KUNSTGRAS IN MENEN

Kunstgrascentrum is door zijn jarenlange expertise de kunstgrasexpert in regio Menen. De jongste jaren waren we zeer actief in steden als Wevelgem, Lauwe, Aalbeke, Wervik, Geluwe en Rekkem. Met meer dan tien jaar ervaring weten we precies waar we rekening mee moeten houden bij de grondwerken en de plaatsing van kunstgras.

Kunstgrascentrum werkt samen met het kwaliteitsmerk Royal Grass®, dat al sinds 2003 de beste kunstgrasproducten op de markt brengt.

WAAROM KUNSTGRAS?

 

Is je tuin onderhouden een hele klus geworden, maar heb je zelf eigenlijk te weinig tijd om het optimaal te verzorgen? Dan kan kunstgras een goed alternatief zijn. Velen beseffen niet goed dat een mooi, groen gazon heel wat van je kostbare vrije tijd kan opslorpen. Heb je kinderen die al eens graag in de tuin ravotten of honden die zich op het gras willen uitleven, dan wordt je tuin onderhouden nog moeilijker.

Vele West-Vlaamse gezinnen kiezen daarom voor kunstgras van het Kunstgrascentrum. Omdat ze tijdens de winter geen modderpoel willen, of omdat ze het hele jaar door kampen met engerlingen of ander ongedierte die je gras naar de knoppen helpt. Wij staan klaar om je te helpen in je keuze voor het beste kunstgras uit ons uitgebreide Royal Grass®-assortiment. Heb je nog vragen? Contacteer ons vrijblijvend op het nummer bovenaan deze pagina of maak een afspraak in een van onze prachtige kijktuinen in West-Vlaanderen.

WAT SCHUIFT DAT?

 

Onze prijzen variëren per vierkante meter tussen zo’n 40 en 55 euro, inclusief BTW. Voor een project waar we de grondwerken voorbereiden, het kunstgras leveren en plaatsen, mag je per vierkante meter ergens tussen de 90 en 120 euro rekenen, inclusief BTW. De grondwerken maken hierbij iets minder dan de helft van de totale kost uit. De prijs hangt verder voornamelijk ook af van de grootte, vorm en toegankelijkheid van de tuin, eventuele bijkomende werken en het kunstgras zelf.

ZO KAN JE JE RICHTPRIJS BEPALEN

Kunstgrascentrum kan op verschillende manieren iets voor je betekenen. Bereken hieronder een grove schets van het kostenplaatje:

Je laat het kunstgras plaatsen
WIJ VERZORGEN ALLE WERKEN

Onze gespecialiseerde teams voeren de grondwerken uit en plaatsen het kunstgras.

Prijs: €90 – €120 per m²
inclusief BTW

Wist je dat? Je kan ons tijdens de grondwerken een handje toesteken. Achteraf brengen we de uren in mindering op de factuur.

Kunstgras leren plaatsen
WE WERKEN SAMEN

We geven jou of je aannemer advies over de grondwerken en we plaatsen het kunstgras zelf.

Prijs: €55 – €70 per m²
inclusief BTW

Let op! Prijs is inclusief toebehoren. Wij kunnen ook de voorafgaande grondwerken gedeeltelijk van je overnemen.

Zelf kunstgras plaatsen
JE DOET ALLES ZELF

Kunstgrascentrum zorgt voor de levering van het kunstgras en de bijhorende materialen.

Prijs: €40 – €55 per m²
inclusief BTW

Belangrijk! De installatiekost schommelt tussen €5 en €10 per m². Wij geven je lijm, schroeven, instrooizand, enz.

ROYAL GRASS®: ALLEEN DE BESTE KWALITEIT

Het kunstgras van Royal Grass® staat voor ons gelijk aan duurzaamheid en kwaliteit. Al onze kunstgrassoorten zijn voorzien van een dubbele backing, voldoende UV-stabilisator en zijn na grondige testen goed bestand tegen slijtage. Bovendien leent dit type kunstgras zich perfect voor toepassingen in leef- en speelomgevingen, waardoor uw huisdieren en kinderen zorgeloos in de tuin kunnen spelen.

Royal Grass® oogt ook zeer natuurgetrouw - niet onze woorden, wel die van onze klanten. Door de hypermoderne productietechnieken produceert het keurmerk grasvezels die je haast niet kan onderscheiden van echt gras zonder er een vergrootglas bij te nemen. Deze vezels zijn onder andere verwerkt in onze meest populaire grastapijten, zoals de Sense-, Wave- en Lush-varianten.

Kunstgras kies je beter niet door enkel een staaltje te bekijken. Wij raden onze klanten altijd aan om kunstgras eerst in het echt te zien en erop te wandelen. Breng daarom gerust eens een bezoekje in onze kijktuin in Lauwe, of snuister eens door onze referenties om te zien wat klanten over ons vertellen.

