Tuinaanleg kunstgras van-Dorpe

Samenwerking met Tuinen Van Dorpe

Dit project was de eerste keer dat Dave van Dorpe met ons gras werkte. Gezien er constant kinderen uit de buurt kwamen spelen bij zijn klant, stelde hij voor om de Royal Grass® Deluxe aan te leggen. Deze grassoort is perfect voor zeer intensief gebruik voor voetballende kinderen, als ondergrond voor een trampoline en ligzetel.

Plaatsing in samenwerking met ons

Tuinen van Dorpe had alle grondwerken tot in de perfectie uitgevoerd. We hebben de plaatsing van het kunstgras samen met Davy en zijn meestergast uitgevoerd. Dit is een service die we aanbieden aan alle aannemers die voor de eerste keer met Royal Grass® werken. De plaatsing zelf is zeer vlot verlopen en de plaatsers waren enthousiast over onze manier van werken en de kwaliteit van het kunstgras.

Klanttevredenheid staat voorop

De klanten waren (en zijn nog steeds) zeer tevreden over hun beslissing om kunstgras te leggen in de tuin. De foto is genomen een jaartje na plaatsing. Door deze referentie heeft de tuinaannemer een jaar later nog 2 projecten in dezelfde straat mogen uitvoeren waar de klanten alweer tevreden waren. Plaatsingen deze maal deden Davy en zijn team zelf.

Ik ben al 13 jaar bezig en de meeste van mijn leveranciers heb ik al van in het begin. Als ik ergens tevreden ben, verander ik niet gauw. Zo bouw je vertrouwen op en als er ergens een probleem is word je vlot geholpen. Davy van Dorpe