KUNSTGRAS IN TORHOUT

Wil je graag kunstgras plaatsen in je tuin of op je dak of balkon, dan kan Kunstgrascentrum je van dienst zijn. Al jarenlang zijn we zeer actief in de regio Torhout, zoals in Kortemark, Ruddervoorde, Koekelare, Ichtegem, Aartrijke en Wijnendale. Door onze jarenlange samenwerking met Royal Grass® en ons gedegen vakmanschap weten we maar al te goed hoe we kunstgras bij jou of je onderneming kunnen plaatsen en hoe we de voorbereidende grondwerken het beste kunnen aanpakken. Bovendien kunnen we je ook tips geven als je enkel kunstgras bij ons wilt kopen en de werken zelf wil doen.

WAT SCHUIFT DAT?

 

Onze prijzen variëren per vierkante meter tussen zo’n 40 en 55 euro, inclusief BTW. Voor een project waar we de grondwerken voorbereiden, het kunstgras leveren en plaatsen, mag je per vierkante meter ergens tussen de 90 en 120 euro rekenen, inclusief BTW. De grondwerken maken hierbij iets minder dan de helft van de totale kost uit. De prijs hangt verder voornamelijk ook af van de grootte, vorm en toegankelijkheid van de tuin, eventuele bijkomende werken en het kunstgras zelf.

ZO KAN JE JE RICHTPRIJS BEPALEN

Kunstgrascentrum kan op verschillende manieren iets voor je betekenen. Bereken hieronder een grove schets van het kostenplaatje:

Je laat het kunstgras plaatsen
WIJ VERZORGEN ALLE WERKEN

Onze gespecialiseerde teams voeren de grondwerken uit en plaatsen het kunstgras.

Prijs: €90 – €120 per m²
inclusief BTW

Wist je dat? Je kan ons tijdens de grondwerken een handje toesteken. Achteraf brengen we de uren in mindering op de factuur.

Kunstgras leren plaatsen
WE WERKEN SAMEN

We geven jou of je aannemer advies over de grondwerken en we plaatsen het kunstgras zelf.

Prijs: €55 – €70 per m²
inclusief BTW

Let op! Prijs is inclusief toebehoren. Wij kunnen ook de voorafgaande grondwerken gedeeltelijk van je overnemen.

Zelf kunstgras plaatsen
JE DOET ALLES ZELF

Kunstgrascentrum zorgt voor de levering van het kunstgras en de bijhorende materialen.

Prijs: €40 – €55 per m²
inclusief BTW

Belangrijk! De installatiekost schommelt tussen €5 en €10 per m². Wij geven je lijm, schroeven, instrooizand, enz.

ROYAL GRASS®: ALLEEN DE BESTE KWALITEIT

Heel wat concurrenten gebruiken verschillende soorten kunstgras, maar het Kunstgrascentrum blijft trouw aan dat van Royal Grass®. Een drietal jaar na het begin van de eenentwintigste eeuw begon het bedrijf met duurzame, kwalitatieve grasmatten te maken. Alle verschillende soorten van het keurmerk zijn voorzien van nieuwe technologieën als ReaDY®, V-shape® en MiNT®, die verwerkt zijn in onze populairste kunstgrassoorten. Door al die innovaties ziet het kunstgras er levensecht en stevig uit. Ga je erop wandelen, dan zou je haast denken dat je op natuurgras loopt. 

Ben je nu al overtuigd van de kwaliteit van Royal Grass®? Goed, maar we raden onze klanten altijd aan om eerst een bezoek te brengen aan een van onze kijktuinen in West-Vlaanderen. Als je kunstgras wil laten plaatsen in je tuin, is dat zeker geen lichte beslissing. Denk daarom goed na welke variant bij je tuin past en stel ons gerust vragen. Het Kunstgrascentrum beschikt over een gemotiveerd team dat al je vragen zal beantwoorden.

REFERENTIES KUNSTGRAS TORHOUT

Dorre voortuin in Ichtegem wordt mooi groen door Royal Grass® Lush

Niemand twijfelt eraan dat de zomer een heerlijke periode is. Eindelijk wat van je verdiende vakantie opnemen, lekker luieren in de zon en een duik nemen op het strand of in je zwembad. Alleen voor je gazon is dit niet zo'n deugddoende tijd. Terwijl kinderen op het gras ravotten, komen er heel wat droge plekken bij en verdort je gras op sommige plekken.