REFERENTIES KUNSTGRAS MENEN

Grote tuin in Wevelgem krijgt opknapbeurt met Royal Grass® Sense

Als je het onderhoudswerk aan je tuin niet meer ziet zitten, stappen veel mensen over op kunstgras. Zo ook deze klant uit Wevelgem, die het niet zag zitten om zijn tuin van maar liefst 360 m² elke week te maaien. 'Veel te veel werk om wekelijks te doen, ik had er eenvoudigweg te weinig tijd voor,' vertelde hij na de werken.

Grote tuin in Lauwe aangelegd met natuurlijke Royal Grass® Lush

kunstgras kan je op heel wat plekken plaatsen: je tuin, je dakterras of balkon en zoveel meer. Dit koppel uit Lauwe liet kunstgras plaatsen in hun tuin op verschillende hoogtes. Dat deden ze omdat het onderhoud anders te veel van hun vrije tijd zou inpalmen. Ze hadden ook andere opties in gedachten, maar kunstgras leek hen op financieel vlak de voordeligste.

Grote tuin in Wevelgem eindelijk gered met Royal Grass® Lush

Na heel wat vergeefse pogingen om haar natuurgazon te redden, was Anita uit Wevelgem het grondig beu. Na elke onderhoudsbeurt wou haar gazon maar niet opleven, ook al probeerde ze alle middelen die haar werden aangeraden door professionals en vrienden.

UITSTEKENDE SERVICE EN VAKMANSCHAP

Naast het grastapijt zijn ook de grondwerken en een goede plaatsing van het kunstgras minstens even belangrijk. Ook al heb je de mogelijkheid om al die zaken zelf aan te pakken, het Kunstgrascentrum neemt deze taken maar al te graag op zich. Kunstgrascentrum heeft hiervoor werknemers in dienst met jarenlange ervaring. 

Kunstgras plaatsen is moeilijker dan je denkt. Zo moet je kunnen bepalen wat de correcte legrichting is van het kunstgras, hoe je de verschillende stukken kan verlijmen en hoe je het zand mooi egaal kan instrooien.

Je hebt dus niet alleen een pak technische kennis nodig, je moet ook nog eens het juiste materiaal ter beschikking hebben. Denk maar aan een tapijtkar, strooier, PU-lijm, lijmband, speciale messen, enzovoort. Voor correct advies en de juiste inschatting van de nodige werken schakel je beter een van onze experts in.

9,8

Klanten vertellen

1102 beoordelingen

Bekijk reviews
Beoordeel zelf

Indoor sportveld is succes bij klanten in Mister Foot Wevelgem

Het Kunstgrascentrum realiseert niet enkel projecten voor particulieren, maar ook voor scholenprivézaken en zelfs crèches. Maar eigenlijk is geen enkele uitdaging ons te veel. Zo hebben we ook nog andere speciale kunstgrasprojecten verzorgd voor allerlei soorten klanten, zoals een speelheuvel en rotondes.

Kleine tuin in Menen haalt alles uit de kast met Royal Grass® Deluxe

Als je een kleine tuin hebt waar je alles uit de kast wilt halen, dan kan je vast en zeker bij het Kunstgrascentrum terecht. Wij hebben niet alleen een breed assortiment aan kwaliteitsvolle kunstgrassen, we leveren ook bouwdiensten voor het kunstgras en we zorgen voor extra natuurbeplanting in je tuin.

Wervikse tuin wordt paradijs voor honden met Royal Grass® Lush

Ben je een familie met honden, maar wil je toch kunstgras in je tuin? Dat is eigenlijk helemaal geen probleem! Vele mensen denken dat kunstgras niet goed is voor hun geliefde viervoeter, maar dat is een flinke misvatting. In tegendeel, kunstgras brengt meer voordelen met zich mee dan je zou verwachten.

ZO GAAN WE AAN DE SLAG

Contact

Je neemt contact met ons op via mail of telefoon

Afspraak

We bespreken je wensen in een van onze kijktuinen

Planning

We maken een plan op met uitvoeringsperiode van de eerste werken

Uitvoering

We bereiden de bodem voor en plaatsen het kunstgras

Oplevering

Tevreden? Dan verschijnt binnenkort een factuur in je brievenbus

Klaar

En nu? Tijd om eindelijk te genieten!

Offerte & factuur

Weten hoe jouw droomtuin eruitziet? Wij geven je een idee hoeveel het zal kosten en bezorgen ja nadien een eerlijke factuur.

Puur vakmanschap

Kunstgrascentrum weet van wanten. Kies je voor onze diensten, dan mag je er zeker van zijn dat je project in ervaren handen is.

Warme klantenservice

Heb je vragen? Of je nu meer wil weten over de grondwerken of een afspraak wil maken in een van onze kijktuinen, wij staan voor je klaar.

Jarenlange garantie

Is er schade aan je grasmat? Bij aankoop van onze producten krijg je steeds 15 jaar garantie. Geen kleine lettertjes, altijd tevreden.

Kinderen uit Rekkem kunnen geluk niet op met Royal Grass® Sense

Als je het hele jaar door wil genieten van een groene tuin, dan kan het wenselijk zijn om op kunstgras over te schakelen. Zeker als je kinderen hebt die dagelijks in de tuin willen ravotten kan dat een goede optie zijn, want je mag er zeker van zijn dat er plots heel wat droge of modderige plekken in je gazon zullen verschijnen.

