in de regio Oostkamp.

kunstgras honden
Kunstgras en honden is prima combi

Christ en zijn vrouw in de Olieboomstraat kozen voor Royal Grass® Sense na een bezoek aan de showtuin. Ze deden zelf de graafwerken. Wij installeerden de ondergrond, de afboording van de plantvakken en plaatsten het gras. De reactie van de klant: “Topzaak! Zeer tevreden zelfs met een bordeauxdog die er iedere dag op loopt

Kunstgras tuinaannemers
Tuinaannemer plaatst de Wave

Stijn kwam in contact met ons via een een klant waar wij kunstgras hadden geplaatst. Hij had al ervaring met grastapijt, maar niet met Royal Grass®. Hij was onder de indruk van Wave en besloot bij zijn volgende installatie deze aan de klant aan te raden. Stijn stuurde ons bovenstaande met de opmerking: “Bedankt voor de nuttige tips.

Kunstgras Ruddervoorde
Tuin villa in opdracht van Hovenier

De hovenier van deze mooie tuin had ons aanbevolen bij het koppel uit Ruddervoorde. Na een bezoek aan onze showtuin in Oostende kozen zij om hun tuin te voorzien met Royal Grass® Sense. Het kunstgras werd door ons geplaatst, nadat de tuinaannemer de graafwerken en stabilisatie van de ondergrond had verzorgd.

Kunstgras Oostkamp-1
Tuinrenovatie met Sense

 Een jong koppel uit Oostkamp kiest voor Royal Grass® Sense. Op aanraden van een kennis kwam Jurgen met ons in contact. Na een bezoek aan de showtuin in Oostende koos hij resoluut voor Royal Grass® Sense.  Hij voerde de grondwerken zelf uit en wij plaatsten het kunstgras. Jurgen: “De service was zeer goed

Kunstgras Fabiolalaan
Schone veilige ondergrond

Royal Grass® Sense werd gekozen om zijn wilde look en natuurgetrouwe kwaliteit. Sabine woont in de Zeeltstraat en was de zompige tuin en de modderpootjes van de twee windhonden beu. Wij verzorgden de graafwerken en stabilisatie van de ondergrond, inwerken van de drie putdeksels en de afboording. Nadien plaatsten we het kunstgras.

Kunstgras kinderopvang-1
Kinderopvang het Hummeltje

Ook kinderopvang het Hummeltje uit Ruddervoorde kiest voor kunstgras om hun speeltuin uit te breiden. Achter de reeds aanwezige rubberen speelvloer zal er grastapijt geplaatst worden om de allerkleinsten te laten spelen. Het gras is valveilig en voldoet volledig aan de EN71-3 normen.