Kunstgras plaatsen in hellende tuin.jpg

Hellende tuin met zwembad in opdracht van Lucky Garden

Voor deze klant kreeg Lucky Garden de opdracht om het gedeelte van de tuin waar het zwembad ligt aan te leggen met kunstgras. Natuurlijk is Dimy voorstander van natuurgazon, zijn specialiteit is aanleg van sproei-systemen en onderhoud van tuinen. Maar zijn klant was de grassprieten in zijn zwembad beu. In de zomer moest deze zuid-gerichte hellende tuin heel wat sproei-beurten krijgen. Dit in combinatie met steeds wederkerende emelten-plagen gaf de doorslag.

De klant, die nogal perfectionistisch is aangelegd, was vooral bang dat het er nogal kunstmatig ging uitzien. Maar na het bezoeken van enkele referenties met de verschillende grassoorten, werd deze vrees vlug weerlegd. De keuze viel uiteindelijk op de Royal Grass® Sense.

Vanwege zijn drukke agenda liet de hovenier het Kunstgrascentrum alle werken uitvoeren. Het uitgraven gebeurde manueel, dit vanwege de moeilijk bereikbaarheid. Tevens moest alles proper en zonder beschadiging worden uitgevoerd. Nadien kwam de stabiele duurzame onderlaag en enkele dagen later het plaatsen en inzanden van het kunstgras.

Ondertussen is dit reeds het achtste project dat we mochten uitvoeren voor Lucky Garden en is de drempelvrees om het zijn klanten aan te raden volledig verdwenen.

Deze klant van Dimy overweegt ondertussen om de rest van de tuin ook onder handen te nemen. Het proper afwerken en de natuurlijke uitstraling van het gras had de hoge verwachtingen ingelost.

De samenwerking met het Kunstgrascentrum verloopt tot op heden steeds perfect. Johan en Olivier zijn van hun woord. De mannen leveren proper en perfect werk af.