Grootouders kunnen gerust toezien terwijl kinderen spelen op Royal Grass® Sense

Het is fijn als kleinkinderen langskomen om te spelen in de tuin. Alleen is het minder leuk dat ze hun kleren achteraf moeten uittrekken omdat ze helemaal vuil zijn door de modder. Op die manier kon het oudere koppel uit Koekelare moeilijk nog van een fatsoenlijk gazon praten. Wat overbleef was een natte, modderige achtertuin.

Grootouders uit Kortemark willen ultrastevig Royal Grass® Xplay

Een tuin met een zwembad is een speelparadijs voor kinderen. Iets minder voor de eigenaars, want die moeten regelmatig het zwembad kuisen. Wat ze dan zien is vaak een combinatie van aarde, grassprieten en ongedierte. Om dat te tegen te gaan besloot deze grootouders uit Kortemark om kunstgras te plaatsen.

UITSTEKENDE SERVICE EN VAKMANSCHAP

Het Kunstgrascentrum is niet alleen een plek waar we kunstgras aanbieden, we kunnen het ook plaatsen in je tuin. Door onze gedegen tuinexperts kunnen we je gazon helemaal zelf aanpakken, waardoor je zelf helemaal niets meer hoeft te doen. Ben je een handige harry, dan ben je uiteraard vrij om zelf de grondwerken te doen en ook het kunstgras te plaatsen. In overleg met ons kan veel gebeuren. Wist je bijvoorbeeld dat je ons tijdens de werken ook kan meehelpen en korting krijgen op de uiteindelijke factuur?

Toch waarschuwen we klanten altijd dat er heel wat werk komt kijken bij elk deel van het proces. Beschik je over de juiste materialen en ben je overtuigd van je eigen handigheid, dan kan je alles zelf doen en mag je ons gerust om wat tips vragen. Vergeet wel niet dat de kleinste foutjes in je tuin later kunnen uitmonden tot grote problemen. Nemen wij al het werk op ons, dan kan je zeker zijn dat je kunstgras correct en professioneel geplaatst wordt.

9,8

Klanten vertellen

1094 beoordelingen

Bekijk reviews
Beoordeel zelf

Grote tuin in Torhout ziet er prachtig uit door Royal Grass® Lush

Natuurgazons hebben het vaak tijdens lange, droge periodes moeilijk om hun, groene kleur te behouden. Zeker tijdens de zomer. Tenzij je je gazon elke dag onderhoudt en met water besproeit, mag je er zeker van zijn dat er kale plekken zullen zijn in de strijd van je gazon tegen de brandende zon.

Voor- en zijtuin in Ruddervoorde grondig aangepakt met Royal Grass® Sense

De droogte van de voorbije jaren had een zware tol geëist op de voor- en zijtuin van deze klant in Ruddervoorde. Zelfs het gras opnieuw zaaien en grasmatten leggen konden geen zoden aan de dijk brengen. Zo begon een lange zoektocht van het koppel: hoe konden ze hun tuin opnieuw laten floreren?

voortuin in Torhout krijgt groene facelift met Royal Grass® Sense

Als je te veel onderhoudswerk hebt aan je tuin, dan kan je maar beter naar alternatieven gaan zoeken. Waarom bijvoorbeeld geen kunstgras aanleggen? Het bespaart je een hoop werk uit, je hebt meer tijd om andere dingen te doen en je hoeft het heus niet zo uitvoerig te onderhouden als natuurgras.

ZO GAAN WE AAN DE SLAG

Contact

Je neemt contact met ons op via mail of telefoon

Afspraak

We bespreken je wensen in een van onze kijktuinen

Planning

We maken een plan op met uitvoeringsperiode van de eerste werken

Uitvoering

We bereiden de bodem voor en plaatsen het kunstgras

Oplevering

Tevreden? Dan verschijnt binnenkort een factuur in je brievenbus

Klaar

En nu? Tijd om eindelijk te genieten!

Offerte & factuur

Weten hoe jouw droomtuin eruitziet? Wij geven je een idee hoeveel het zal kosten en bezorgen ja nadien een eerlijke factuur.

Puur vakmanschap

Kunstgrascentrum weet van wanten. Kies je voor onze diensten, dan mag je er zeker van zijn dat je project in ervaren handen is.

Warme klantenservice

Heb je vragen? Of je nu meer wil weten over de grondwerken of een afspraak wil maken in een van onze kijktuinen, wij staan voor je klaar.

