KUNSTGRAS IN KNOKKE-HEIST

Het Kunstgrascentrum is al meer dan tien jaar de meest betrouwbare partner op het gebied van kunstgras in de regio Knokke-Heist. Wij verkopen en plaatsen kunstgras van het keurmerk Royal Grass® in alle deelgemeentes van de regio: Ramskapelle, Westkapelle, Heist en Knokke. Volgens onze klanten steken we met kop en schouders uit boven de concurrentie omwille van vakmanschap en sympathieke klantenservice. Zo weten we perfect op welke details we moeten letten tijdens de voorbereidende grondwerken of tijdens de plaatsing van je kunstgras en kunnen we je altijd tips geven over je kunstgras.

WAAROM KUNSTGRAS?

 

Is je tuin onderhouden een hele klus geworden, maar heb je zelf eigenlijk te weinig tijd om het optimaal te verzorgen? Dan kan kunstgras een goed alternatief zijn. Velen beseffen niet goed dat een mooi, groen gazon heel wat van je kostbare vrije tijd kan opslorpen. Heb je kinderen die al eens graag in de tuin ravotten of honden die zich op het gras willen uitleven, dan wordt je tuin onderhouden nog moeilijker.

Vele West-Vlaamse gezinnen kiezen daarom voor kunstgras van het Kunstgrascentrum. Omdat ze tijdens de winter geen modderpoel willen, of omdat ze het hele jaar door kampen met engerlingen of ander ongedierte die je gras naar de knoppen helpt. Wij staan klaar om je te helpen in je keuze voor het beste kunstgras uit ons uitgebreide Royal Grass®-assortiment. Heb je nog vragen? Contacteer ons vrijblijvend op het nummer bovenaan deze pagina of maak een afspraak in een van onze prachtige kijktuinen in West-Vlaanderen.

WAT SCHUIFT DAT?

 

Onze prijzen variëren per vierkante meter tussen zo’n 40 en 55 euro, inclusief BTW. Voor een project waar we de grondwerken voorbereiden, het kunstgras leveren en plaatsen, mag je per vierkante meter ergens tussen de 90 en 120 euro rekenen, inclusief BTW. De grondwerken maken hierbij iets minder dan de helft van de totale kost uit. De prijs hangt verder voornamelijk ook af van de grootte, vorm en toegankelijkheid van de tuin, eventuele bijkomende werken en het kunstgras zelf.

ZO KAN JE JE RICHTPRIJS BEPALEN

Kunstgrascentrum kan op verschillende manieren iets voor je betekenen. Bereken hieronder een grove schets van het kostenplaatje:

Je laat het kunstgras plaatsen
WIJ VERZORGEN ALLE WERKEN

Onze gespecialiseerde teams voeren de grondwerken uit en plaatsen het kunstgras.

Prijs: €90 – €120 per m²
inclusief BTW

Wist je dat? Je kan ons tijdens de grondwerken een handje toesteken. Achteraf brengen we de uren in mindering op de factuur.

Kunstgras leren plaatsen
WE WERKEN SAMEN

We geven jou of je aannemer advies over de grondwerken en we plaatsen het kunstgras zelf.

Prijs: €55 – €70 per m²
inclusief BTW

Let op! Prijs is inclusief toebehoren. Wij kunnen ook de voorafgaande grondwerken gedeeltelijk van je overnemen.

Zelf kunstgras plaatsen
JE DOET ALLES ZELF

Kunstgrascentrum zorgt voor de levering van het kunstgras en de bijhorende materialen.

Prijs: €40 – €55 per m²
inclusief BTW

Belangrijk! De installatiekost schommelt tussen €5 en €10 per m². Wij geven je lijm, schroeven, instrooizand, enz.

ROYAL GRASS®: ALLEEN DE BESTE KWALITEIT

Kunstgras bestaat er in alle soorten en maten. Terwijl de ene geen verschil in kwaliteit ziet, zweert de ander dat zijn kunstgras haast echt lijkt. Kunstgrascentrum verkoopt al jaren het gepokt en gemazelde kunstgras van Royal Grass®. Die organisatie maakt al sinds 2003 de meest natuurgetrouwe matten die ook nog eens zeer stevig zijn. Heb je kinderen of honden? Geen zorgen, sommige kunstgrasmatten van Royal Grass® zijn net gemaakt om intensief gebruikt te worden. Ziet je tuin er in de zomer meer uit als een woestijn door je speelse viervoeter? Met kunstgras is zoiets voltooid verleden tijd!

