KUNSTGRAS IN KORTRIJK

Op zoek naar een geschikte firma die kunstgras verkoopt en voor je kan plaatsen? Dan ben je bij Kunstgrascentrum aan het juiste adres. Wij verkopen al sinds 2008 het allerbeste kunstgras van Royal Grass® in alle deelgemeentes van de regio Ieper: Brielen, St. Jan, Boezinge, Zuidschote, Elverdinge, Vlamertinge, Dikkebus, Hollebeke, Voormezele, Zillebeke. Door onze jarenlange expertise kunnen we je niet alleen advies op maat geven over je tuin, we hebben ook echte vakmannen in huis die voor jou je tuin kunnen afgraven, de gehele grondwerken kunnen overnemen en ook je kunstgras kunnen plaatsen.

WAAROM KUNSTGRAS?

Tijd is iets dat ons allemaal lijkt te ontglippen. Iedereen wil tegenwoordig een uitgebreid sociaal leven , bij familie op bezoek kunnen gaan en - dat mag zeker niet ontbreken - genoeg tijd hebben om je tuin onder handen te nemen. Toch blijken heel wat West-Vlaamse gezinnen steeds minder tijd voor dat laatste te hebben. Wil je een tuin die er altijd perfect uitziet? Dan zal je heel wat van je kostbare vrije tijd moeten opofferen om je gazon te onderhouden. Kinderen en huisdieren maken die taak het je er beslist niet makkelijker op.

Daarom kiezen steeds meer West-Vlamingen voor kunstgras. Omdat ze geen zomperige modderpoel of kale, droge vlakte willen tijdens de winter en zomer. Heeft je gazon vaak last van engerlingen en mieren? Geen zorgen, met kunstgras zijn al die problemen meteen voorbij. Weet je nog niet helemaal zeker of kunstgras wel iets voor jou is? Wij staan voor je klaar. Kunstgrascentrum geeft je graag deskundig advies, ook al ben je nog geen klant.

WAT SCHUIFT DAT?

Onze prijzen variëren per vierkante meter tussen zo'n 30 en 45 euro, inclusief BTW. Voor een project waar we de grondwerken voorbereiden, het kunstgras leveren en plaatsen, mag je per vierkante meter ergens tussen de 85 en 105 euro rekenen, inclusief BTW. De grondwerken maken hierbij iets minder dan de helft van de totale kost uit. De prijs hangt verder voornamelijk ook af van de grootte, vorm en toegankelijkheid van de tuin, eventuele bijkomende werken en het kunstgras zelf.

ZO KAN JE JE RICHTPRIJS BEPALEN

Kunstgrascentrum kan op verschillende manieren iets voor je betekenen. Bereken hieronder een grove schets van het kostenplaatje:

Je laat het kunstgras plaatsen
WIJ VERZORGEN ALLE WERKEN

Onze gespecialiseerde teams voeren de grondwerken uit en plaatsen het kunstgras.

Prijs: €80 – €105 per m²

Wist je dat? Je kan ons tijdens de grondwerken een handje toesteken. Achteraf brengen we de uren in mindering op de factuur.

Kunstgras leren plaatsen
WE WERKEN SAMEN

We geven jou of je aannemer advies over de grondwerken en we plaatsen het kunstgras zelf.

Prijs: €45 – €60 per m²

Let op! Prijs is inclusief toebehoren. Wij kunnen ook de voorafgaande grondwerken gedeeltelijk van je overnemen.

Zelf kunstgras plaatsen
JE DOET ALLES ZELF

Kunstgrascentrum zorgt voor de levering van het kunstgras en de bijhorende materialen.

Prijs: €30 – €45 per m²

Belangrijk! De prijs om het kunstgras op maat te snijden schommelt tussen €5 en €10 per m². Wij geven je lijm, schroeven, instrooizand, enz.

