KUNSTGRAS IN BLANKENBERGE

Ben je nog op zoek naar een geschikte firma die kunstgras verkoopt en voor je kan plaatsen? Dan ben je bij Kunstgrascentrum aan het juiste adres. Wij verkopen al sinds 2008 het allerbeste kunstgras van Royal Grass® in alle deelgemeentes van de regio Blankenberge. Door onze jarenlange expertise kunnen we je niet alleen advies op maat geven over je tuin, we hebben ook echte vakmannen in huis die voor jou je tuin kunnen afgraven, de gehele grondwerken kunnen overnemen en ook je kunstgras kunnen plaatsen.

WAAROM KUNSTGRAS?

 

Is je tuin onderhouden een hele klus geworden, maar heb je zelf eigenlijk te weinig tijd om het optimaal te verzorgen? Dan kan kunstgras een goed alternatief zijn. Velen beseffen niet goed dat een mooi, groen gazon heel wat van je kostbare vrije tijd kan opslorpen. Heb je kinderen die al eens graag in de tuin ravotten of honden die zich op het gras willen uitleven, dan wordt je tuin onderhouden nog moeilijker.

Vele West-Vlaamse gezinnen kiezen daarom voor kunstgras van het Kunstgrascentrum. Omdat ze tijdens de winter geen modderpoel willen, of omdat ze het hele jaar door kampen met engerlingen of ander ongedierte die je gras naar de knoppen helpt. Wij staan klaar om je te helpen in je keuze voor het beste kunstgras uit ons uitgebreide Royal Grass®-assortiment. Heb je nog vragen? Contacteer ons vrijblijvend op het nummer bovenaan deze pagina of maak een afspraak in een van onze prachtige kijktuinen in West-Vlaanderen.

 

WAT SCHUIFT DAT?

 

Onze prijzen variëren per vierkante meter tussen zo’n 40 en 55 euro, inclusief BTW. Voor een project waar we de grondwerken voorbereiden, het kunstgras leveren en plaatsen, mag je per vierkante meter ergens tussen de 90 en 120 euro rekenen, inclusief BTW. De grondwerken maken hierbij iets minder dan de helft van de totale kost uit. De prijs hangt verder voornamelijk ook af van de grootte, vorm en toegankelijkheid van de tuin, eventuele bijkomende werken en het kunstgras zelf.

ZO KAN JE JE RICHTPRIJS BEPALEN

Wij kunnen op verschillende manieren iets voor je betekenen. Bereken hieronder een grove schets van het kostenplaatje:

Je laat het kunstgras plaatsen
WIJ VERZORGEN ALLE WERKEN

Onze gespecialiseerde teams voeren de grondwerken uit en verzorgen de plaatsing.

Prijs: €90 – €120 per m²
inclusief BTW

Wist je dat? Je kan ons tijdens de grondwerken een handje toesteken. Achteraf brengen we de uren in mindering op de factuur.

Kunstgras leren plaatsen
WE WERKEN SAMEN

We geven jou of je aannemer advies over de grondwerken en wij verzorgen de plaatsing.

Prijs: €55 – €70 per m²
inclusief BTW

Let op! Prijs is inclusief toebehoren. Wij kunnen ook de voorafgaande grondwerken gedeeltelijk van je overnemen.

Zelf kunstgras plaatsen
JE DOET ALLES ZELF

Wij zorgen voor de levering van het grastapijt en de bijhorende materialen.

Prijs: €40 – €55 per m²
inclusief BTW

Belangrijk! De installatiekost schommelt tussen €5 en €10 per m². Wij geven je lijm, schroeven, instrooizand, etc.

ROYAL GRASS®: ALLEEN DE BESTE KWALITEIT

Kunstgrascentrum verkoopt kunstgras, maar komt het ook graag installeren in je tuin. Meer nog: wij kunnen ook de voorbereidende graaf- en grondwerken voor je uit handen nemen. Wij hebben uiterst doorwinterde tuinexperts in dienst die elke tuin kunnen omtoveren tot een groene oase. Doe je het toch allemaal liever zelf? Hoewel het risicovol is, kunnen we je ook bijstaan voor advies: bij ons sta je er nooit alleen voor.

