De nieuwe horizon van het Kunstgrascentrum, welkom bij THE JOLLY ARK!

What’s in a name?” vroeg Shakespeare ooit. Voor ons bij het Kunstgrascentrum, een leider in de sector van kunstgrasinstallaties, betekent deze vraag veel meer dan een simpele literaire verwijzing. Met trots kondigen we aan dat het Kunstgrascentrum transformeert naar The Jolly Ark, een naam die onze identiteit, waarden en uniek aanbod weerspiegelt.

WAAROM EEN NIEUWE NAAM?

De keuze voor een nieuwe naam kwam niet zomaar uit de lucht vallen. We merkten namelijk op dat onze concurrenten onze naam, Kunstgrascentrum, steeds vaker begonnen na te apen en dit zorgde voor verwarring bij onze klanten. Om ons duidelijk te blijven onderscheiden en onze authenticiteit te behouden, was een nieuwe unieke naam noodzakelijk. Onze kernwaarden, toewijding aan kwaliteit en innovatieve benaderingen blijven uiteraard onveranderd.

DE BETEKENIS ACHTER ‘THE JOLLY ARK’

Onze nieuwe naam, The Jolly Ark, is rijk aan betekenis en symboliek. ‘Ark‘ verwijst naar onze innovatie daktuin – onze eigen Ark van Noach – waarin we onze expertise in kunstgras, ruimtebeheer, bomen, planten en verbinding uitdrukken. ‘Jolly‘ is niet alleen een samentrekking van de namen van de oprichters Johan en Olivier (bijnaam Ollie), maar het weerspiegelt ook de vreugde en passie waarmee we ons werk benaderen. Tegelijkertijd roept het de gezelligheid op van een Engelse pub, een plek van samenzijn en gemeenschap.

HET KUNSTGRASCENTRUM BY THE JOLLY ARK

De kracht van onze oorspronkelijke naam willen we niet verliezen, daarom introduceren we ‘Het Kunstgrascentrum By The Jolly Ark’. Deze naam behoudt de erkenning en de reputatie die het Kunstgrascentrum heeft opgebouwd, terwijl het ook onze nieuwe richting en visie over duurzaamheid omarmt en een plek vormt voor innovatie en inspiratie.

EEN KIJKJE IN ONZE ARK

Onze daktuin in Torhout is meer dan een showpiece, het toont aan welke duurzame oplossingen we kunnen bieden zoals: meer bruikbare ruimte creëren, wateropslag en -besparing, betaalbaar en haalbaar onderhoud en biodiversiteit creëren waar er vroeger geen was.

Ben je benieuwd hoe onze ark er in het echt uitziet? Kom dan zeker eens langs! Zo kan je in levende lijve ontdekken hoe kunstgras harmonieus kan samengaan met bomen en planten en hoe we op een milieubewuste manier ruimte kunnen optimaliseren.

VERBINDEN MET ELKAAR

Met The Jolly Ark willen we verbinden met elkaar, een gemeenschap creëren en onderhouden. Net zoals mensen samen komen in een pub voor een gezellige tijd, willen wij een ontmoetingsplaats zijn voor ideeën, discussies en innovaties op het gebied van kunstgras en duurzame leefruimtes.

We zijn enthousiast over deze nieuwe fase in ons bedrijf en nodigen jou graag bij ons uit om deel uit te maken van deze reis. Check regelmatig onze website of volg ons op social media om op de hoogte te blijven van nieuwe informatie, updates en events!