Tuinaanleg

Tuinaanleg

Bij Kunstgrascentrum Westende kan je terecht voor alle diensten die verband houden met tuinaanleg. Naast de plaatsing van kunstgras, verzorgen wij ook realisatie van bestrating en terrassen. Wens je een totaalproject te realiseren (met kunstgras, verhardingen, beplantingen), dan zijn wij je ideale partner in West-Vlaanderen. Wij staan je graag bij met advies en voeren de tuinaanleg uit op een deskundige wijze. Ons motto is: “alle werken worden uitgevoerd als was het voor onszelf”.

Basis van goede tuinaanleg

Wat is de basis van een goed tuinontwerp? Het antwoord op deze vraag zal verschillen per persoon die je het vraagt. Onze visie is dat de basis begint bij de vraag: hoe wil je jou tuin gebruiken? Uit ervaring weten wij dat bestrating en het gazon meestal een belangrijke rol innemen. Vanuit deze basis denken wij mee met je tuinontwerp.

Samen werken aan een mooi eindresultaat

Natuurlijk brengen bomen, bloemen en planten sfeer in je tuin en mogen ook zeker niet ontbreken. Maar de basis moet goed worden aangelegd zodat je daar jaren plezier van kunt beleven en natuurlijk het liefst met zo min mogelijk onderhoud. Onze kracht ligt in het maken van goede ondergrond voor bestratingen, kunstgras, terrassen en plantvakken. Uiteraard kan je het plaatsen van de planten aan ons overlaten maar het is ook prettig om samen te werken voor een mooi resultaat!