TEVREDENHEIDSGARANTIE

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

Onze COVID-19-aanpak in 2022

Er is eindelijk licht aan het einde van de tunnel. Net daarom is het des te belangrijker dat we onze coronaproof manier van werken niet zomaar overboord gooien. Gezien al onze activiteiten buiten gebeuren, is het voor ons sowieso gemakkelijker om ons aan de officiële overheidsregels te houden. Die hebben ervoor gezord om – net zoals in 2020 en 2021 – het virus buiten ons bedrijf te houden, en vooral om onze klanten en werknemers te beschermen.

Wij leven van harte mee met alle mensen en bedrijven die rechtstreeks of onrechtstreeks getroffen zijn door Covid-19. Laten we hopen dat we deze impasse snel achter ons kunnen laten!

Wat zijn de gevolgen van corona voor ons en jou als klant? Hoe werkt het Kunstgrascentrum coronaveilig?

Levering kunstgras in de kijktuin te Oostende

Wil je het kunstgras van Royal Grass® zien en voelen?

Onze kijktuinen zijn doorlopend open tijdens de kantooruren en tijdens het weekend. Als je graag een rondleiding wil of met een van onze medewerkers wilt praten, is het verstandig om op voorhand een afspraak te maken. Onze kijktuinen zijn voldoende groot waardoor we de social distancing-regels makkelijk kunnen volgen. Wij en onze bezoekers houden zich aan deze afstandsregels en dragen een mondmasker waar nodig.

Voor meer informatie over onze kijktuinen, kilk hier.

Liever kunstgras bekijken van achter je scherm? Zoek snel naar een van onze referenties van een tuin bij jou in de buurt.

Kunstgrascentrum contact

Een afspraak maken in één van onze vestigingen?

Onze kantoren zijn goed geventileerd en voldoende groot om (afhankelijke van de overheidsmaatregelen) meerdere personen te ontvangen. Er is handgel beschikbaar en er zijn mondmaskers ter beschikking aan de inkom. De tijdsduur van een bezoek is bij voorkeur 30 minuten. Dit half uur zou voldoende moeten zijn om je het nodige advies en een indicatieprijs te bezorgen. Mocht je al een gedetailleerde offerte willen, breng dan zeker een plan en enkele foto’s van je tuin mee.

Offerte kunstgras

Het Kunstgrascentrum komt naar jou

Uiteraard kunnen we bij al onze klanten en geïnteresseerden bij hen thuis langskomen. Zonder een plaatsbezoek is correct advies geven, inplannen van de grondwerken, vastleggen van de legrichting en het opmaken van een gedetailleerde offerte vrij moeilijk. Deze plaatsbezoeken vinden altijd buiten plaats, waardoor we makkelijk de afstandsregels kunnen respecteren. Daar waar de toegang naar de tuin door de woning moet gebeuren dragen wij en de klant mondmaskers. Tevens hebben wij altijd handgel en wegwerphandschoenen op zak.

Op welke manier verlopen de werken op een coronaveilige manier?

  • Een datum en tijdstip worden altijd in overleg met de klant een week op voorhand vastgelegd. Mocht er in de tussentijd een hoog-risicocontact hebben plaatsgevonden, laat je ons dat zo snel mogelijk weten en zoeken we een nieuwe datum voor een afspraak.
  • Waar de toegang naar de tuin door de woning van een klant moet gebeuren, maakt de klant dat hij niet aanwezig is in deze ruimtes en dat er voldoende plaats is om deze werken veilig en verlucht uit te voeren.
  • We beperken het aantal werknemers die normaal nodig zijn op één werkplek zo goed als mogelijk.

Welke coronamaatregelen trof het Kunstgrascentrum?

Hoe zijn wij geslaagd om onze klanten, onszelf en onze werknemers te behoeden van het virus?

  • Nog maar een week na de uitbraak van de pandemie hebben we twee nieuwe camionettes aangeschaft. Op die manier kunnen al onze werknemers zich verplaatsen in een aparte auto. Deze wagens zijn steeds uitgerust met handgel, handschoenen en mondmaskers.
  • In het geval dat er meerdere werknemers in één camionette zich verplaatsen, worden er voortdurend mondmaskers gedragen, zit er minstens een zetel tussen beide personen en is er een veilig tussenscherm geplaatst.
  • Op kantoor staat het venster open en werd de airco/luchtverwarming vervangen door stralingselementen.
  • De meewerkende zaakvoerders en werknemers houden zich ook buiten de werksfeer aan de regels.
  • Het Kunstgrascentrum heeft sinds de uitbraak van de crisis een coronaverantwoordelijke binnen het bedrijf. Die maakt dat de regels altijd worden nageleefd en aangepast waar nodig. Die persoon zorgt ook voor een voldoende voorraad handgel, mondmaskers en handschoenen.
  • We hebben een buitenkantoortje geïnstalleerd. Zo kunnen we klanten bij voldoende warm en droog weer buiten ontvangen.

Afhalingen en leveringen kunnen nog steeds doorgaan op afspraak en met respect voor de afstandregels.

Keep safe, houd de moed en hopelijk tot binnenkort!