Jarenlange garantie

Is er schade aan je grasmat? Bij aankoop van onze producten krijg je steeds 15 jaar garantie. Geen kleine lettertjes, altijd tevreden.

Koppel uit Kortemark geniet van Royal Grass® Sense

Wil je weinig onderhoud aan je tuin maar wil je toch ervan kunnen genieten? Dan kan kunstgras een goede oplossing zijn. Dit koppel uit Kortemark wou graag hun tuin eens onder handen nemen, maar wisten niet goed waar te beginnen. Uiteindelijk besloten ze om kunstgras te plaatsen met wat omringende beplanting.

Man uit Koekelare kan weer van tuin genieten met Royal Grass® Sense

Als je tuin aan een volledige renovatie toe is, heb je meestal verschillende opties om dat aan te pakken. De meeste mensen nemen een tuinaannemer in dienst, die precies weet hoe je maximaal van je tuin kan genieten op een kostenefficiënte manier. Wil je ook kunstgras laten plaatsen, dan kan je samen met de aannemer uitkijken naar een speciale kunstgrasfirma.

Basisschool is lovend over de Royal Grass® Xplay

Het Kunstgrascentrum zet zich niet alleen in voor particulieren, ook scholen zijn vaste klant bij ons. De speelplaats is de uitgelezen plek waar kinderen naar hartenlust met hun vriendjes kunnen spelen. Maar wat doe je als het grasplein is veranderd in een modderpoel?

Bedrijf laat Royal Grass® Sense-gras aanleggen rond terrein

Het Kunstgrascentrum doet veel meer dan enkel particulieren een handje helpen in hun zoektocht naar hun droomtuin. We werken ook geregeld samen met privébedrijven(tuin)aannemershoveniers en zelfs scholen. Doe gerust vrijblijvend een mailtje naar ons, en we kijken op welke manier we kunnen samenwerken.

Villatuin in Ruddervoorde krijgt scherpe look door Royal Grass® Sense

Als je druk bezig bent met een renovatie aan je huis, merken sommige van onze klanten tijdens de werken op dat ze hun tuin ook eens grondig willen aanpakken. Het gras blijft toch niet zo goed groen en je wil nu eindelijk eens genieten van je gazon zonder het elke week te moeten maaien.

Klant uit Ichtegem is aangenaam verrast door Royal Grass® Wave

Wat doe je als je honden hebt, een steeds kalere tuin en je gazon kampt met engerlingen? Je kan proberen je tuin opnieuw in te zaaien met graszaad of je kan kunstgras plaatsen. Uiteraard zijn er nog veel meer opties denkbaar, maar de meeste mensen neigen naar de vorige twee opties.

Man uit Koekelare verbaasd over tuintransformatie met Royal Grass® Lush

Bij nieuwe woningen komt ook heel wat tuinwerk aan te pas. Terwijl je zelf misschien nog niet helemaal weet hoe je tuin en je gazon er zullen uitzien, kan je ook opteren om kunstgras te plaatsen. De meeste van onze klanten doen dat om tijd te besparen of omdat hun natuurgazon door hun huisdieren of kinderen er al snel aan is voor de moeite.

Kleine tuin in Ichtegem krijgt opknapbeurt met Royal Grass® Sense

Het Kunstgrascentrum is niet vreemd van een samenwerking met een tuinaannemer om kunstgras aan te leggen. Meer zelfs: naast particuliere klanten voeren we vaak projecten uit in opdracht van een bedrijfschool of zelfs een crèche. Bij ons mag je er zeker van zijn dat we je kunnen helpen om kunstgras te plaatsen.

Koppel uit Koekelare krijgt droomtuin door Royal Grass® Sense

Als je een stralende tuin wil waar je weinig onderhoud aan hebt, dan kan kunstgras de ideale oplossing voor jou zijn. Het is niet altijd even makkelijk om altijd je gras te onderhouden of te maaien, zeker niet als je kinderen hebt of een drukke job. Gelukkig is kunstgras er om je het leven makkelijker te maken.

Koppel uit Koekelare is nog steeds weg van Royal Grass® Wave

Heel wat van onze klanten plaatsen om verschillende redenen kunstgras. De ene doet het omdat zijn kinderen er beter kunnen op spelen, de andere omdat hij de gele plekken in zijn gazon beu is door de urine van de hond. Veel van onze klanten plaatsen ook kunstgras omdat ze zich dan niets meer moeten aantrekken van het onderhoud ervan.