Heel wat bedrijven kloppen zichzelf op de borst dat enkel hun kunstgras er heel natuurgetrouw uitziet. Wij laten liever onze klanten aan het woord. Volgens al onze klanten produceert Royal Grass® de meest natuurgetrouwe kunstgrassoorten die ze ooit zagen. Dat doet het bedrijf door gebruik te maken van heel wat innovatieve technologieën als ReaDY®, V-shape® en MiNT®.

Toch raden we je aan om nooit kunstgras bij je thuis te plaatsen zonder het eerst in levenden lijve gezien te hebben en erop gewandeld te hebben. Kom daarom zeker eens langs in een van onze showtuinen. Onze medewerkers staan paraat om je door onze uitgebreide catalogus te leiden en je raad te geven over je tuin. Maak zo snel mogelijk een afspraak en we zien mekaar binnenkort!

REFERENTIES KUNSTGRAS KNOKKE

Grootouders uit Knokke plaatsen Royal Grass® Lush voor kinderen

Natuurgazon en spelende kinderen zijn vaak geen ideale combinatie. Zit het weer niet mee en gaan er dan kinderen wat ravotten in de tuin, dan transformeert de tuin tijdens de winter in een zomperige modderpoel en in de zomer in een droge, kale woestijn. Dat overkwam deze grootouders, wier tuin in zeer slechte staat verkeerde door al het jong geweld.

Koppel uit Knokke is dolenthousiast over Royal Grass® Lush-voortuin

Iedereen kent het wel: je verzorgt je gazon het hele jaar door, tot uiteindelijk de zomer roet in het eten gooit. Dit gepensioneerde koppel uit Knokke zag zijn grasperk helemaal verschroeid door de kurkdroge zomer van 2018. Hoe intensief ze het ook probeerden te onderhouden, hun voortuin zou er altijd onverzorgd uitzien.

Grote villatuin in Knokke opgeknapt met Royal Grass® Lush

Een natuurgazon betekent onvermijdelijk heel wat onderhoudswerk. Regelmatig je gras maaien, bemesten, bewateren en zelfs zaaien na een natte winter of droge zomer. Daar had Rite uit Knokke allemaal veel te weinig tijd voor. Daarom besloot ze om op zoek te gaan naar een beter alternatief voor haar gazon.

UITSTEKENDE SERVICE EN VAKMANSCHAP

Als verkopers van kunstgras kunnen we helemaal of gedeeltelijk je kunstgras plaatsen. Kunstgrascentrum beschikt over behoorlijke tuinexperts die gespecialiseerd zijn in de fijnste kneepjes van hun vak. Kunnen we de voorbereidende graaf- en grondwerken van je overnemen? Goed, dan ben je zeker dat je kunstgras correct en stabiel geplaatst zal zijn. Doe je al dat werk liever zelf? Geen probleem, wij kunnen je enkele nuttige tips geven.

Kunstgras plaatsen is een kunst, al onderschatten vele mensen dat. Er komt veel meer werk bij kijken dan een simpele grasmat uitrollen en zo goed mogelijk over je tuin leggen. Velen vergeten dat je niet alleen materiaal nodig hebt om het gras te snijden en te lijmen, maar ook de juiste kennis om wat zand zodanig in te strooien zodat je kunstgras na verloop van tijd niet verschuift.

Bij elke fase van het proces komt heel wat werk kijken. Mocht je toch overtuigd zijn van je handigheid en over de juiste materialen beschikt, kunnen we je altijd een handje helpen door je advies op maat te geven. Houd wel altijd in het achterhoofd dat zelfs de kleinste foutjes later kunnen uitmonden tot grote problemen. Laat je ons al het werk doen, dan kan je op je beide oren slapen.

9,8

Klanten vertellen

1094 beoordelingen

Bekijk reviews
Beoordeel zelf

Gunter uit Heist-Aan-Zee is 'doodcontent' met Royal Grass® Sense

Wil je je nooit meer zorgen maken over tijdrovende klussen als je gras maaien en water geven? Dan investeer je beter in kunstgras. Gunter uit Knokke was het beu om zijn vrije tijd te verspillen aan zijn gazon. Hij stond voor een groot vraagteken. Op de kunstgrasmarkt bestaat er heel wat onderlinge concurrentie. Naar wie moest zijn voorkeur in hemelsnaam uitgaan?

