KUNSTGRAS IN NIEUWPOORT

Kunstgrascentrum is door zijn jarenlange expertise de expert in regio Nieuwpoort. De jongste jaren waren we zeer actief in steden als Kortrijk, Zwevegem of Nieuwpoort. Met meer dan tien jaar ervaring weten we precies waar we rekening mee moeten houden bij de grondwerken en de plaatsing.

Wij werken nauw samen met het kwaliteitsmerk Royal Grass®, dat al sinds 2003 de beste producten op de markt brengt.

WAT SCHUIFT DAT?

 

Onze prijzen variëren per vierkante meter tussen zo’n 40 en 55 euro, inclusief BTW. Voor een project waar we de grondwerken voorbereiden, het kunstgras leveren en plaatsen, mag je per vierkante meter ergens tussen de 90 en 120 euro rekenen, inclusief BTW. De grondwerken maken hierbij iets minder dan de helft van de totale kost uit. De prijs hangt verder voornamelijk ook af van de grootte, vorm en toegankelijkheid van de tuin, eventuele bijkomende werken en het kunstgras zelf.

ZO KAN JE JE RICHTPRIJS BEPALEN

Wij kunnen op verschillende manieren iets voor je betekenen. Bereken hieronder een grove schets van het kostenplaatje:

Je laat het kunstgras plaatsen
WIJ VERZORGEN ALLE WERKEN

Onze gespecialiseerde teams voeren de grondwerken uit en verzorgen de plaatsing.

Prijs: €90 – €120 per m²
inclusief BTW

Wist je dat? Je kan ons tijdens de grondwerken een handje toesteken. Achteraf brengen we de uren in mindering op de factuur.

Kunstgras leren plaatsen
WE WERKEN SAMEN

We geven jou of je aannemer advies over de grondwerken en wij verzorgen de plaatsing.

Prijs: €55 – €70 per m²
inclusief BTW

Let op! Prijs is inclusief toebehoren. Wij kunnen ook de voorafgaande grondwerken gedeeltelijk van je overnemen.

Zelf kunstgras plaatsen
JE DOET ALLES ZELF

Wij zorgen voor de levering van het grastapijt en de bijhorende materialen.

Prijs: €40 – €55 per m²
inclusief BTW

Belangrijk! De installatiekost schommelt tussen €5 en €10 per m². Wij geven je lijm, schroeven, instrooizand, enz.

ROYAL GRASS®: ALLEEN DE BESTE KWALITEIT

Het grastapijt van Royal Grass® staat voor ons gelijk aan duurzaamheid en kwaliteit. Al onze soorten zijn voorzien van een dubbele backing, voldoende UV-stabilisator en zijn na grondige testen goed bestand tegen slijtage. Bovendien leent dit type zich perfect voor toepassingen in leef- en speelomgevingen, waardoor uw huisdieren en kinderen zorgeloos in de tuin kunnen spelen.

Royal Grass® oogt ook zeer natuurgetrouw - niet onze woorden, wel die van onze klanten. Door de hypermoderne productietechnieken produceert het keurmerk grasvezels die je haast niet kan onderscheiden van echt gras zonder er een vergrootglas bij te nemen. Deze vezels zijn onder andere verwerkt in onze meest populaire grastapijten, zoals de Sense-, Wave- en Lush-varianten.

Kunstgras kies je beter niet door enkel een staaltje te bekijken. Wij raden onze klanten altijd aan om het gras eerst in het echt te zien en erop te wandelen. Breng daarom gerust eens een bezoekje in onze kijktuin in Lauwe, of snuister eens door onze referenties om te zien wat klanten over ons vertellen.

REFERENTIES KUNSTGRAS NIEUWPOORT

Grote tuin in Nieuwpoort ziet er als nieuw uit door Royal Grass® Wave

Wil je je natuurgazon nieuw leven inblazen, maar mag het ondanks alle middeltjes toch niet baten? Dan besluiten heel wat mensen om kunstgras in hun tuin te plaatsen. Heel wat van onze klanten zagen het niet meer zitten om elk jaar opnieuw te vechten tegen de bierkaai, daarom was kunstgras een goed alternatief.

Kleine tuin in Nieuwpoort succesvol opgefrist door Royal Grass® Lush

Is je tuin dringend toe aan een volledige renovatie? Heeft je natuurgazon al jaren last van engerlingen of ander ongedierte, of verandert je gazon altijd in een drekkige modderpoel tijdens de winter? Dan kan kunstgras een goed alternatief zijn om al die zaken in één klap op te lossen.

Kunstgras op garages maakt nieuw appartementencomplex in Nieuwpoort veel beter

Kunstgras staat mooi in tuinen, maar ook op je dak of je terras kan het een ideale toevoeging zijn. In ons land is er steeds minder plek voor groen. Gelukkig betekent dat niet dat je niet kunt genieten van een fijn stukje groen in je omgeving. Bij het Kunstgrascentrum kunnen we met behulp van kunstgras de mooiste gazons op daken en balkons creëren.

UITSTEKENDE SERVICE EN VAKMANSCHAP

Naast het grastapijt zijn ook de grondwerken en een goede plaatsing minstens even belangrijk. Ook al heb je de mogelijkheid om al die zaken zelf aan te pakken, wij nemen deze taken maar al te graag op ons. Wij hebben hiervoor werknemers in dienst met jarenlange ervaring. 

Plaatsing is moeilijker dan je denkt. Zo moet je kunnen bepalen wat de correcte legrichting is, hoe je de verschillende stukken kan verlijmen en hoe je het zand mooi egaal kan instrooien.