Engelse Cocker kan weer ravotten op stevig Royal Grass® Sense-gazon

Een gazon onderhouden is op zich al een zware taak. Als daarbij nog eens een hond komt, zal je sowieso nog meer werk hebben aan het onderhoud van je gras. Veel van onze klanten gooien daarom de handdoek in de ring en laten kunstgras plaatsen. Wij kunnen je tijdens dat hele proces van a tot z bijstaan.

Middelgrote tuin in Menen krijgt nieuwe look met Royal Grass® Sense

Krijg je je natuurgazon er maar niet bovenop, ondanks al je pogingen? Dan kan je maar beter naar alternatieven op zoek gaan. Een populaire keuze bij mensen is om dan maar kunstgras te plaatsen. De meesten willen immers nog steeds een mooie (voor)tuin hebben, zonder al het bijkomende onderhoudswerk.

Man uit Rekkem krijgt positieve reacties op Royal Grass® Sense-gazon

Als je tuin er maar belabberd bijligt, kan kunstgras een goede remedie zijn. Veel van onze klanten hadden met hun natuurgazon heel wat last van droge of net heel modderige plekken, afhankelijk van het seizoen. Om dat tegen te gaan, heeft je gras heel wat onderhoudswerk nodig - iets wat velen vandaag door een drukke job of kinderen niet hebben.

Voortuin in Menen krijgt make-over met Royal Grass® Wave

Heb je een voortuin waarmee je wil uitpakken in je buurt? Fijn! Maar dan moet je wel beseffen dat daar wel wat meer onderhoudswerk bij komt kijken dan enkel je gras maaien. Je moet ervoor zorgen dat het genoeg water krijgt om z'n groene kleur te behouden en dat je zeker het onkruid regelmatig uittrekt.

Floris uit Rekkem laat tuin stralen met Royal Grass® Sense

Een mooie tuin, dat betekent meteen ook dat je heel wat onderhoudswerk zal hebben aan je gazon. Niet dat je elke dag het onkruid moet trekken uit je tuin, maar een wekelijkse onderhoudsbeurt kan nooit kwaad voor je grasperk. Toch zien we dat veel van onze klanten zich ontzien van dergelijke taken, en dan kunnen wij je helpen.

Tuin in Wevelgem ondergaat metamorfose door Royal Grass® Sense

Veel van onze klanten zijn het beu om voortdurend een gazon te hebben vol kale plekken. Meestal laten sommige klanten dan hun hele tuin onder handen nemen door een tuinaannemer, of maken ze er zelf iets helemaal nieuws van. In beide gevallen kunnen we je dan bijstaan met advies en ons kunstgras.

Delhaize in Wevelgem krijgt likje groen met Royal Grass® Sense

Het Kunstgrascentrum werkt niet alleen samen met particulieren, maar ook voor allerlei ondernemingen en zelfs scholen of crèches. Het handigste is nog steeds om online je gegevens in te vullen zodat we online al een richtofferte kunnen maken, daarna kunnen we alle zaken verder via mail of telefoon met je bespreken.

Grote tuin in Menen komt tot z'n recht met Royal Grass® Sense

Heb je een tuin met veel beplanting? Goed, dat is altijd een meerwaarde voor de esthetiek van je tuin én de natuur! Het Kunstgrascentrum raadt altijd aan om - ongeacht of je nu kunstgras hebt of niet - zeker te investeren in beplanting. Die versterken de esthetiek van je tuin.

Middelgrote tuin in Lauwe aangelegd met Royal Grass® Lush

Ben je het beu om uren van je kostbare tijd te steken in het onderhoud van je gazon? Met kunstgras is dat probleem meteen van de baan. Ben je geïnteresseerd om kunstgras te plaatsen? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment, of maak een afspraak in een van onze vele kijktuinen in West-Vlaanderen.

Gezin met zwembad laat Royal Grass® Lush aanleggen

Mensen met een zwembad in de tuin weten hoe lastig het is om het water steeds proper te houden, zeker als je een natuurgazon hebt. Kinderen die met vuile voeten in het zwembad springen, de aarde en modderstukjes die onvermijdelijk in het water terechtkomen, de kleine grassprieten die op het wateroppervlak zweven, enzovoort.

Zelfstandige in Menen onder de indruk van transformatie door Royal Grass® Sense

Het Kunstgrascentrum heeft al heel wat mensen geholpen. Van particulieren over zelfstandigen tot (middel)grote ondernemingen: wij zijn jouw man als het aankomt op kunstgras plaatsen bij je thuis of bedrijf.

kinderen uit Wevelgem kunnen weer buiten spelen door Royal Grass® Sense-gazon

Als je dacht dat honden voor heel wat extra onderhoudswerk zorgen aan je gazon, dan heb je minstens evenveel werk als daar kinderen bij komen. Gelukkig kan het Kunstgrascentrum je zonder problemen bijstaan. Weet je nog niet zeker of je kunstgras wil plaatsen? Zeker geen probleem, bij ons mag je altijd langskomen om raad te vragen.