HET KUNSTGRASCENTRUM WERFT AAN!

HET KUNSTGRASCENTRUM WERFT AAN!

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

VACATURE INSTALLATEUR KUNSTGRAS

Wil jij aan de slag als kunstgrasinstallateur bij een dynamisch en innovatief bedrijf? Dan is Kunstgrascentrum op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar twee nieuwe collega’s die onze sterke focus op duurzaamheid en kwaliteit delen.

FUNCTIE:
Als kunstgrasinstallateur bij Kunstgrascentrum ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van de ondergrond, het plaatsen van de kunstgrasmat en het zorgen voor een correcte afwerking van het oppervlak. Je werkt samen met een team van collega’s en hebt regelmatig contact met klanten. Bij ons staat voldoening, motivatie en positieve sociale interactie centraal.

PROFIEL:
Je beschikt over een hands-on mentaliteit en je bent niet bang om fysiek werk te verrichten. Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail, zodat zowel de ondergrond als het kunstgras op een perfecte manier geïnstalleerd wordt. Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken met collega’s en klanten. Je hebt een rijbewijs B en bent in staat om zelfstandig naar verschillende werklocaties te rijden.

AANBOD:
Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamisch en innovatief bedrijf.
Een marktconform salaris volgens het Paritair Comité 124 (bouw), aangevuld met ecocheques. Je krijgt een doorgedreven on-the-field opleiding met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei binnenin het bedrijf.

Heb je interesse in deze uitdagende en afwisselende functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar johan.kemel@kunstgrascentrum.be. Wie weet spreken we elkaar binnenkort op een unieke locatie!

VEREISTEN

Nederlands (goed)
Rijbewijs B
Diploma hoger secundair
Hands-on mentaliteit
Teamplayer

AANBOD

Voltijdse tewerkstelling
On-the-field opleiding
Marktconform salaris PC 124
Ecocheques
Werkgebied: West- en Oost-Vlaanderen

WAAR EN HOE SOLLICITEREN?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en heb je zin om mee te werken aan de toekomst van ons bedrijf? Aarzel dan niet en stel je kandidaat via mail!

LIEVER EEN ANDERE FUNCTIE?

BEKIJK DAN ZEKER ONZE OPENSTAANDE VACATURES.

4 REDENEN OM BIJ ONS TE WERKEN

01

INNOVATIEF BEDRIJF

Een dynamisch bedrijf dat blijft innoveren met een sterke visie en focus op duurzaamheid en kwaliteit.

02

GEEN NUMMERS
MAAR INDIVIDUEN

Een bedrijf waar de werknemers centraal staan en de teamgeest belangrijk is.

03

RUIMTE VOOR GROEI

Zowel voor persoonlijke ontwikkeling als doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

04

TOFFE COLLEGA’S

Collega’s met een hands-on mentaliteit die daarbovenop ook nog eens echte teamplayers zijn.

ONS TEAM

AKA DREAMTEAM

Naast twee meewerkende zaakvoerders, wordt ons team ondersteund door gedreven medewerkers. Zij zijn stuk voor stuk meesters in hun vak, zowel voor het uitvoeren van de grondwerken als voor de plaatsing van het kunstgras zelf. Onze all-round kantoormedewerkers leiden de marketing, administratie, communicatie en verkoop in goede banen.

ZAAKVOERDER

JOHAN

Johan is de zeer gedreven bezieler achter het Kunstgrascentrum en The Jolly Ark. Die passie die hij steeds heeft gevoeld voor duurzaamheid, heeft hij naar de praktijk kunnen omzetten. Hij transformeerde zijn kleinschalinge plaatsingsbedrijf tot een alsmaar groeiende nichebusiness, zonder de kern uit het oog te verliezen: lange termijn relaties met klant én natuur.

ZAAKVOERDER

OLIVIER

Olivier kwam het team gaandeweg vervoegen en werd meteen een stuwende kracht in de bedrijfsvoering. Zijn kennis, inzicht en snelheid van uitvoering maakten op andere domeinen ruimte vrij, waardoor het bedrijf op natuurlijke wijze kon uitbreiden. Dankzij zijn inventiviteit in combinatie met specialisatie in daken, ontstond een innovatieve belevingstuin op het dak van ons nieuw kantoor in Torhout.

ONTDEK ONZE UNIEKE BELEVINGSTUIN MET KANTOORRUIMTE EN MAGAZIJN IN TORHOUT