Kunstgras trampoline

Grote tuin met spelende kinderen

Het is algemeen geweten dat ieder kind ervan houdt om buiten te spelen. Hierbij maakt het voor veel kinderen vaak niet uit of hun speelterrein er al dan niet goed bij ligt, maar voor de ouders is dit natuurlijk wel van belang. Zo komen de kinderen vaak terug binnen met hun kleren vol modder- en grasvlekken. Net daarom namen deze ouders de beslissing om hun natuurgazon te vervangen door kunstgras.

De klant uit Petit Paris in Veurne bracht een bezoek aan de kijktuin van het Kunstgrascentrum in Oostende. Tijdens hun bezoek aan de showtuin kregen ze een antwoord op al hun vragen. Ze waren meteen overtuigd van de strakke, maar zeer natuurlijke uitstraling van de kunstgrassoort Royal Grass® Wave. De tuin werd door de klant zelf afgegraven. Nadien zorgde het kunstgrascentrum voor een stabiele onderlaag, de plaatsing van het kunstgras en inzanding.

In het kunstgras werden 2 speeltorens en een ingebouwde trampoline ingewerkt. Zowel de ouders, als de kinderen zijn zeer tevreden en kunnen nu met volle teugen genieten van hun tuin.