Royal Grass Waregem

Gezin kiest 2e maal voor Royal Grass®

De eigenaars van dit huis in Sint-Eloois-Vijve (Waregem) hadden een zestal jaren geleden al kunstgras door het Kunstgrascentrum laten plaatsen. Omdat dit heel praktisch was voor hun voetballende zoon en actieve hond, besloten ze om dit opnieuw te laten plaatsen bij hun pas aangekochte nieuwbouwwoning. Een obstakel was de moeilijke toegankelijkheid tot de tuin, vermits deze tuin ingesloten lag.

Ze polsten opnieuw bij ons of we het gestabiliseerd zand konden inpompen. Dit loste het probleem van de toegankelijkheid al op. Nu nog de keuze van het kunstgras. Bij een bezoek aan de kijktuin in Lauwe en een referentie in Waregem opteerden ze voor de ​Royal Grass® Lush​, ze vonden dat deze grassoort er heel natuurlijk uitzag. Ze hadden ook de zekerheid gekregen dat dit gras even duurzaam als de vorige keer. De graafwerken en de plaatsing van de plantvakken voerde de klant zelf uit.

Ondertussen zijn alle werken volgens afspraak uitgevoerd. Zowel de hond, als de familie hebben al volop kunnen genieten van de tuin. Dit ondanks droge zomer en natte herfst. Hun eerste woning hadden ze dankzij het kunstgras gemakkelijk verkocht. De nieuwe eigenares is werkzaam in de Horeca en wou de beperkte vrije tijd die ze heeft, niet besteden aan onderhoud.

Menu