HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

TEVREDENHEIDSGARANTIE

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

ONS TEAM STAAT VOOR JE KLAAR

Heb je als aannemer een project met kunstgras maar heb je geen ervaring met de plaatsing? Of heb je er zelf geen tijd voor? Dan helpen we je graag vrijblijvend verder.

Heb je gewoon wat nood aan informatie? Dan delen we die graag met jou.

Wil je kennis maken met de zeer natuurlijke uitstraling? Kom dan eens bij ons langs om het gras te zien en te voelen! Of heb je niet veel tijd, dan komen we je graag bezoeken. Ook stellen we onze verschillende kijktuinen graag open zodat je als aannemer steeds met je klanten langs kunt komen.

Vul onderstaand formulier in of bel ons even op om een afspraak in te plannen met één van de twee meewerkende zaakvoerders Olivier en Johan of met onze goedlachse collega Shirley. Zo weten we zeker dat we genoeg tijd voor jou hebben om je al vragen te beantwoorden, de verschillende mogelijkheden te bespreken en enkele stalen mee te geven.

MEER INFO

Wij zijn volledig ingericht om aannemers te ontzorgen. Wil je graag wat meer informatie over de verschillende mogelijkheden van samenwerken? Vul dan zeker dit formulier in, wij reageren steeds binnen de 24 uur.

Vergeet niet om ons privacybeleid te lezen.

BEZOEK ÉÉN VAN ONZE KIJKTUINEN 

Het is moeilijk om kunstgras te kopen op basis van een staaltje dat je online kan zien. Precies daarom raden wij aan om een bezoek te brengen aan één van onze vier kijktuinen, waar je onze verschillende soorten Royal Grass® kunstgras eens ‘in het echt’ kan zien én voelen.

TORHOUT

Belevingstuin, kantoor & magazijn

OOSTENDE

Kijktuin, kantoor
& magazijn

LAUWE

Gedeeltelijk onbemande kijktuin & magazijn

MIDDELKERKE

Kijktuin
– enkel op afspraak –

Menu