Kunstgras plaatsing tuinaannemer

Totaalaanleg in samenwerking met Afsluitingen Ramboer

Vader en zoon Ramboer zijn gespecialiseerd in het plaatsen van omheiningen en de aanleg van opritten en terrassen inclusief de grondwerken voor deze werken. Ze hadden de opdracht gekregen om deze tuin aan te leggen. Kunstgras werd ook overwogen, dit vooral vanwege de zware, slecht drainerende grond. Het kunstgras moest er wel natuurlijk uit zien en degelijk zijn.

Het Kunstgrascentrum en aannemer Ramboer hadden al enkele keren samengewerkt. Op hun aanraden kwam de klant bij ons terecht. Na het bezoeken van onze kijktuin in Oostende en een referentie dichtbij, werd geopteerd voor de Royal Grass® Lush. De aannemer nam de volledige aanleg van de tuin op zich, graafwerken, keerwanden , omheining, terras en fundering tuinhuis. Wij de onderlaag in gestabiliseerd zand en het kunstgras.

De kleinere kunstgras projecten voeren vader en zoon zelf uit. De iets complexere en grotere besteden ze uit aan ons.  Dit wegens tijdsgebrek en het ontbreken van de nodige plaatsing gereedschappen. Zij gaan er ook van uit dat een totaalproject maar geslaagd als alle onderdelen tot in de perfectie zijn uitgevoerd.

Eindklant schreef de volgende review :”Schitterende samenwerking waarbij deze mensen zeker aanbevolen kunnen worden. Prachtig resultaat … TOP.”