Kunstgras dak Brugse B&B

Volledige renovatie voor dakterras van Brugse B&B

Het Kunstgrascentrum is niet alleen een expert in tuinrenovatie, we werken ook geregeld samen met zelfstandigen en grotere ondernemingen. Naast het feit dat we prachtige soorten kunstgras verkopen, plaatsen we deze ook in de tuin en op alle andere mogelijke plekken, zoals een dakterras.

Kunstgras als oplossing

Zo kwamen we op een dag uit op de eigenaars van deze B&B uit Brugge, die duurzame een oplossing zochten voor hun dakterras. Een vernieuwing was meer dan noodzakelijk, want er sijpelde regelmatig water binnen van zijn terras tot in zijn B&B. Tijdens de winter was het terras haast onbetreedbaar door de gladheid. Daarom ging de uitbaters op zoek naar allerlei alternatieven die al de voorgenoemde problemen in één klap zouden kunnen oplossen. Hij moest niet lang nadenken over de ideale oplossing: kunstgras.

Ook gespecialiseerd in daken

In zijn zoektocht naar een betrouwbare partner kwamen ze uit op het Kunstgrascentrum. Wij konden voor hen niet alleen het kunstgras plaatsen, we zorgden ook voor de bredere renovatie van het dak. Toen de man ons vroeg of we ook ervaren waren met dakterrassen, konden we met genoegen positief op zijn vraag antwoorden. Daken, balkons en zelfs openbare plekken hebben voor ons weinig geheimen want één van de twee meewerkende zaakvoerders heeft zich gespecialiseerd in daken. Het koppel leek ook heel tevreden over onze adviezen toen we zijn dakterras kwamen opmeten. Ze werden meteen enthousiast over hoe ze in de zomer op hun balkon zou kunnen lezen en de klanten daar zouden kunnen laten ontbijten.

De klant koos voor de welig tierende Royal Grass® Wave, een uitstekende keuze in combinatie met onze drainage platen. Die nieuwe ondergrond vormde een dichtheid die stevig genoeg was om het kunstgras op aan te leggen, wat ook nog eens de regen goed kan opvangen. We deden een heleboel zaken bij deze B&B, zoals de plaatsing van de nieuwe OSB-platen en een laag EPDM-mastersystems.

Ondanks al het werk konden we alles afklokken op een kleine week tijd, en daar was de klant uiteraard heel blij mee. Dit vertelde hij ons achteraf:

De werken zijn begonnen en afgewerkt binnen het beloofde tijdskader.

Over het resultaat was hij ook laaiend enthousiast:

Het dakterras ziet er prachtig uit!
Bedankt voor jullie prima service en excellente afwerking!