ROYAL GRASS®: ALLEEN DE BESTE KWALITEIT

Er bestaat heel wat kunstgras op de markt. Het ene is heel natuurgetrouw, terwijl het andere er heel strak uitziet en gemaakt is voor schoolpleinen of crèches. Het Kunstgrascentrum is al jarenlang partner van het kwaliteitsmerk Royal Grass®. Deze leverancier maakt sinds 2003 de beste kunstgrasmatten van de stevigste kwaliteit. Het bedrijf maakt niet alleen kunstgrassoorten voor mensen met kinderen of honden, ze produceren er ook speciaal voor ondernemingen. Daarom houden we al zo lang vast aan het Royal Grass®-merk, omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat alleen zij het beste kunstgras maken.

Als we mogen afgaan op de reactie van onze klanten, zouden ook zij geen ander kunstgras willen dan dat van Royal Grass®. In heel wat van onze referenties praten klanten steeds over hoe natuurgetrouw of stevig ze hun nieuwe gazon vinden. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën als ReaDY®, V-shape® en MiNT® kan het bedrijf zich terecht een van de allerbeste noemen.

Weet je ongeveer welk soort kunstgras je op oog hebt? Goed zo, maar doe toch beter geen impulsieve aankopen. Wij raden je altijd aan om kunstgras eerst uit te proberen. Wandel er eens over, voel even aan de grassprieten. Kom daarom zeker langs in een van onze showtuinen. Wij staan altijd voor je klaar om je te gidsen door de wondere kunstgraswereld en je advies op maat te geven. Maak een afspraak en wie weet zien we mekaar snel!

REFERENTIES KUNSTGRAS KORTRIJK

Grote tuin in Heule oogt weer helemaal groen door Royal Grass® Sense

Het onderhoud van het gazon van deze grote tuin was een iets te grote sleur geworden voor dit gezin uit Heule. Mieren en de droogte van de laatste zomers maakten het er niet beter op. Johan besloot daarom om kunstgras te plaatsen, maar het moest wel mooi zijn en degelijk geplaatst worden.

Kleine tuin in Bissegem krijgt finishing touch aan renovatie door Royal Grass® Wave

Samenwerkingen met aannemers zijn ons niet vreemd. Het Kunstgrascentrum heeft in het verleden al heel vaak met (tuin)aannemers samengewerkt om het laatste deel van een huisrenovatie in orde te brengen: de tuin. Wij komen vaak bij het hele proces kijken als we het gras (en eventueel de beplanting) kunnen verzorgen.

Kleine tuin in Bissegem krijgt make-over door Royal Grass® Lush

Veel van onze klanten willen pas kunstgras plaatsen als laatste redmiddel voor hun tuin. We hoorden al verhalen van mensen dat ze er werkelijk alles aan deden om hun gras erbovenop te helpen, maar niets mocht baten. Daarom keerden de klanten zich tot het Kunstgrascentrum, omdat ze het moe zijn om steeds zoveel tijd in hun gazon te steken, zonder resultaat.

UITSTEKENDE SERVICE EN VAKMANSCHAP

Kunstgrascentrum verkoopt kunstgras, maar komt het ook graag installeren in je tuin. Meer nog: wij kunnen ook de voorbereidende graaf- en grondwerken voor je uit handen nemen. Wij hebben uiterst doorwinterde tuinexperts in dienst die elke tuin kunnen omtoveren tot een groene oase. Doe je al die zeker liever zelf? Hoewel het risicovol is, kunnen we je ook bijstaan voor nuttige tips.

Velen onderschatten hoe moeilijk het is om kunstgras te plaatsen. Een grastapijt plaatsen is heus wel meer dan een mat uitrollen en zo goed mogelijk verspreiden over je tuin. Zo vergeten de meeste mensen dat je ook het juiste materiaal nodig hebt om in je grasmat te snijden en het achteraf te verlijmen. Bovendien is know-how minstens even belangrijk. Je keukenvloer ga je zonder voorkennis toch ook niet zelf leggen?

Toch overtuigd van je handigheid? Dan nog kunnen we je een handje helpen. Zo kunnen we je de juiste materialen verkopen en je voorzien van handige inzichten - nuttig mocht je tijdens de werken toch op een onverwacht probleem stoten. 