Heel wat van onze nieuwe klanten onderschatten het moeizame proces om kunstgras te plaatsen. Een grastapijt plaatsen is heus wel meer dan een mat uitrollen en zo goed mogelijk verspreiden over je tuin. Zo vergeten de meeste mensen dat je ook het juiste materiaal nodig hebt om in je grasmat te snijden en het achteraf te verlijmen. Bovendien is know-how minstens even belangrijk. Je keukenvloer ga je toch ook niet zonder de nodige kennis leggen?

REFERENTIES KUNSTGRAS BLANKENBERGE

Blankenbergs vakantiehuis krijgt complete make-over met Royal Grass® Sense en Deluxe

Ziet je gras er niet meer uit zoals het hoort of vind je dat het tijd is voor iets anders? Dan kunnen we je kunstgras warm aanbevelen. Veel van onze klanten schakelen over van echt gras omdat ze de tijd niet meer hebben om het te onderhouden of omdat hun gazon er niet zo fris meer uitziet door de lange, droge zomers.

Kleine tuin in Blankenberge werd aangelegd met de Royal Grass® Wave

Renoveer je je huis, dan kan je misschien ook nadenken over kunstgras. Heel wat gezinnen beslissen meteen ook om na hun huis ook de tuin aan te pakken. Als je samen met een tuinaannemer werkt, kan hij je altijd op weg leiden naar een aparte firma die kunstgras verkoopt.

Koppel in Blankenbergs rijhuis hebben eindelijk stukje groen met Royal Grass® Lush

Ook mensen die in de stad wonen hebben nood aan wat groen. Heel wat Blankenbergenaren die bijvoorbeeld in een rijhuis wonen kwamen al bij het Kunstgrascentrum aankloppen om kunstgras te plaatsen. Als je niet dicht bij een park of bos woont, kan kunstgras een goede tussenoplossing zijn om wat meer groen in je leven te hebben.

UITSTEKENDE SERVICE EN VAKMANSCHAP

Onze prijzen variëren per vierkante meter tussen zo'n 35 en 55 euro, inclusief BTW. Voor een project waar we de grondwerken voorbereiden, het kunstgras leveren en plaatsen, mag je per vierkante meter ergens tussen de 90 en 120 euro rekenen, inclusief BTW. De grondwerken maken hierbij iets minder dan de helft van de totale kost uit. De prijs hangt verder voornamelijk ook af van de grootte, vorm en toegankelijkheid van de tuin, eventuele bijkomende werken en het kunstgras zelf.

9,8

Klanten vertellen

1088 beoordelingen

Bekijk reviews
Beoordeel zelf

Koppel uit Blankenberge is zeer tevreden met nieuw Royal Grass® Sense-gazon

Zelfs als je een klein tuintje hebt dat maar niet groen wil worden of blijven, is het begrijpelijk dat je ook aan alternatieven begint te denken. De voorbije droge zomers zien niet bepaald goed geweest voor West-Vlaamse gazonnen, waardoor we heel wat nieuwe klanten in onze mailbox zien verschijnen.

Kunstgrascentrum mag de Royal Grass® Wave plaatsen op begraafplaats

Tuinen, balkons, terrassen... haast overal kan het Kunstgrascentrum kunstgras komen plaatsen. Zo hebben we in het verleden al kunstgras geplaatst op speelpleintjes van scholen en crèches, maar bijvoorbeeld ook op openbare plaatsen zoals een rond punt en zelfs in een winkel.

Mooi balkonterras in Blankenberge aangelegd met Royal Grass® Lush

Heb je een balkon met of zonder een terras, dan wil je daar vast en zeker mee kunnen uitpakken. Het Kunstgrascentrum kan je daar goed bij helpen: wij kunnen prachtig kunstgras op je terras aanleggen, waardoor het lijkt alsof je een stukje natuur in huis haalt. Bovendien is het gras ook veel koeler om op te wandelen tijdens de zomermaanden.

