HET KUNSTGRASCENTRUM WERFT AAN!

HET KUNSTGRASCENTRUM WERFT AAN!

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

VACATURE PROJECTMANAGER GRONDWERKEN

Ben jij op zoek naar werk waar voldoening, motivatie en positieve sociale interactie centraal staan? Wij zijn op zoek naar verschillende nieuwe collega’s, waaronder een projectmanager voor de grondwerken.

OVER ONS:
Kunstgrascentrum is een uniek installatie- en servicebedrijf dat zich onderscheidt door zijn sterke focus op duurzaamheid en kwaliteit. Het bedrijf wordt geleid door mensen met een visie en hebben een sterke reputatie opgebouwd in de sector.

FUNCTIE:
Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de grondwerken. Je zorgt ervoor dat de projecten binnen de gestelde tijdslijnen en budgetten worden uitgevoerd en dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Je werkt nauw samen met verschillende stakeholders en zorgt voor een vlotte communicatie en coördinatie tussen de verschillende partijen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van projectplannen, het bewaken van de voortgang en het rapporteren van de resultaten.

Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken en helpt graag mee bij het voorbereiden van de ondergrond. Hierbij werk je samen met een team van collega’s en heb je regelmatig contact met klanten.

PROFIEL:
Wij zoeken iemand die over een breed scala aan kwaliteiten beschikt om projecten succesvol te kunnen leiden. Enkele van de belangrijkste kwaliteiten zijn:

 • Technische kennis
  Een goed begrip van de technische aspecten zoals de verschillende soorten vezels, de ondergrondsvereisten en installatiemethoden is uiterst belangrijk om het project van begin tot eind in goede banen te leiden.
 • Plannen en organiseren als een pro
  Je moet een sterk gevoel voor organisatie hebben en in staat zijn om het project effectief te plannen en te beheren. Dit omvat het stellen van realistische doelen, het opstellen van een projectplan, het beheren van budgetten en middelen en het coördineren van verschillende betrokken partijen.
 • Communicatieve vaardigheden
  Een goede kennis van de Nederlandse taal is vereist om zowel mondeling als schriftelijk te communiceren met de klant, de aannemers, de installateurs en andere belanghebbenden.
 • Leidinggevende capaciteiten
  Je moet in staat zijn om het team te leiden, te motiveren en de verantwoordelijkheid op te nemen voor de resultaten van projecten. Dit omvat het nemen van beslissingen, vooruit durven denken, het oplossen van problemen en het aansturen van teamleden.
 • Oog voor detail
  Een scherp oog voor detail is nodig om ervoor te zorgen dat alle aspecten van het project nauwkeurig worden gepland en uitgevoerd.
 • Flexibiliteit
  Je bent gedreven en bereid om je job niet als 9-5 baan te zien. Je bent flexibel en in staat om snel te reageren op veranderende omstandigheden en onverwachte gebeurtenissen die het project kunnen beïnvloeden, zoals het weer.
 • Geduld is een schone deugd
  Kunstgrasprojecten kunnen soms uitdagend zijn en langere tijd in beslag nemen. Daarom moet je geduldig, stressbestendig en vasthoudend zijn om het project succesvol te voltooien.
 • Computerkennis
  Ben je bekend met tools als SketchUp, CRM systemen, Google Docs en Google Spreadsheets dan is dit zeker en vast een troef.

AANBOD:
Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een dynamisch en innovatief bedrijf. Je krijgt een doorgedreven on-the-field opleiding met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Wij bieden een marktconform salaris volgens het Paritair Comité 124 (bouw) of 200 (bedienden), aangevuld met ecocheques.

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar johan.kemel@kunstgrascentrum.be. Wie weet spreken we elkaar binnenkort op een unieke locatie!

VEREISTEN

Nederlands (zeer goed)
Rijbewijs B
Diploma hoger secundair
Denk- en werkniveau van een bachelor
Hands-on mentaliteit
Technische kennis
Leidinggevende capaciteiten
Plannen en organiseren als een pro
Stressbestendig
Computerkennis

AANBOD

Voltijdse tewerkstelling
On-the-field opleiding
Marktconform salaris PC 124 of 200
Ecocheques
Werkgebied: West- en Oost-Vlaanderen

WAAR EN HOE SOLLICITEREN?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en heb je zin om mee te werken aan de toekomst van ons bedrijf? Aarzel dan niet en stel je kandidaat via mail!

LIEVER EEN ANDERE FUNCTIE?

BEKIJK DAN ZEKER ONZE OPENSTAANDE VACATURES.

4 REDENEN OM BIJ ONS TE WERKEN

01

INNOVATIEF BEDRIJF

Een dynamisch bedrijf dat blijft innoveren met een sterke visie en focus op duurzaamheid en kwaliteit.

02

GEEN NUMMERS
MAAR INDIVIDUEN

Een bedrijf waar de werknemers centraal staan en de teamgeest belangrijk is.

03

RUIMTE VOOR GROEI

Zowel voor persoonlijke ontwikkeling als doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

04

TOFFE COLLEGA’S

Collega’s met een hands-on mentaliteit die daarbovenop ook nog eens echte teamplayers zijn.

ONS TEAM

AKA DREAMTEAM

Naast twee meewerkende zaakvoerders, wordt ons team ondersteund door gedreven medewerkers. Zij zijn stuk voor stuk meesters in hun vak, zowel voor het uitvoeren van de grondwerken als voor de plaatsing van het kunstgras zelf. Onze all-round kantoormedewerkers leiden de marketing, administratie, communicatie en verkoop in goede banen.

ZAAKVOERDER

JOHAN

Johan is de zeer gedreven bezieler achter het Kunstgrascentrum en The Jolly Ark. Die passie die hij steeds heeft gevoeld voor duurzaamheid, heeft hij naar de praktijk kunnen omzetten. Hij transformeerde zijn kleinschalinge plaatsingsbedrijf tot een alsmaar groeiende nichebusiness, zonder de kern uit het oog te verliezen: lange termijn relaties met klant én natuur.

ZAAKVOERDER

OLIVIER

Olivier kwam het team gaandeweg vervoegen en werd meteen een stuwende kracht in de bedrijfsvoering. Zijn kennis, inzicht en snelheid van uitvoering maakten op andere domeinen ruimte vrij, waardoor het bedrijf op natuurlijke wijze kon uitbreiden. Dankzij zijn inventiviteit in combinatie met specialisatie in daken, ontstond een innovatieve belevingstuin op het dak van ons nieuw kantoor in Torhout.

ONTDEK ONZE UNIEKE BELEVINGSTUIN MET KANTOORRUIMTE EN MAGAZIJN IN TORHOUT