De Perfecte Synergie: Kunstgras en Zwembaden in Oost-Vlaanderen

Het staat buiten kijf dat het onderhouden van een zwembad aanzienlijk eenvoudiger wordt wanneer je de toestroom van grassprieten, aarde en stof in het water kunt voorkomen.

Natuurlijk kun je alles volledig verharden, maar wat doe je dan met het hemelwater en spatwater? Het is toch veel verstandiger dat deze in de grond kunnen infiltreren.

Een weelderig gazon rond je zwembad is zowel visueel aantrekkelijker als zachter, maar helaas is het niet bestand tegen de chemicaliën die zich in het zwembadwater bevinden. Gelukkig bestaat er nog een andere optie als je graag gras rond je zwembad wilt hebben. Je kunt namelijk kiezen voor kunstgras, dat aanzienlijk beter bestand is tegen de chemicaliën in zwembadwater.

Royal Grass® Kunstgras: De Ultieme Keuze voor een Prachtige Zwembadomgeving

ZO KAN JE JE RICHTPRIJS BEPALEN

Kunstgrascentrum kan op verschillende manieren iets voor je betekenen. Bereken hieronder een grove schets van het kostenplaatje:

Je laat het kunstgras plaatsen
WIJ VERZORGEN ALLE WERKEN

Onze gespecialiseerde teams voeren de grondwerken uit en plaatsen het kunstgras.

Prijs: €90 – €120 per m²
inclusief BTW

Wist je dat? Je kan ons tijdens de grondwerken een handje toesteken. Achteraf brengen we de uren in mindering op de factuur.

Kunstgras leren plaatsen
WE WERKEN SAMEN

We geven jou of je aannemer advies over de grondwerken en we plaatsen het kunstgras zelf.

Prijs: €55 – €70 per m²
inclusief BTW

Let op! Prijs is inclusief toebehoren. Wij kunnen ook de voorafgaande grondwerken gedeeltelijk van je overnemen.

Zelf kunstgras plaatsen
JE DOET ALLES ZELF

Kunstgrascentrum zorgt voor de levering van het kunstgras en de bijhorende materialen.

Prijs: €40 – €55 per m²
inclusief BTW

Belangrijk! De installatiekost schommelt tussen €5 en €10 per m². Wij geven je lijm, schroeven, instrooizand, enz.

ROYAL GRASS®: ALLEEN DE BESTE KWALITEIT

Er bestaat heel wat kunstgras op de markt. Het ene is heel natuurgetrouw, terwijl het andere er heel strak uitziet en gemaakt is voor schoolpleinen of crèches. Het Kunstgrascentrum is al jarenlang partner van het kwaliteitsmerk Royal Grass®. Deze leverancier maakt sinds 2003 de beste kunstgrasmatten van de stevigste kwaliteit. Het bedrijf maakt niet alleen kunstgrassoorten voor mensen met kinderen of honden, ze produceren er ook speciaal voor ondernemingen. Daarom houden we al zo lang vast aan het Royal Grass®-merk, omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat alleen zij het beste kunstgras maken.

Als we mogen afgaan op de reactie van onze klanten, zouden ook zij geen ander kunstgras willen dan dat van Royal Grass®. In heel wat van onze referenties praten klanten steeds over hoe natuurgetrouw of stevig ze hun nieuwe gazon vinden. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën als ReaDY®, V-shape® en MiNT® kan het bedrijf zich terecht een van de allerbeste noemen.

Weet je ongeveer welk soort kunstgras je op oog hebt? Goed zo, maar doe toch beter geen impulsieve aankopen. Wij raden je altijd aan om kunstgras eerst uit te proberen. Wandel er eens over, voel even aan de grassprieten. Kom daarom zeker langs in een van onze showtuinen. Wij staan altijd voor je klaar om je te gidsen door de wondere kunstgraswereld en je advies op maat te geven. Maak een afspraak en wie weet zien we mekaar snel!

Wat zeggen onze klanten?

Koppel maakt slimme beslissing en plaatst Royal Grass® Sense rond zwembad

Heel wat gezinnen lieten tijdens de voorbije lockdowns een zwembad plaatsen. Geen slechte beslissing, zeker nu het door de klimaatverandering steeds warmer en droger begint te worden. De laatste jaren zien we ook dat veel meer mensen kunstgras willen laten plaatsen rondom hun zwembad.