Je hebt dus niet alleen een pak technische kennis nodig, je moet ook nog eens het juiste materiaal ter beschikking hebben. Denk maar aan een tapijtkar, strooier, PU-lijm, lijmband, speciale messen, enzovoort. Voor correct advies en de juiste inschatting van de nodige werken schakel je beter een van onze experts in.

9,8

Klanten vertellen

1102 beoordelingen

Bekijk reviews
Beoordeel zelf

Middelgrote tuin in Nieuwpoort werd aangelegd met de Royal Grass® Sense

Jan kon het vele onderhoudswerk van zijn natuurgazon in een rustige wijk in Nieuwpoort, de vogelvolière en de serre niet meer aan. Hij nam dan ook de beslissing om zijn gras te vervangen door kunstgras, zodat hij zijn passie voor de vogels en groenten kweken fatsoenlijk kon verderzetten. 

Vakantiewoning in Nieuwpoort geniet weer van groene tuin door Royal Grass®® Sense

Steeds vaker krijgt het Kunstgrascentrum de opdracht om vakantiewoningen te voorzien van kunstgras. De hoofdreden daarvoor is dat mensen met een tweede verblijf zo weinig mogelijk onderhoudswerk willen, wat natuurlijk ook betekent dat er voor de eigenaars meer tijd is voor ontspanning. 

Woning met middelgrote tuin in Nieuwpoort krijgt nieuw aangezicht door Royal Grass® Sense

Jan kocht deze nieuwbouwwoning als tweede verblijf, met de bedoeling om er later ook permanent te wonen. Hij wilde graag een zeer onderhoudsvriendelijke tuin, maar door zijn gevorderde leeftijd was dagelijks of wekelijks onderhoud aan zijn natuurgazon geen optie meer. Hierdoor besliste hij om zijn tuin te voorzien van kunstgras

ZO GAAN WE AAN DE SLAG

Contact

Je neemt contact met ons op via mail of telefoon

Afspraak

We bespreken je wensen in een van onze kijktuinen

Planning

We maken een plan op met uitvoeringsperiode van de eerste werken

Uitvoering

We bereiden de bodem voor en plaatsen het kunstgras

Oplevering

Tevreden? Dan verschijnt binnenkort een factuur in je brievenbus

Klaar

En nu? Tijd om eindelijk te genieten!

Offerte & factuur

Weten hoe jouw droomtuin eruitziet? Wij geven je een idee hoeveel het zal kosten en bezorgen ja nadien een eerlijke factuur.

Puur vakmanschap

Door onze ervaring weten wij van wanten. Kies je voor onze diensten, dan mag je er zeker van zijn dat je project in goede handen is.

Warme klantenservice

Heb je vragen? Of je nu meer wil weten over de grondwerken of een afspraak wil maken in een van onze kijktuinen, wij staan voor je klaar.

Jarenlange garantie

Is er schade aan je grasmat? Bij aankoop van onze producten krijg je steeds 15 jaar garantie. Geen kleine lettertjes, altijd tevreden.

Gezin uit Nieuwpoort rekent af met tuinziektes door Royal Grass® Bloom

Kampt je tuin met allerlei vervelende kwaaltjes zoals emelten, engerlingen of mieren? Raak je er maar niet van verlost? Dan kan kunstgras best wel een goed alternatief zijn. Uiteraard bestaan er ook hulpmiddeltjes om je natuurgazon er weer bovenop te helpen, maar dat is vaak een tijdrovende taak.

Kleine tuin in Nieuwpoort zag er nog nooit zo mooi uit door Royal Grass® Lush

Heel wat van onze nieuwe klanten komen enthousiast een kijkje nemen naar onze kunstgrassoorten nadat ze kunstgras van hun buur, vriend of familielid hebben gezien. Ook al wil je niet meteen kunstgras plaatsen in je tuin of twijfel je nog, zelfs dan ontvangen we je graag in één van onze kijktuinen en geven we je alle informatie die je nodig hebt.

Tuin van nieuwbouwwoning in Nieuwpoort krijgt Royal Grass® Lush-make-over

Het Kunstgrascentrum kan verschillende zaken voor je doen. We verkopen niet alleen kunstgrassoorten van hoge kwaliteit, we bieden ook diensten aan om het kunstgras te plaatsen. Daar komt uiteraard heel wat werk bij kijken: het gras afgraven, een onderlaag plaatsen waar dan uiteindelijk het kunstgras op komt te liggen.

Kleine tuin ziet er helemaal opgefrist uit door Royal Grass® Sense

Met kleine tuinen heeft het Kunstgrascentrum al jarenlange ervaring. Ook al ligt je huis of appartement middenin de stad, toch is er altijd een effectieve manier om je tuin te bereiken. Samen komen we altijd tot een oplossing. En ook als je nog niet zeker bent of je wilt investeren in kunstgras, mag je ons altijd mailen of eens langskomen in een showtuin.

Bewoners voelen zich meer in natuurlijke omgeving door Royal Grass®® Lush

De bewoners van dit appartementsgebouw konden voor de aanleg van het kunstgras al genieten van een mooi uitzicht op de havengeul in Nieuwpoort. Alleen stoorden ze zich aan de grauwe blik op het dak van de garages. Daar moest iets aan gedaan worden, en kunstgras leek hen de ideale oplossing.

Bewoners kunnen zich wanen in ongerepte tuin door balkon met Royal Grass® Lush

 Om kunstgras op een dakterras te plaatsen, zijn er heel wat verschillende opties mogelijk. Het Kunstgrascentrum heeft heel wat verschillende soorten kunstgras die voor een dakterras geschikt zijn, en kan je bij elk deel van het bouwproces bijstaan. Kom vrijblijvend eens langs in één van onze kijktuinen!