Kunstgras achtertuin Brugge

Nieuwbouw Assebroek (Brugge)

Deze mooie nieuwbouwwoning aan de Kathelijne Idestraat te Assebroek was volledig af, met uitzondering van de tuin. Deze hardwerkende tweeverdieners wilden een tuin met weinig onderhoud. Ontspannen en tevens mooi. Dat er vier putten in het gazon gedeelte lag, hielp bij de beslissing om kunstgras te plaatsen.

Na een bezoek aan verschillende kunstgrasbedrijven kwamen ze bij het Kunstgrascentrum terecht. Een bezoek aan de kijktuin in Middelkerke met de nodige deskundige uitleg gaf de doorslag. Er werd gekozen voor de Royal Grass® Sense.​ Een mooie en slijtvaste soort, met een iets langere ReaDY®-vezel. De klant voerde de graafwerken uit, wij verzorgden de onderlaag in 8 cm gestabiliseerd zand en het opmetselen van de regenputten en de controleputten. Die werden dan naderhand bij plaatsing zo goed als onzichtbaar, maar toch toegankelijk, onder het kunstgras weggewerkt.

De combinatie van beplanting met duurzame boomschors en kunstgras zorgt dat deze tuin ontzettend onderhoudsvriendelijk is. De mooie wilde look van van het kunstgras maakt dat deze strakke praktisch ingerichte tuin toch iets rustgevend heeft. Nu genieten.

Phillippe: “B​ij Kunstgrascentrum Westende kun je in de showtuin in levende lijve de diverse kustgrassoorten zien liggen … zaakvoerder Johan zelf geeft een objectieve uitleg rond de diverse soorten, zonder ‘commercieel gepush’ … : de effectieve plaatsing gebeurde correct en binnen afgesproken tijdspanne, onder toezicht van Johan zelf. maw : korte ‘looplijnen’ tussen klant en zaakvoerder, persoonlijke aanpak en duidelijke prijs- en tijdsafspraken. WIJ ZIJN UITERMATE TEVREDEN !!”​