Oplossing tegen verspilling

Maximaliseer waarde en minimaliseer verspilling: betaalbaar efficiënt samenwerken

Belangrijke tip: We beseffen dat je kostbare tijd hebt, en we willen die niet verspillen. Het lezen van deze pagina is vooral zinvol als je openstaat voor een mogelijke samenwerking. Ons doel is je te overtuigen van onze uniciteit en hoe we een meerwaarde kunnen bieden voor jou en je bedrijf. Hier vind je soms vanzelfsprekende informatie terug en erkennen we ook dat er verschillende wegen naar Rome zijn. Maar, we nodigen je uit om ons uit te proberen. Ervaring is immers het beste bewijs.

Duurzame kunstgrasinstallaties: jij en wij samen op “The Jolly Ark-way”

Minimaliseer tijd- en materiaalverspilling met de Jolly Ark benadering!

De tijd gaat snel, gebruik hem wel!

In een tijd waarin arbeidstijd en materialen steeds kostbaarder worden, is het onontkoombaar om zorgvuldiger met deze waardevolle bronnen om te gaan. Ondernemers beseffen dat de tijd van hun medewerkers steeds kostbaarder wordt door een gebrek aan vakmensen en stijgende loonkosten. Het is cruciaal om deze kostbare tijd efficiënt te benutten, met oog voor persoonlijke balans. Het minimaliseren van tijdverlies en het verhogen van productiviteit zijn dan ook essentieel voor het succesvol afronden van duurzame projecten, zonder in te boeten aan kwaliteit en persoonlijke tijd.

Minimaliseer afval, maximaliseer waarde.

Hoogwaardige materialen hebben vanzelfsprekend hun prijs. Daarom is het voorkomen van verspilling een absolute prioriteit. Duurzaam omgaan met deze materialen heeft aanzienlijk meer impact dan bij goedkopere alternatieven, waar de beloning voor inspanningen om verspilling tegen te gaan vaak minder merkbaar is. Is het niet verstandiger om ook onnodig verbruik en verlies hier te beperken? Dit vraagt niet alleen om de juiste mentaliteit maar ook om een bedrijfsvoering die optimaal is ingericht voor deze uitdaging.

Tijdoptimalisatie: van offerte tot het kiezen van het gras, naar uitvoering en service na verkoop

Klanten vragen regelmatig om hun offertes, facturen, planningen, opleveringen, onderhoud of reparaties. Vaak realiseren ze zich niet dat jouw agenda al overvol is, en wellicht hebben zij zelf ook veel aan hun hoofd. Bedenk eens hoe jij wilt dat jouw verzoeken worden behandeld door leveranciers en onderaannemers? Wil jij ook geen snelle leveringen, directe antwoorden op vragen? Voorkomen van frustraties  en besparen van tijd zijn door onnodige heen-en-weer communicatie zal iedereen gelukkig maken. Je klant en vooral jezelf…

Gratis offertes? Tijd is kosteloos, een reden om voorzichtig te zijn.

Iedereen weet dat ‘gratis’ niet echt bestaat en ook niet wordt gerespecteerd. De tijd die wordt besteed aan het opstellen van een gedetailleerde offerte is waardevol en moet op de een of andere manier worden gecompenseerd. Potentiële klanten realiseren zich vaak niet dat er naast deze taak tal van andere verplichtingen zijn. Wel, bij het Kunstgrascentrum helpen we je deze tijd te optimaliseren, of we nemen deze taak zelfs gedeeltelijk over. Tijd is niet gratis, maar als specialisten hebben we het offerteproces geautomatiseerd en geoptimaliseerd voor maximale productiviteit. 

Waarom investeren in een toonzaal en personeel? Onze staat ten dienste van jou.

Een klant die waarde hecht aan zijn investering verdient gedegen informatie om weloverwogen keuzes te maken. Een bezoek aan onze kijktuin of showroom voegt waarde toe door de schoonheid en natuurgetrouwheid van kunstgras, zoals Royal Grass®, te tonen. Onze kijktuinen zijn beschikbaar voor individuele klanten en aannemers die met ons samenwerken, wat niet alleen tijd bespaart maar ook het verkoopproces bevordert.

Optimaal werken? Een must!

De installatie van kunstgras moet productief gebeuren. Dit is alleen mogelijk met voldoende ervaring en de juiste installatiematerialen. Wij bieden ondersteuning, tips en materialen voor een succesvolle installatie.

Te druk of geen ervaring? Laat de kunstgrasinstallatie door ons uitvoeren of volg een initiatie. Met 15 jaar ervaring in het plaatsen van kunstgras bieden we opleidingen aan, variërend van korte sessies tot uitgebreide trainingen tijdens onze aannemersdagen. Royal Grass® kunstgras verdient meer aandacht dan ‘fluitjesgras’, en onze hoofdvestiging in Torhout heeft zelfs een opleidingscentrum waar we onze expertise delen met geïnteresseerde klanten.

Communicatie? Als er tijd is, leuk! Als er geen tijd is, …

Een positieve review is altijd welkom, maar klanten die na installatie geen verdere informatie of klachten hebben, zijn de beste. Het voorkomen van problemen is beter dan genezen. Een professionele installatie met voldoende informatie draagt hieraan bij, met ruimte voor naservice bij incidenten, eenmalig onderhoud, terrasaanpassingen, afwateringsproblemen enzovoort. Het snel oplossen van dergelijke zaken is essentieel om frustraties te voorkomen, en hierbij staan wij onze professionele klanten graag bij of ontlasten we hen van deze verantwoordelijkheid.

Optimalisatie van materialen: van legplan tot installatie en recyclage

Het is opmerkelijk hoe vaak het mis kan gaan in het kunstgrasinstallatie. Niet elke tuin is geschikt voor een naadloze installatie van kunstgras in één stuk. Bovendien is de gemakkelijkste legmethode niet altijd synoniem met het mooiste resultaat en het minste afval.

 Het creëren van onzichtbare naden, stevige bevestiging, het integreren van deksels en stapstenen, en het perfect afsnijden aan de randen vergt toch enige ervaring. Het realiseren van deze details is essentieel voor een vlekkeloze afwerking.

En laten we niet vergeten wat te doen met het snijafval. Gewoon naar het stort brengen?

Bereid je goed voor: koop op maat.

Het succes van een kunstgrasproject is nauw verbonden met de juiste keuze van de legrichting, waarbij verschillende factoren in overweging worden genomen. Onze diepgaande expertise staat ter beschikking om deze cruciale legstukken nauwkeurig voor te berekenen en te optimaliseren. Hierbij houden we rekening met aspecten zoals zonlichtinval, verschillende kijkrichtingen en gebruiksfrequentie, om zo de perfecte installatie te garanderen.

Een grondige voorbereiding is essentieel, omdat een verkeerde keuze in legrichting niet alleen esthetische gevolgen heeft, maar ook kan leiden tot overbodige materiaalverspilling.

Doe het bij de eerste poging meteen goed, het is niet allemaal hetzelfde…

Een professionele installatie met Royal Grass® levert niet alleen tevreden klanten op, maar minimaliseert ook de noodzaak van herstellingen of vervangingen. De superieure kwaliteit van de vezels en bijbehorende materialen garandeert duurzaamheid, wat niet alleen leidt tot kostenbesparing, maar ook tot een efficiënter gebruik van waardevolle grondstoffen. Het streven naar duurzaamheid in de installatie vertaalt zich naar een langetermijninvestering met minder verspilling van zowel geld als natuurlijke hulpbronnen.

Deze focus op kwaliteit en duurzaamheid heeft nog een positief effect: tevreden klanten genereren niet alleen mond-tot-mondreclame, maar zorgen ook voor een groeiende klantenkring en meer werk. Het bevordert een positieve reputatie en klantloyaliteit, wat uiteindelijk resulteert in een win-win situatie. De investering in Royal Grass® gaat verder dan alleen de initiële installatie; het is een investering in tevredenheid, efficiëntie en een duurzame toekomst voor zowel klanten als het milieu

Recycleren: minder prediken, meer doen!

Wij zijn ervan overtuigd dat effectief afvalbeheer kostenefficiënter is dan traditionele recyclingsmethoden, en we anticiperen op een toekomst waarin anderen zullen betalen voor ons kunstgrasafval. Wat ons uniek maakt, is dat we wellicht de enigen zijn die deze visie succesvol hebben geïmplementeerd. Vanaf 2010 zijn we actief betrokken bij het verzamelen, sorteren, en bevorderen van recycling. In 2018 hebben we onze inspanningen geïntensiveerd, en recentelijk zien we ook dat de industrie haar verantwoordelijkheid begint te nemen. Wij dragen ons steentje bij door ons afval niet langer te verbranden. Naast onze leverancier, spelen ook onze aannemers daar een heel belangrijke rol in.

Afvalstromen beheersen en recycleren?

Waarom opteren voor ons?

Samenwerken met ons betekent niet alleen efficiëntie en kwaliteit, maar ook een bewuste aanpak van kostbare tijd en waardevolle materialen. Doe het op de Jolly Ark manier, waar duurzaamheid en succes hand in hand gaan!

Verander de manier waarop je over tijd en klanttevredenheid denkt.
Gun jezelf meer tijd, gun je klant kwaliteit aan een eerlijke prijs.

Op de lange termijn zal dit zich niet alleen in werkvoldoening en aanbevelingen terugbetalen, maar draag je ook bij tot de verduurzaming van kunstgrasinstallaties.