Grote honden tuin Koksijde

Grote hondentuin Koksijde

De tuin zag iets te veel af van de grote honden en de droogte van de laatste jaren. Het onderhoud en het trachten goed houden van het gazon werd door de honden bijna onmogelijk gemaakt. Deze berghonden hebben redelijk wat ruimte en beweging nodig.

Hondentuin kunstgrasOp aanraden van hun tuinaannemer met wie we regelmatig samenwerken besloten de eigenaars om de Royal Grass® Lush aan te leggen. Een kunstgrassoort die dankzij een extra bruine vezels zeer natuurlijk oogt. Wij kregen de opdracht om alle grondwerken en het plaatsen van het kunstgras uit te voeren.

Naast een mooi onderhoudsarm gazon is dit nu de favoriete plaats van deze twee honden. Het voordeel van een grote tuin is dat de honden hier voldoende beweegruimte hebben, en de tuin heel gemakkelijk te onderhouden valt. Voor de hardwerkende eigenaars is er nu meer vrije tijd om te besteden.

Dimy van Lucky Garden : “Zoals steeds terug prachtig mooi werk afgeleverd.mijn klant en mezelf zijn terug supertevreden.afspraken worden zoals steeds perfect nageleefd.en het mag ook eens gezegd worden. De mannen zijn ook heel vriendelijk, werken zeer vlot en netjes. Alles wordt steeds netjes en opgeruimd achtergelaten. Conclusie : een bedrijf dat werkt met hart en ziel”