kunstgras bedrijf

Bedrijf verwelkomt Royal Grass®

Klanten en werknemers van het bedrijf Kopal in Kortemark kunnen door de aanleg van topkwaliteit Royal Grass® kunstgras, sinds kort genieten van een frisse, groene en onderhoudsvriendelijke omgeving. Door de installatie van twee kunstgrasgazons voor en naast het gebouw, oogt het voorheen wat kille terrein nu vriendelijk en uitnodigend.

Kopal is marktleider in België als het gaat om metalen omheiningen. Het in 1980 opgerichte bedrijf produceert tuinomheiningen en daarnaast diverse soorten schuif- en draaipoorten. Kopal is gevestigd in Kortemark en heeft een terrein dat zo’n 15000 vierkante meter beslaat en waar ruim 90 mensen werken. Kunstgrascentrum in Westende, het officiële verkooppunt van Royal Grass® in de regio, heeft vorige week grastapijt voor en naast het gebouw gelegd.

Soort kunstgras

Het bedrijf heeft voor beide kunstgrasstroken Royal Grass® Sense gekozen. Dit is een van de nieuwste kunstgrassen uit de collectie van Royal Grass® en staat bekend om haar fraaie uiterlijk. Doordat Royal Grass® Sense erg mooi kroest, heeft het kunstgras een gezellige en speelse uitstraling, waarmee het ideaal is voor een omgeving die wel wat levendigheid kan gebruiken.

Waarom kunstgras?

Bedrijventerreinen ogen vaak kil en ongezellig, wat van invloed kan zijn op het gemoed van het personeel en klanten of andere bezoekers. Kunstgras is de ideale manier om een omgeving met veel asfalt en beton, toch een levendige en natuurlijke uitstraling te geven. Hierdoor zullen werknemers met meer plezier naar hun werk gaan en worden bezoekers positief beïnvloed. Bovendien vergt kunstgras nagenoeg geen onderhoud, waardoor het een relatief voordelige oplossing is.

Bekijk de video van dit project: