HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

TEVREDENHEIDSGARANTIE

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

ONS TEAM STAAT VOOR JE KLAAR

Heb je als aannemer een project met kunstgras maar heb je geen ervaring met de plaatsing? Of heb je er zelf geen tijd voor? Dan helpen we je graag vrijblijvend verder.

Heb je gewoon wat nood aan informatie? Dan delen we die graag met jou.

Wil je kennis maken met de zeer natuurlijke uitstraling? Kom dan eens bij ons langs om het gras te zien en te voelen! Of heb je niet veel tijd, dan komen we je graag bezoeken. Ook stellen we onze verschillende kijktuinen graag open zodat je als aannemer steeds met je klanten langs kunt komen.

Vul onderstaand formulier in of bel ons even op om een afspraak in te plannen met één van de twee meewerkende zaakvoerders Olivier en Johan of met onze goedlachse collega Shirley. Zo weten we zeker dat we genoeg tijd voor jou hebben om je al vragen te beantwoorden, de verschillende mogelijkheden te bespreken en enkele stalen mee te geven.

MEER INFO

Wij zijn volledig ingericht om aannemers te ontzorgen. Wil je graag wat meer informatie over de verschillende mogelijkheden van samenwerken? Vul dan zeker dit formulier in, wij reageren steeds binnen de 24 uur.

Vergeet niet om ons privacybeleid te lezen.

OFFERTE EN STALEN

Wil je graag een offerte aanvragen? Vul dan zeker dit formulier in, wij reageren steeds binnen de 24 uur.

Bij de offerte aanvraag ontvang je ook een mooie sample box met stalen van onze verschillende grassoorten en aanvullende informatie speciaal voor aannemers.

Samplebox kunstgrassen

Vergeet niet om ons privacybeleid te lezen.

  • Maak uw keuze
  • Maak uw keuze
  • Maak uw keuze

CONTACTGEGEVENS

KUNSTGRASCENTRUM BVBA
Torhoutsesteenweg 628
B-8400 OOSTENDE
Ondernemingsnr.: 0687 764 642
BTW: BE 0687.764.642
Telefoon: 059 55 08 60
Email: info@kunstgrascentrum.be

Onze showtuinen in Oostende, Middelkerke, Lauwe en Torhout geven een perfect beeld hoe een kunstgazon er ‘in het echt’ uit gaat zien. Er zijn diverse opstellingen gerealiseerd: zonneweide, schaduwrijk gazon, rondom een bijgebouw, huiselijke sfeer, sportveld, rondom een zwembad, etc. en dit alles in combinatie met diverse soorten bestrating en beplanting.

OPENINGSTIJDEN

Van ons kantoor in Oostende:

  • Alle dagen van 09:00 tot 17:00 uur
  • Zondag gesloten
  • Afhalingen of bezoeken buiten de openingsuren alleen op afspraak.

BEZOEK ONZE KIJKTUIN

Bezoek onze showtuinen om een goed beeld te krijgen van de kunstgras die wij voeren. Wij beseffen dat er veel keus is en daarom willen wij je graag laten zien en voelen, en daarnaast voorzien van passend advies. De producten die wij voeren zijn van top kwaliteit. Wij weten ook dat iedereen dat zegt. Maar, neem de moeite om te komen kijken en de producten zelf zullen je overtuigen.

Maak een afspraak: 059 55 08 60

BEZOEK ÉÉN VAN ONZE KIJKTUINEN

Het is moeilijk om kunstgras te kopen op basis van een staaltje dat je online kan zien. Precies daarom raden wij aan om een bezoek te brengen aan één van onze vijf kijktuinen, waar je onze verschillende soorten Royal Grass® kunstgras eens ‘in het echt’ kan zien én voelen.

TORHOUT

Belevingstuin, kantoor
en magazijn

EKE

Kijktuin, kantoor
en magazijn

OOSTENDE

Kijktuin, kantoor
en magazijn

LAUWE

Onbemande kijktuin
altijd toegankelijk

MIDDELKERKE

Kijktuin
enkel op afspraak