Familie uit Heist-Aan-Zee geniet van Royal Grass® Wave

Hoewel deze familie uit Heist-Aan-Zee er alles aan deed om een mooi, strak en groen natuurgazon te krijgen, was alle inspanning uiteindelijk tevergeefs. De verschroeiend hete zomers sloegen talloze kale plekken in het gazon, ook al gaven ze het genoeg water en werden er verschillende onderhoudsproducten gebruikt. De familie moest op zoek naar een duurzamer alternatief.

Koppel uit Heist-Aan-Zee geniet volop van Royal Grass® Lush-gras

René en zijn vrouw wilden graag op elk moment van het jaar kunnen genieten van hun tuin. Helaas is dat met een natuurgazon best moeilijk, gezien het gras nogal drassig kan worden tijdens de winter of heel droog tijdens de zomer. Het koppel ging op zoek naar een oplossing, want ze hadden allebei ook niet genoeg tijd om hun grasperk zelf te onderhouden.

ZO GAAN WE AAN DE SLAG

Contact

Je neemt contact met ons op via mail of telefoon

Afspraak

We bespreken je wensen in een van onze kijktuinen

Planning

We maken een plan op met uitvoeringsperiode van de eerste werken

Uitvoering

We bereiden de bodem voor en plaatsen het kunstgras

Oplevering

Tevreden? Dan verschijnt binnenkort een factuur in je brievenbus

Klaar

En nu? Tijd om eindelijk te genieten!

Offerte & factuur

Weten hoe jouw droomtuin eruitziet? Wij geven je een idee hoeveel het zal kosten en bezorgen ja nadien een eerlijke factuur.

Puur vakmanschap

Kunstgrascentrum weet van wanten. Kies je voor onze diensten, dan mag je er zeker van zijn dat je project in ervaren handen is.

Warme klantenservice

Heb je vragen? Of je nu meer wil weten over de grondwerken of een afspraak wil maken in een van onze kijktuinen, wij staan voor je klaar.

Jarenlange garantie

Is er schade aan je grasmat? Bij aankoop van onze producten krijg je steeds 15 jaar garantie. Geen kleine lettertjes, altijd tevreden.

Benoit uit Knokke kiest voor minder onderhoud met Royal Grass® Satin

Verticuteren, gras maaien, kanten afzetten, mos verwijderen - er komt heel wat werk kijken bij het onderhoud van je natuurgazon. Sommigen, zoals Benoit uit Knokke-Heist, vinden de tijd niet meer om zich bezig te houden met het uitvoerige onderhoud van hun tuin. Daarom is kunstgras vaak een goed alternatief.

Kleine tuin in Heist-Aan-Zee aangelegd met Royal Grass® Sense

Er blijven maar weinig opties open als je geen tijd meer hebt om je natuurgazon intensief te verzorgen. Je kan een tuinman inhuren die dat wel kan doen, of misschien kan je kunstgras plaatsen om je al het werk te besparen. Steeds meer West-Vlaamse gezinnen in de regio Heist-Aan-Zee kiezen voor die laatste optie, zoals Franky.

Kleine tuin in Knokke blijft altijd mooi met Royal Grass® Lush

'Telkens ik mijn tuintje onder handen wou nemen, botste ik op tal van problemen,' vertelt Marc uit Knokke ons. Deze klant had een tuintje dat er altijd droog en kaal uitzag in de zomer en heel modderig tijdens de winter. 'Ik heb ook een hondje dat al graag eens in de tuin speelt, daardoor was de vernieling helemaal compleet.'

Marianne uit Knokke komt tot rust met de Royal Grass® Deluxe

Wil je volledig tot rust komen in je tuin, maar zie je op tegen het slopende onderhoudswerkKunstgras kan dan misschien een goede optie voor je zijn. Kunstgras is zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor je meer tijd hebt om van andere dingen te genieten.

Balkonterras in Knokke opgelapt met Royal Grass® Satin

Hoewel steeds minder gezinnen over een tuin beschikken in de stad, betekent dat niet dat je niet kan genieten van een stukje groen in je omgeving. Het Kunstgrascentrum specialiseert zich niet alleen in kunstgras voor tuinen, maar ook voor daken en balkons.

Klant uit Heist-Aan-Zee is stapelgek op Royal Grass® Sense

Als je geen groene vingers hebt maar wel een grote tuin, dan kan je misschien beter nadenken over alternatieven. Waarom bijvoorbeeld geen kunstgras aanleggen dat altijd fris en groen blijft, maar waar je ook nog eens weinig onderhoudswerk aan hebt?