9,8

Klanten vertellen

802 beoordelingen

Bekijk reviews
Beoordeel zelf

Middelgrote tuin in Bellegem voorzien van Royal Grass® Wave

Heb je honden? Dan is de kans groot dat je al eens gefrustreerd bent geweest over de modderige, natte pootjes van je hond. Zonder het te beseffen maken ze je vloer vuil of trappelen ze het gras in je tuin helemaal kapot. Misschien is het dan tijd om over te schakelen op kunstgras, een zeer duurzaam alternatief.

Middelgrote tuin in Bissegem ligt er weer netjes bij door Royal Grass® Lush

Heb je een relatief grote tuin, maar ben je het beu om elke keer opnieuw aan je gazon te zwoegen? Dan kan kunstgras een goed alternatief zijn. Investeer je in kunstgras, dan investeer je meteen ook in extra vrije tijd, want onderhoud aan je grasmat zal dan bijna helemaal wegvallen.

Tweede verblij in Kortrijk opgefrist met Royal Grass® Sense

Als je een tweede verblijf hebt met natuurgras, kan het vaak moeilijk zijn om er de tuin te onderhouden. Zoals we tijdens de verschillende lockdowns bijvoorbeeld zagen, mochten heel wat mensen niet naar hun vakantiewoning gaan, ook niet om hun tuin te onderhouden. Kunstgras kan dan een oplossing bieden.

ZO GAAN WE AAN DE SLAG

Contact

Je neemt contact met ons op via mail of telefoon

Afspraak

We bespreken je wensen in een van onze kijktuinen

Planning

We maken een plan op met uitvoeringsperiode van de eerste werken

Uitvoering

We bereiden de bodem voor en plaatsen het kunstgras

Oplevering

Tevreden? Dan verschijnt binnenkort een factuur in je brievenbus

Klaar

En nu? Tijd om eindelijk te genieten!

Offerte & factuur

Weten hoe jouw droomtuin eruitziet? Wij geven je een idee hoeveel het zal kosten en bezorgen ja nadien een eerlijke factuur.

Puur vakmanschap

Kunstgrascentrum weet van wanten. Kies je voor onze diensten, dan mag je er zeker van zijn dat je project in ervaren handen is.

Warme klantenservice

Heb je vragen? Of je nu meer wil weten over de grondwerken of een afspraak wil maken in een van onze kijktuinen, wij staan voor je klaar.

Jarenlange garantie

Is er schade aan je grasmat? Bij aankoop van onze producten krijg je steeds 15 jaar garantie. Geen kleine lettertjes, altijd tevreden.

Bedrijf kan weer feesten dankzij Royal Grass® Bloom

Het Kunstgrascentrum is niet alleen gepokt en gemazeld in een nieuw kunstgrasgazon aanleggen bij particulieren, maar ook bij bedrijven. Zo hebben we in het verleden al kunstgras aangelegd in sportwinkels, crèches en zelfs bij scholen. Wij proberen altijd te kijken wat er mogelijk is bij onze klanten.

KInderen vinden Royal Grass® Bloom-gras fijn om op te spelen

Als het gras in je tuin maar moeizaam groen wordt, is het tijd om extra maatregelen te treffen. Sommigen beslissen om het gras opnieuw in te zaaien en ervoor te zorgen, anderen kiezen voor kunstgras. Beide manieren zijn perfecte methodes om je gazon weer op te peppen, maar niet iedereen heeft tijd om voortdurend voor zijn gazon te zorgen.

Kinderen voetballen zich te pletter op terrein met Royal Grass® Xplay

Het Kunstgrascentrum heeft in het verleden al heel wat projecten voltooid voor particulieren, bedrijven en openbare gebouwen. Ook voor scholen hebben we al heel wat prettige samenwerkingen gedaan, zoals deze school in Kortrijk waar de directeur een klein speelveld wou aanleggen van kunstgras.

FEED UNAVAILABLE: https://offerte.kunstgrascentrum.be/locatie?query=Kortrijk

Menu