Tuin krijgt complete makeover met Royal Grass® Bloom

Als je thuis een trampoline hebt, dan is het je wellicht al opgevallen dat het gras eronder geelachtig wordt en verdort na een tijdje. Uiteraard komt dat doordat het natuurgazon te weinig zonlicht en water krijgt, de essentiële bouwstenen waardoor je gras kan groeien.

Gezin met zwemvijver ruilt gazon in voor Royal Grass® Sense-gras

Bestaat er iets heerlijkers dan een grote zwemvijver in je tuin? Zalig om erin te vertoeven tijdens de snikhete zomermaanden, toch? Eén vervelend detail: als je zwembad of -vijver omringd is door natuurgras kan het nogal snel vuil worden, onder andere door grassprietjes en kleine stukjes modder.

UITSTEKENDE SERVICE EN VAKMANSCHAP

Kunstgrascentrum verkoopt kunstgras, maar komt het ook graag installeren in je tuin. Meer nog: wij kunnen ook de voorbereidende graaf- en grondwerken voor je uit handen nemen. Wij hebben uiterst doorwinterde tuinexperts in dienst die elke tuin kunnen omtoveren tot een groene oase. Doe je al die zeker liever zelf? Hoewel het risicovol is, kunnen we je ook bijstaan voor nuttige tips.

Velen onderschatten hoe moeilijk het is om kunstgras te plaatsen. Een grastapijt plaatsen is heus wel meer dan een mat uitrollen en zo goed mogelijk verspreiden over je tuin. Zo vergeten de meeste mensen dat je ook het juiste materiaal nodig hebt om in je grasmat te snijden en het achteraf te verlijmen. Bovendien is know-how minstens even belangrijk. Je keukenvloer ga je zonder voorkennis toch ook niet zelf leggen?

Toch overtuigd van je handigheid? Dan nog kunnen we je een handje helpen. Zo kunnen we je de juiste materialen verkopen en je voorzien van handige inzichten – nuttig mocht je tijdens de werken toch op een onverwacht probleem stoten.

9,8

Klanten vertellen

1088 beoordelingen

Bekijk reviews
Beoordeel zelf

Gezin is uiterst blij met Royal Grass® Sense-gazon

Heb je een zwembad, dan weet je hoe lastig het soms is om het water helemaal proper te houden. Want onvermijdelijk komt er toch vuil, gras of modder in je zwembad terecht. Toch kan je daar iets aan doen, zodat je uiteindelijk veel minder het zwembad hoeft schoon te maken. Het antwoord hoef je niet al te ver te zoeken: kunstgras.

Gezin geniet met volle teugen van prachtige Royal Grass® Sense-tuin

Hotels, winkels, huizen of appartementen: soms willen onze klanten kunstgras plaatsen omdat ze er een vakantiegevoel van krijgen. Na de verschillende lockdowns werden we allemaal bewust dat de landsgrenzen oversteken niet altijd even makkelijk is. Daarom willen mensen steeds meer een aangename vakantie-omgeving in hun eigen tuin.

Familie is dolblij met Royal Grass® Bloom rond zwembad

Mensen met een zwembad weten maar al te goed hoe snel de bodem vuil kan worden. Het meest voorkomende vuil is onder andere modder en grassprietjes, en die kunnen bijzonder lastig zijn om weg te krijgen. Het verbaast je vast niet dat heel wat mensen bij het Kunstgrascentrum aankloppen om kunstgras te plaatsen rond hun zwembad.

ZO GAAN WE AAN DE SLAG

Offerte & factuur

Weten hoe jouw droomtuin eruitziet? Wij geven je een idee hoeveel het zal kosten en bezorgen ja nadien een eerlijke factuur.

Puur vakmanschap

Kunstgrascentrum weet van wanten. Kies je voor onze diensten, dan mag je er zeker van zijn dat je project in ervaren handen is.

Warme klantenservice

Heb je vragen? Of je nu meer wil weten over de grondwerken of een afspraak wil maken in een van onze kijktuinen, wij staan voor je klaar.

Jarenlange garantie

Is er schade aan je grasmat? Bij aankoop van onze producten krijg je steeds 15 jaar garantie. Geen kleine lettertjes, altijd tevreden.