ZO GAAN WE AAN DE SLAG

Contact

Je neemt contact met ons op via mail of telefoon

Afspraak

We bespreken je wensen in een van onze kijktuinen

Planning

We maken een plan op met uitvoeringsperiode van de eerste werken

Uitvoering

We bereiden de bodem voor en plaatsen het kunstgras

Oplevering

Tevreden? Dan verschijnt binnenkort een factuur in je brievenbus

Klaar

En nu? Tijd om eindelijk te genieten!

Offerte & factuur

Weten hoe jouw droomtuin eruitziet? Wij geven je een idee hoeveel het zal kosten en bezorgen ja nadien een eerlijke factuur.

Puur vakmanschap

Door onze ervaring weten wij van wanten. Kies je voor onze diensten, dan mag je er zeker van zijn dat je project in goede handen is.

Warme klantenservice

Heb je vragen? Of je nu meer wil weten over de grondwerken of een afspraak wil maken in een van onze kijktuinen, wij staan voor je klaar.

Jarenlange garantie

Is er schade aan je grasmat? Bij aankoop van onze producten krijg je steeds 15 jaar garantie. Geen kleine lettertjes, altijd tevreden.

Klant behoudt kostbaar stukje groen door Royal Grass® Wave

Heb je een stukje gras aan je voortuin maar zie je het niet zitten om je grasmachine helemaal door je woning te heulen? Dan kan kunstgras een geschikte oplossing voor je zijn. Heel wat nieuwe klanten informeren bij het Kunstgrascentrum om hun stukje groen toch op de een of andere manier te behouden.

Klant is dolblij met Royal Grass® Aura-gras op dakterras

Als je kunstgras op je dakterras wilt, dan ben je bij het Kunstgrascentrum aan het juiste adres! Wij plaatsen niet alleen kunstgras in tuinen van particuliere of private klanten, geregeld krijgen we ook klanten over de vloer die graag hun dakterras wat willen opfleuren met kunstgras.

Speeltuintje voor huisdieren voorzien van Royal Grass® Wave in Blankenberge

Je zou het niet zeggen, maar huisdieren zijn dol op kunstgras. Vaak maken eigenaars zich onnodig veel zorgen over of kunstgras wel goed is voor hun kat of hond, maar meestal merken ze helemaal geen verschil. Bovendien is het ook beter voor jou, omdat je je dan nooit meer zorgen moet maken over de vuile pootjes van je huisdier in je thuis.

Familie gooit hele tuin om andere boeg met Royal Grass® Bloom

Wil je je hele tuin eens over een andere boeg gooien, dan kan kunstgras een goede oplossing voor je zijn. Veel van onze klanten hebben het gehad met hun veel te droge (voor)tuin en besluiten dan om er kunstgras op te plaatsen. Op die manier hoeven ze zelf geen vinger werk meer te verzetten en hun gazon ziet er altijd prachtig uit.

Gezin uit Blankenberge is zeer tevreden met Royal Grass® Sense-gazon

Als je een kleine tuin hebt met een klein gazon, dan kan het gebeuren dat je gras er na een tijdje niet meer zo fris uitziet. Dat komt vaak door een resem problemen: mollen, te weinig degelijk onderhoud, engerlingen, enzovoort. De meeste gezinnen hebben tegenwoordig te weinig tijd om hun gazon te verzorgen, dan kan kunstgras een goed alternatief zijn.

Klant uit Blankenberge gunt hondjes speelparadijs door Royal Grass® Wave

Huisdieren zijn in staat om heel wat leven in de brouwerij te brengen. Helaas zijn ze ook in staat om - in hun enthousiasme om te spelen - je hele tuin plat te trappelen. Zo gebeurt het vaak dat nieuwe klanten bij ons aankloppen omdat ze kunstgras willen plaatsen om zo hun tuin nieuw leven in te blazen.